-
2021 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2017 Bölüm Başkan Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - 2021 Danışma Kurulu Üyeliği
TÜBİTAK
-
2009 - 2010 Doktora sonrası araştırmacı
Nofima MAT (Aas, Norveç)
-
2000 - 2001 Gıda Mühendisi
Almer A.Ş.
-
1998 - 1999 Gıda Mühendisi
Göknur A.Ş
-
Lisans Enstrümantal Gıda Analizleri
-
Yüksek Lisans Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
-
Lisans Gıda Biyokimyası
-
Lisans Bilim Tarihi ve Felsefesi
-
Doktora Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
-
Lisans Duyusal Analiz
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Kromatografik Yöntemler
-
Lisans Enstrümental Gıda Analizleri
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Kromatografik Yötemler
-
Lisans Gıda Analizleri
-
Yüksek Lisans Gıda Analizlerşnde Spektroskopik Teknikler
-
İnstant melisa çayı üretimi
Çam M. (Danışman)
Z.TÜLEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Adaçayı distilasyonu sonrası suda çözünen materyalin geri kazanımı ve materyallerin dondurma ve kek üretiminde kullanımı
Çam M. (Danışman)
Y.İNCEGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
İnstant hibiskus çayı üretimi
Çam M. (Danışman)
A.NAJI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Nane (Mentha Piperita L.) distilasyonu sonrası suda çözünen materyalin geri kazanımı ve materyallerin dondurma ve kek üretiminde kullanımı
Çam M. (Danışman)
S.BERKTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Tıbbi ve aromatik nane türlerinden buzlu çay üretimi
Çam M. (Danışman)
H.ALAŞALVAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Bazı tıbbi aromatik bitki ekstraktlarının fenolik madde içerikleriyle amilaz, glukozidaz ve lipaz enzimleri üzerine etkileri
Çam M. (Danışman)
H.ŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Nane çayı üretimi için basınçlı solvent ekstraksiyon işlemlerinin optimizasyonu
Çam M. (Danışman)
M.DİNÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Ülkemizde Tüketilen Bazı Yenilebilir Yaprakların Antioksidan ve Antidiyabetik Aktivitelerinin Belirlenmesi
B.Akyurt(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Mikroenkapsüle Edilen Nar Kabuğu Fenolik Bileşiklerinin Dondurma Üretiminde Kullanılma Olanaklarının Araştırılması
F.Erdoğan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Nar Kabuğu Fenolik Bileşiklerinin Su İle Ekstraksiyonu Ve Ekstraktların Mikroenkapsülasyonu
N.Cihat(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012