Model System Evaluations of Meat Emulsions Prepared with Different Edible Beef By-Products and Fats or Oil


Karakaya M., YETİM H., Gökalp H., Ockerman H. W.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ, cilt.3, sa.2, ss.347-352, 1997 (ESCI)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 3 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 1997
  • Dergi Adı: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Emerging Sources Citation Index (ESCI), TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.347-352
  • Erciyes Üniversitesi Adresli: Evet