Desteklenen Projeler
-
2011 - Devam Ediyor Nar Kabuğu ve Çekirdeği Fonksiyonel Bileşikleri ile Zenginleştirilmiş Dondurma Üretimi
-
2018 - 2022 ŞİTAKİ MANTARINDAN (Lentinula edodes) ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BASINÇLI ÇÖZÜCÜ EKSTRAKSİYONU İLE ELDE EDİLMESİ, BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE MODEL GIDALARDA KULLANIMI
-
2018 - 2019 İnstant Hibiskus Çayı Üretimi
-
2018 - 2019 İnstant Melisa Çayı Üretimi
-
2017 - 2018 Palm yağı ve fraksiyonlarının püskürtmeli kurutucu ile mikroenkapsülasyonu
-
2017 - 2018 Yabani hardalın (Sinapis arvensis L.) biyoaktif ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi
-
2017 - 2018 Adaçayı distilasyonu sonrası suda çözünen materyalin geri kazanımı ve materyallerin dondurma ve kek üretiminde kullanımı
-
2017 - 2018 Nane (Mentha piperita L.) distilasyonu sonrası suda çözünen materyalin geri kazanımı ve materyallerin dondurma ve kek üretiminde kullanımı
-
2015 - 2016 Fonksiyonel Aromatik Bitkilerden Buzlu Çay Üretimi
-
2014 - 2015 Antidiyabetik ve Antihipertansif Özellikler Sergileyen İnstant Bitki Çayı Üretimi
-
2013 - 2015 Lale Taç Yapraklarindan Pilot Ölçekli Doğal Boya Üretimi
-
2013 - 2015 BALDA SPESİFİKASYON VE KRİSTALİZASYONUN (ŞEKERLENME) BALIN KİMYASAL VE BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
-
2013 - 2014 Ülkemizde Tüketilen Bazı Yenilebilir Yaprakların Antioksidan ve Antidiyabetik Aktivitelerinin Belirlenmesi
-
2012 - 2013 Mikroenkapsüle Edilen Nar Kabuğu Fenolik Bileşiklerinin Dondurma Üretiminde Kullanılma Olanaklarının Araştırılması
-
2011 - 2012 NAR KABUĞU FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN SU İLE EKSTRAKSİYONU VE EKSTRAKTLARIN MİKROENKAPSÜLASYONU
-
2010 - 2012 Kayseri ve Yöresinde Doğal Olarak Yetişen Ahlat (Pyrus elaeagnifolia) Meyvelerinin Biyokimyasal İçeriklerinin Belirlenmesi
-
2007 - 2009 BASINÇLI SOLVENT EKSTRAKSİYONU İLE NAR KABUĞU VE ÇEKİRDEKLERİNİN ANTİOKSİDAN BİLEŞİKLERİNİN SU İLE EKSTRAKSİYONU