Akademik Unvanlar
-
2002 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Mühendisliği Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 - 2002 Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 2001 Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Tenolojisi
-
1994 - 1996 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Yönetimsel Görevler
-
2012 - 2015 Rektör Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi
-
2009 - 2015 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi
-
2002 - 2015 Senato Üyesi
Erciyes Üniversitesi
-
2006 - 2012 Yüksekokul Müdürü
Erciyes Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu
-
2004 - 2012 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi Etik Kurulu
-
2001 - 2009 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2008 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
-
2003 - 2007 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi Etik Kurulu
-
2003 - 2005 BAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi , Fen Bilimleri Alt Komisyon Başkanlığı
-
1998 - 2001 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi
-
1997 - 2001 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Bilim Kurulu
-
1996 - 2001 BAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
1999 - 2000
Diğer Kamu Kurumu, Devlet Planlama Teşkilatı
Yönetilen Tezler
-
Vakum ve Modifiye Atmosfer Ambalajlamanın Kayseri Mantısının Bazı Kalite Nitelikleri Üzerine Etkisi
S.Sitti(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Fermente Sucuktan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Olarak Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Y.Çelebi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Üzüm Kabuğu, Siyah Havuç ve Kırmızı Lahanadan Ekstrakte Edilen Antosiyanin Bazlı Renk Maddelerinin Biyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Bazı Gıda Maddelerinde Renklendirici Olarak Kullanımı
L.Ekici(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Isıl İşlem Sonrası Starter Kültür İlavesinin Pastörize Sucukların Bazı Kalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
D.Arıkan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı Nisbi Nem ve Sıcaklıklarda Üretilen Buğday Filizlerinin Mikrobiyal Yükünün İncelenmesi ve Azaltma Olanaklarının Araştırılması
F.Törnük(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Çimlendirilmiş Buğday Tanesinin Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Doğal Gıda Katkı Maddesi Olarak Değerlendirilme İmkanlarının Araştırılması
İ.Öztürk(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Kayseri Piyasasında Satılan Bazı Et ve Et Ürünlerinde Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi Yöntemi ile Aflatoksin Aranması
S.Çavuş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Taze ve İşlenmiş Model Et ürünlerinde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin PCR Tekniği Kullanılarak Belirlenebilmesi
Z.Kesmen(Öğrenci), Doktora, 2005 -
Vakum Ambalajlama ve Nitrit İlavesinin Kavurmanın Bazı Kalite Özellikleri ile Clostridium sporogenes Üzerine Etkisi
Z.Güngör(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2000 -
Yağsız Soya Ununun Sucuğa Katılabilme İmkanları üzerine Araştırmalar
Z.Kesmen(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Vitamin E ve Kırmızı Et Teknolojisindeki Önemi
E.Atsan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998 -
Kalsiyum Klorür’ün Pastırmanın Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
H.Çankaya(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1997