Y. İNCEGÜL And M. ÇAM, "ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.4, pp.629-640, 2019
İNCEGÜL, Y. And ÇAM, M. 2019. ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.4 , 629-640.
İNCEGÜL, Y., & ÇAM, M., (2019). ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.4, 629-640.
İNCEGÜL, YASEMİN, And MUSTAFA ÇAM. "ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.4, 629-640, 2019
İNCEGÜL, YASEMİN And ÇAM, MUSTAFA. "ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.4, pp.629-640, 2019
İNCEGÜL, Y. And ÇAM, M. (2019) . "ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.4, pp.629-640.
@article{article, author={YASEMİN İNCEGÜL And author={MUSTAFA ÇAM}, title={ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2019, pages={629-640} }