KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ


Kaya M., Berktaş S., ADANACIOĞLU N., ÇAM M.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, vol.46, no.2, pp.376-395, 2021 (Peer-Reviewed Journal)

  • Publication Type: Article / Article
  • Volume: 46 Issue: 2
  • Publication Date: 2021
  • Doi Number: 10.15237/gida.gd21007
  • Journal Name: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Journal Indexes: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Page Numbers: pp.376-395
  • Erciyes University Affiliated: Yes