Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA ...
ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ
İNCEGÜL Y.
,
ÇAM M.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.44, sa.4, ss.629-640, 2019 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
44
Sayı:
4
Basım Tarihi:
2019
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd19038
Dergi Adı:
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.629-640
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Erciyes Üniversitesi Adresli:
Evet