Yayınlar & Eserler

Makaleler 117
Tümü (117)
SCI-E, SSCI, AHCI (86)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (87)
ESCI (1)
Scopus (75)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (23)

100. Et Üretimi ve Hormonlar

Hasat , cilt.11, sa.130, ss.45-50, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 112

1. Effects of storage conditions on aflatoxin production and expression levels of some biosynthesis genes of Aspergillus flavus in red pepper

15th International Conference on Food Processing and Technology, Roma, İtalya, 26 - 29 Kasım 2016, cilt.7, sa.12, ss.65, (Özet Bildiri)

2. Transcription of A Bovine Collagen Gene Fragment In Yeast (Pichia Pastoris) Cells

15th International Conference on Food Processing and Technology, Roma, İtalya, 26 - 29 Kasım 2016, cilt.7, sa.12, ss.80, (Özet Bildiri)

5. Chemoenzymatic Polymerizations of Imine and Hydrazone Functionalized Phenols as a Green Route

6th International Chemistry Conference, Riyad, Suudi Arabistan, 8 - 10 Kasım 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

6. In vitro ACE inhibitory activity of beef dry muscle (M. Semimembranosus)

AACD 2016: 10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.73, (Tam Metin Bildiri)

7. Phytochemicals in Callistemon citrinus: a novel therapeutic approach against MCF-7 cell line

1st International Conference on Natural Products for Cancer Prevention and Therapy, İstanbul, Türkiye, 31 Ağustos 2015 - 02 Eylül 2016, ss.13-14, (Tam Metin Bildiri)

8. Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi

16. Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

9. The halal meat industry: Challenges of the authorization, validation and production opportunities

62nd ICoMST Innternational Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, Tayland, 14 - 19 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)

10. Using infrared drying method for producing pastirma

62nd ICoMST Innternational Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, Tayland, 14 - 19 Ağustos 2016, ss.156, (Özet Bildiri)

11. Evaluation of antihypertensive activity of proteins in fermented Turkish sucuk

62nd ICoMST Innternational Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, Tayland, 14 - 19 Ağustos 2016, ss.38, (Özet Bildiri)

12. Technological assesment on chicken bone tissue for functional food applications

FOOMA JAPAN 2016, Tokyo, Japonya, 7 - 10 Haziran 2016, cilt.23, ss.282-285, (Tam Metin Bildiri)

13. Isıl İşlem Görmüş Bazı Hayvansal Gıda Örneklerin Salmonella Typhimurium Sayısının PMA-qPCR Tekniği ile Belirlenmesi

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.11, (Özet Bildiri)

14. Diversity of lactic acid bacteria isolated from fermented garlic and red pepper used as ingredient in Sucuk

1st International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.42, (Özet Bildiri)

16. TGA and DSC profiles of LLDPE based active nanocomposite films reinforced with nanoclays grafted with some plant extracts

First International Conference on Applied Chemistry, Cidde, Suudi Arabistan, 18 - 19 Kasım 2015, ss.73, (Tam Metin Bildiri)

17. Takviye edici gıda ürünlerinin kapsüllerinde PCR yöntemi ile tür tayini

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.128-129, (Özet Bildiri)

18. Gıdalardaki hilelerin tespitinde infrared (IR) radyasyonun uygulanabilirliği

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.116-117, (Özet Bildiri)

19. Gıda sanayinde kullanılan kıl fırçaların orijininin tespiti

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.130-131, (Özet Bildiri)

20. Quantitive Detection Of Viable Escherichia Coli O157:H7 In Heat Treated Ground Meat Using The Combination Of Propidium Monoazide And Real-Tıme Pcr Assay

61st International Congress of Meat Science and Technology, Clermont-Ferrand, Fransa, 23 Ağustos - 28 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

21. Health potential functions of pastirma proteins: nutraceutical applications

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

22. Effects of Pistachio Supplementation on Total Fat Content and Fatty Acid Composition of Simit Kebab

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

23. MEAT THERAPY FOR HYPERTENSION: HYBRID HYDROLYSATE AS ACE INHIBITORY COMPOUNDS

. In Proceeding of the 61st international congress of Meat Science and Technology, Clermont, Fransa, 23 - 28 Ağustos 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

24. Turkish Fermented Sucuk: A Source of Antihypertensive Peptides

In Proceeding of the 61st international congress of Meat Science and Technology, Clermont, Fransa, 23 Ağustos - 28 Temmuz 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

25. Meat and dry-cured meat products are source of inhibitory peptides for minimizing lifestyle-related diseases

The 34th International Food Machinery and Technology Exhibition (FOOMA 2015), Tokyo, Japonya, 9 - 12 Haziran 2015, cilt.22, ss.239-242, (Tam Metin Bildiri)

27. Inducible Changes In Properties Of Muscle Protein By Pomegranate Peels Extracts

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

28. The Effect Of Pistachio Vera Supplementation On The Simit Kebab’S Phenolic Content And Antioxidant Activity

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

29. Improvements in Functional Properties of Dry Cured Meat Using Fermented Soy Paste

60th International Congress of Meat Science and Technology, Punta Del Este, Uruguay, 17 - 22 Ağustos 2014, ss.1, (Özet Bildiri)

30. The distinctiveness of quality parameters and marbling value in Sucuk (Sudjuk). Pastirma production system

The 33rd International Food Machinery and Technology exhibition (FOOMA 2014), Tokyo, Japonya, 10 - 13 Haziran 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

32. Gaziantep Simit Kebabının Hazırlanışı ve Bazı Özellikleri

4. Gleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

34. Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar

Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2013, ss.612-613, (Özet Bildiri)

35. Helal gıda üretimi açısından et ürünleri

Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2013, ss.135, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

36. Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler

Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2013, ss.610-611, (Özet Bildiri)

37. Biyoteknolojideki gelişmelerin helal gıda tüketimindeki yeri ve önemi

Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2013, ss.586-587, (Özet Bildiri)

39. Traditional Anatolian Pastirma: Should It be Valued as Unique Meat Products

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Straga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.49, (Özet Bildiri)

40. Effects of Dietary Incorporation of Izmir Oregano on Microbiological Properties of Broiler Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.83, (Özet Bildiri)

42. Diversity in meat textural and quality parameters of drometary camel

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.91, (Özet Bildiri)

43. Evaluation of competitiveness and adaptation ability of autochthonous starter cultures in sucuk fermentation

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.163, (Özet Bildiri)

44. Health aspects of nanoclays used in nanocomposite food packaging materials

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.171, (Özet Bildiri)

45. Processing development of Turkish cured meat products by a combination of traditional and modern methods: Pastirma production system.

Academic Plaza: International Food Machinery and Technology exhibition, Tokyo, Japonya, 11 - 14 Haziran 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

46. Hindi Eti Ürünlerinde Farklı Türlere Ait Etlerin Real-Time PCR ile Tespiti

II. Et Ürünleri Çalıştayı "İşlenmiş Kanatlı Et Ürünleri", Manisa, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2012, ss.228, (Tam Metin Bildiri)

47. Nanokil Kompozitlerinin Gıda Ambalajlamada Kullanımı

TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.46, (Özet Bildiri)

48. The Effect ofThyme Essential Oil on Some Quality Characteristics of Chicken Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Airdrie, Kanada, 1 - 04 Ağustos 2012, ss.87, (Özet Bildiri)

50. Influences of the traditional cured meat-making process on the muscle proteins in m. latissimus dorsi of bovine: part III

58th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Kanada, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.55, (Tam Metin Bildiri)

56. The application of transcriptomics in food safety

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.11, (Tam Metin Bildiri)

57. ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ ET KARIŞIMLARINDA REAL-TİME PCR TEKNİĞİ İLE TÜR TAYİNİ

1. Ulusal helal ve sağlıklı gıda kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.196-197, (Tam Metin Bildiri)

59. DETECTION OF AFLATOXIN PRODUCING ASPERGILLUS SPECIES IN TURKISH RED PEPPERS BY USING PCR BASED METHODS

3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.234, (Tam Metin Bildiri)

60. IDENTIFICATION AND QUANTIFICATION OF MYCOTOXIGENIC FUNGI IN FOODS: A REVIEW OF REAL-TIME PCR APPLICATIONS IN FOOD SAFETY

3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.236, (Özet Bildiri)

61. Utilization of some plant hydrosols as wheat sprout disinfectant

TUBITAK 4th International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.44, (Özet Bildiri)

62. Microbiological characteristics of traditionally Turkish fermented European cranberrybush (Viburnum opulus L.) fruits

IV. International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology (Biomicroworld2011), Malaga, İspanya, 14 - 16 Eylül 2011, ss.245, (Özet Bildiri)

63. Determination of viability of food-borne bacterial pathogens in milk by using PMA/real-time PCR technique

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier

64. Effects of dried wheat sprout flour on lipid oxidation and some quality characteristics of beef patties

57th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Ghent, Belçika, 7 - 12 Ağustos 2011, ss.213, (Özet Bildiri)

67. Sucuk ve Benzeri Et Ürünlerinde Kullanılan Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Belirlenmesi

I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010, ss.131-136, (Tam Metin Bildiri)

69. Geleneksel Et Ürünlerimizden Türk Sucuğunun Serüveni

I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010, ss.85-95, (Tam Metin Bildiri)

70. Sucuk Ve Sucuk Benzeri Fermente Et Ürünlerinde Enterokokların Rolü

1. Et ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.137-143, (Tam Metin Bildiri)

71. The Effect of Anthocyanin Based Extracts on the Color of Cemen Paste Used on Pastirma a Dry Cured Meat Product

56th International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST 2010), Jeju, Güney Kore, 15 - 20 Ağustos 2010, ss.217, (Özet Bildiri)

72. Methods for the detection of gelatin origin in meat products

56th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Güney Kore, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.110, (Tam Metin Bildiri)

73. Sivas Köftesi (Tombul Köfte) ve Geleneksel Gıda Kültürümüzdeki Yeri

1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.380-381, (Tam Metin Bildiri)

74. Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan

1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.225-227, (Tam Metin Bildiri)

75. Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.491-497, (Tam Metin Bildiri)

76. The Identification and Isolation of yeasts from spoilage butter in Turkey

Food Science, Engineering and Technologies 2009, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 2009, ss.638-642, (Tam Metin Bildiri)

77. The fatty acid composition and volatile aroma compounds of the chicken muscles fed with thyme

Food Science, Engineering and Technologies 2009, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 2009, ss.643-648, (Tam Metin Bildiri)

78. The PCR-DGGE analysis of the microbial ecology of Turkish sausage (sucuk)

55th Int. Cong. of Meat Sci. and Tech., Danimarka, 1 - 04 Ağustos 2009, (Tam Metin Bildiri)

79. Fermente Ürünlerin Mikroflorasının Tespitinde PCR-DGGE Yöntemi.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2009, ss.889-892, (Tam Metin Bildiri)

81. Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.862-865, (Tam Metin Bildiri)

82. Bitki Çayı İlaveli Dondurma Mikslerinde Listeria monocytogenes’in Canlılığı

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.192, (Özet Bildiri)

84. Changes in Functional Components of Wheat Grains During the germination

3. International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.56, (Tam Metin Bildiri)

85. The Fatty Acid Composition of Chicken Muscles Fed with Thyme

54rd International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST 2008), Cape-Town, Güney Afrika, 10 - 15 Ağustos 2008, ss.79, (Özet Bildiri)

87. Et Ürünlerinde Kullanılan Farklı Tür Hayvan Etlerinin Tespitinde Real-Time PCR Tekniği

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.553-556, (Tam Metin Bildiri)

88. Et ve Et Ürünlerinde Patojen Bakterilerin Tespitinde Real-Time PCR Tekniğinin Kullanılması.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.519-522, (Tam Metin Bildiri)

89. Konfokal Mikroskop ve Gıda Mühendisliği Uygulamalarında Kullanımı

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.1135-1138, (Tam Metin Bildiri)

90. Üzüm Posası Toz ve Ekstraktının Elma ve Portakal Suyundaki Ozmofil Mayalar Üzerine Etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.323, (Özet Bildiri)

91. Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları

Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.949-952, (Tam Metin Bildiri)

92. Kekik uçucu yağı ilavesinin kuşbaşı etler ve bonfilenin bazı özelliklerine etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.557-560, (Tam Metin Bildiri)

93. Antioxidative, antiradikale und antimikrobielle aktivitaten des auBeren rindeextrakts von frischen Antep-pistazien

10. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stuttgart, Almanya, 9 - 11 Nisan 2008, ss.24, (Tam Metin Bildiri)

94. Antioxidative, antiradikale und antimikrobielle Eigenschaften von Granatapfel-Kernextract und Granatapfel-Schalenextract

10. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stuttgart, Almanya, 9 - 11 Nisan 2008, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

95. Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Jelatinin Orijininin Real-Time PCR ile Tespiti.

15. Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2007, ss.28-31, (Tam Metin Bildiri)

96. Nutritive values of the pomaces of commercial Turkish grape (Vitis vinifera L.) varieties.

2nd.International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.255, (Özet Bildiri)

97. Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri

III. Marmara Arıcılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2007, ss.40, (Özet Bildiri)

98. Compositions of the essential oils of Origanum onites, Satureja hortensis and Thymbra spicata grown in Turkey

30th International Symposium on Essential Oils, Graz, Avusturya, 9 - 12 Eylül 2007, ss.221, (Özet Bildiri)

99. Real-Time PCR Assay for Highly Specific Determination of Pork In Raw and Heat Treated Meat Mixtures

53rd Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Çin, 1 - 04 Ağustos 2007, ss.401-402, (Tam Metin Bildiri)

100. Inhibition of S. cerevisiae in apple juice by grape pomace extract (GPE)

1st Egyptian-Jordanian Conference, Biotechnology and Sustainable Development: Current Status and Future Scenarios, Cairo, Mısır, 11 Aralık 2014 - 14 Aralık 2006, ss.41, (Özet Bildiri)

101. PCR assay for the identification of animal species in Turkish fermented sausages

1st Int. Egyptian-Jordanian Conf.; Biotechnol. and Sustainable Dev.: Current Status and Future Scenarios, Mısır, 1 - 04 Aralık 2006, (Tam Metin Bildiri)

102. PCR Identification of Horse and Donkey Meats in Heat Treated Meat

52th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., İrlanda, 1 - 04 Ağustos 2006, ss.59-60, (Tam Metin Bildiri)

103. Fonksiyonel Gıda Olarak Tohum Filizleri ve Patojen Mikroorganizmaların Dezenfeksiyonu

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2005, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

104. Bioactivities and human health effects of flavonoids and some other phenolic compounds

ITAFE 2005 Information Technology in Agriculture, Food & Environment, Adana, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2005, ss.869-874, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

105. Nitrit ilavesi ve vakum ambalajın Clostridium sporogenes üzerine etkisi.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2004, ss.96-133, (Tam Metin Bildiri)

106. Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

107. Gıdalarda Varlığı Yeni Keşfedilen Bir Kanserojen: Akrilamit

III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.345-357, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

108. L-Karnitinin İnsan Sağlığı ve Beslenmedeki Önemi

III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.585-598, (Tam Metin Bildiri)

109. Some Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Doner Kebab Made from Sucuk Dough, Dry Fermented Turkish Sausage

49th Int. Congress of Meat Science and Technology, São Paulo, Brezilya, 31 Ağustos - 05 Eylül 2003, ss.423-424, (Tam Metin Bildiri)

110. Potential Benefits of Nitrite in Kavurma Processing

Blacksea & Central Asian Symp. on Food Technol., Türkiye, 1 - 04 Ekim 2000, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

111. The Effects of Hidratized Defatted Soy Flour on the Ripening Process of Sucuk a Turkish Dry Fermented Meat Product

ANNUAL RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Haziran 2000, ss.138, (Tam Metin Bildiri)

112. Wheat sprout production and mitigation of microbial load

3. International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 0009, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. Turkish Meat Products

Mediterranean Food: Composition and Processing, Rui M.S. da Cruz, Maria M.C. Vieira, Editör, Crc Press, Florida, 2016

2. Meat species identification

Handbook of Meat and Meat Processing, Hui Y. H., Editör, Crc Press, ., ss.249-276, 2012

3. Antioxidant Capacity of Pomegranate Juice and Its Role in Biological Activities

Bioactive Food as Dietary Interventions for Liver and Gastrointestinal Disease, Watson, R.R., Preedy, V.R. , Editör, Elsevier, Boston, ss.499-511, 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Chapter 32 – Antioxidant Capacity of Pomegranate Juice and Its Role in Biological Activities

Bioactive Food as Dietary Interventions for Liver and Gastrointestinal Disease, Watson R. R., Preedy W. R., Editör, Elsevier, Boston, ss.499-511, 2012

5. Antioxidant Capacity of Pomegranate Juice and Its Role in Biological Activities

Bioactive Food as Dietary Interventions for Liver and Gastrointestinal Disease, Watson, R.R., Preedy, V.R. , Editör, Elsevier, BOSTON, ss.499-511, 2012

6. Enstrümental Gıda Analizleri

Erciyes Üniversitesi Ders Yayınları, Kayseri, 2009

7. Gıda Analizleri

Erciyes Üniversitesi Ders Yayınları, Kayseri, 2009

8. Sheep Production

Encyclopedia of Life Support Systems (EOLSS), Kotchetkov V., Editör, Eolss Publishers, ., 2004
Metrikler

Yayın

239

Yayın (WoS)

89

Yayın (Scopus)

76

Atıf (WoS)

1271

H-İndeks (WoS)

21

Atıf (Scopus)

413

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

417

H-İndeks (Scholar)

7

Proje

51

Fikri Mülkiyet

9

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları