KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ


Kaya M., Berktaş S., ADANACIOĞLU N., ÇAM M.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.46, sa.2, ss.376-395, 2021 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 46 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd21007
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.376-395
  • Erciyes Üniversitesi Adresli: Evet