SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Pressurised hot water extraction of phenolic compounds with a focus on eriocitrin and hesperidin from lemon peel
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.58, sa.4, ss.2060-2066, 2023 (SCI-Expanded)
Phenolics release kinetics in sugared and sugar-free chewing gums: microencapsulated pomegranate peel extract usage
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.53, sa.12, ss.2657-2663, 2018 (SCI-Expanded)
Püskürtmeli Kurutucu Ile Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağı Mikroenkapsülasyonu
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.21, sa.1, ss.24-34, 2017 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
İğde (Elaeagnus angustifolia L.) Meyve ve Yapraklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri
Akademik Gıda
, cilt.18, sa.3, ss.270-278, 2020 (Hakemli Dergi)
Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.22, sa.4, ss.525-532, 2018 (Hakemli Dergi)
PHENOLIC COMPOUNDS CONTENT, ANTIOXIDANT AND ANTIDIABETIC POTENTIALS OF SEVEN EDIBLE LEAVES
Gıda
, cilt.43, sa.5, ss.876-885, 2018 (Hakemli Dergi)
Püskürtmeli Kurucutu Ile Mikroenkapsüle Edilmiş Nane (mentha Piperita Ve Mentha Spicata) Esansiyel Yağının Salınım Profili
Gıda
, cilt.42, sa.2, ss.186-196, 2017 (Hakemli Dergi)
PÜSKÜRTMELİ KURUCUTU İLE MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞNANE (MENTHA PIPERITA VE MENTHA SPICATA)ESANSİYEL YAĞININ SALINIM PROFİLİ
Gıda
, cilt.24, sa.2, ss.186-196, 2017 (Hakemli Dergi)
Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum
AKADEMİK GIDA
, cilt.14, sa.2, ss.209-217, 2016 (Hakemli Dergi)
Yabancı ülke kökenli natürel zeytinyağlarının yağ asitleri ve triaçilgliserol bileşenlerine göre kemometrik sınıflandırılması
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.4, ss.22-34, 2009 (Hakemli Dergi)
Kromatografi Tarihi
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.3, ss.19-27, 2008 (Hakemli Dergi)
Basınçlı Solvent Ekstraksiyonu ve Uygulamaları
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.1, ss.79-86, 2006 (Hakemli Dergi)
Gıda Flavonoidlerinin Yüksek Basınç Sıvı Kromatografisi ile Analizi
AKADEMİK GIDA
, cilt.8, ss.22-25, 2004 (Hakemli Dergi)
Şeker Ağacı (Hovenia dulcis Thunb.) Çiçek Sapının Bileşimi
Hasad Gıda
, cilt.242, ss.57-61, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Adulteration in pekmez and detection methods
The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018
Effects of the combined use of different commercial proteolytic enzymes in the production of enzyme-modified cheese with ripened white cheese flavor
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, ss.67
Enzyme-modified cheese technology and the production steps of enzyme-modified cheese with ripened white cheese flavor
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, ss.68
Effects of the spray drying conditions on the free fatty acid composition of the microencapsulated cream powder
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, ss.173
Farklı endopeptidaz ve ekzopeptidaz enzimlerinin birlikte kullanımlarının enzim modifiye peynir üretiminde olgunlaşma parametrelerine etkileri
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.118-119
Physicochemical, Phenolic And Anthocyanin Characterization Of The Tulips Waste As A Potential Of Natural Colorant
3rd International Conference on Engineering and Natural sciences, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.745
Mikroenkapsüle Nane Tozundan Soğuk Çay Üretimi ve Duyusal Özellikleri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.65
Ihlamur Çiçeğinin Basınçlı Solvent Ekstraktör ile Ekstraksiyon Özelliklerinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.353
In vitro ACE inhibitory activity of beef dry muscle (M. Semimembranosus)
AACD 2016: 10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.73
Phytochemicals in Callistemon citrinus: a novel therapeutic approach against MCF-7 cell line
1st International Conference on Natural Products for Cancer Prevention and Therapy, İstanbul, Türkiye, 31 Ağustos 2015 - 02 Eylül 2016, ss.13-14
Technological assesment on chicken bone tissue for functional food applications
FOOMA JAPAN 2016, Tokyo, Japonya, 7 - 10 Haziran 2016, cilt.23, ss.282-285
Instant peppermint and spearmint teas: antioxidant capacitiy and alpha glucosidase inhibition potentials
The 6th International Conference on Food Factors, Seul, Güney Kore, 22 - 25 Kasım 2015, ss.139
Production of Instant Speramint-Lemon Tea
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, sa.1, ss.54
Characterization of Peppermint (Mentha piperita L.) Essential Oil Encapsulates and Sensory Evaluation of Ice cream as a Potential Vehicle
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, sa.1, ss.41
Production of Instant Spearmint Lemon Tea
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
Inducible Changes In Properties Of Muscle Protein By Pomegranate Peels Extracts
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1
Pressurized water extraction of polyphenols from spearmint
ISNFF 2014 Annual Conference & Exhibition, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, sa.1, ss.95
Effects of Incorporation of Pomegranate Peel Phenolics into Ice-cream (Oral presentation)
Novel Approaches in Food Industry 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.109
Pomegranate Seed Oil:Shelf Life Prediction, Microencapsulation and Utilization in Ice-cream Production
Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.76
Effects of Incorporation of Pomegranate Peel Phenolics into Ice-cream
Novel Approaches in Food Industry 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.109
Diversity in meat textural and quality parameters of drometary camel
59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.91
Food in History
The First Turkish-International Circle’s Workshop on Food Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2013, cilt.1, ss.1-3
Gilaburu Suyunun Mikroenkapsülasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, cilt.1, ss.462
Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, cilt.1, ss.461
Microencapsulation of Pomegranate Peel Phenolics
XX International Conference on Bioencapsulation, Kanada, 1 - 04 Eylül 2012, cilt.1, ss.112-113
Optimization of Polyphenol Extraction From Pomegranate Peel by Response Surface Methodology
4th International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, cilt.1, ss.132
Characterization of Turkish Virgin Olive Oils From Different Locations Based on Their Triacylglycerol Profiles with Chemometrical Methods
The Sixth International Symposium on Oil Growing, Portekiz, 1 - 04 Eylül 2008, cilt.1, ss.291
Tanenler: Sınıflandırma, Yapıları ve Sağlık Üzerine Etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, cilt.1, ss.229-232
Yerli ve Yabancı Kökenli Bazı Zeytinyağlarının Trigliserit Düzeylerine Göre Kemometrik Sınıflandırılması
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, cilt.1, ss.651-652
Kahveden Kafein Uzaklaştırma İşlemleri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, cilt.1, ss.421-424