Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Some Biological Properties of Anthocyani...
Some Biological Properties of Anthocyanin Based Pigments Extracted by PEF, Ultrasound and Conventional Methods from Red Grape Skin, Black Carrot and Red Cabbage
Atıf İçin Kopyala
EKİCİ L.
,
YETİM H.
,
Sağdıç O.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 2015 (SCI-Expanded)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2015
Dergi Adı:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
Erciyes Üniversitesi Adresli:
Evet