ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ


Creative Commons License

İNCEGÜL Y., ÇAM M.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.44, sa.4, ss.629-640, 2019 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 44 Sayı: 4
  • Basım Tarihi: 2019
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd19038
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.629-640
  • Erciyes Üniversitesi Adresli: Evet