Yayınlar & Eserler

Makaleler 65
Tümü (65)
SCI-E, SSCI, AHCI (47)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (49)
ESCI (2)
Scopus (50)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 68

1. ASSESSMENT OF GENETIC DIVERSITY IN GERANIUM (PELARGONIUM SP.) USING MORPHOLOGICAL, BIOCHEMICAL, AND MOLECULAR APPROACHES

4TH INTERNATIONAL THALES CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, ARCHITECTURE AND MATHEMATICS, -, Mısır, 20 - 22 Temmuz 2025, ss.343-344, (Özet Bildiri)

2. TUZ STRESI ALTINDA ASPIR ÇEŞITLERININ LAKTIK ASIT BAKTERILERI UYGULAMASIYLA GELIŞIM ÖZELLIKLERININ İNCELENMESI

5.​ ULUSLARARASI PALESTRA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Skopje, Makedonya, 4 - 05 Mayıs 2025, ss.98, (Özet Bildiri)

3. THE PHYSICOCHEMICAL, BIOACTIVE, MICROBIOLOGICAL AND FTIR PROFILE OF STINGLESS BEE HONEYS

5.​ ULUSLARARASI PALESTRA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Skopje, Makedonya, 4 - 05 Mayıs 2025, ss.27, (Özet Bildiri)

5. Seed Priming with Food Based Yeast in Plant Growth and Germination

VIII. Uluslararası Tohumculuk Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 12 Aralık 2024, ss.1, (Özet Bildiri)

6. Pitaya Meyve Ekstresinin Saccharomyces Cerevisiae Maya Hücreleri İle Biyoenkapsülasyon Olanaklarının Araştırılması

ICAEH – Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.1-4, (Özet Bildiri)

7. Investigation of the Use of Lactobacillus Diolivorans as A Starter Culture in Olive Fermentation

5TH WORLD CONFERENCE ON SUSTAINABLE LIFE SCIENCES, Nevşehir, Türkiye, 07 Aralık 2023 - 10 Ocak 2024, ss.1-6, (Tam Metin Bildiri)

9. ASSESSMENT OF GENETIC DIVERSITY IN LINDEN GENOTYPES BY MORPHOLOGICAL, BIOCHEMICAL, AND MOLECULAR METHODS.

12th International Molecular Biology and Biotechnology Congress, Kayseri, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2023, cilt.1, ss.78, (Özet Bildiri)

11. EVALUATION OF GENETIC DIVERSITY IN ECHEVERIA SPECIES THROUGH MORPHOLOGICAL, BIOCHEMICAL, AND MOLECULAR MARKERS

12th International Molecular Biology and Biotechnology Congress, Kayseri, Türkiye, 13 Aralık 2023, cilt.1, ss.46, (Özet Bildiri)

14. IDENTIFICATION OF LACTIC ACID BACTERIA OBTAINED FROM FERMENTED PRODUCTS OF HATAY PROVINCE

2ND. International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies , Adana, Türkiye, 6 - 07 Ekim 2022, ss.44, (Özet Bildiri)

15. Determination and Comparison of Alpha Amylase Activities of Different Lactic Acid Bacteria and Yeast Isolates

2 ND International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, Adana, Türkiye, 6 - 07 Ekim 2022, ss.57-59, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. ENERGY ASPECTS AND EFFECTIVE MOISTURE DIFFUSIVITY OF RED PEPPER: CHANGE IN CULTIVARS AND DRYING METHODS

International Scientific Symposium Current Trends in Natural Sciences, Pitesti, Romanya, 19 - 21 Mayıs 2022, cilt.1, sa.1, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

17. DETERMINATION OF THE SHAPE AND COLOR CHARACTERISTICS IN DIFFERENT DRYING CONDITIONS OF ORANGE (Citrus sinensis)

1st INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE, ANIMAL FOOD SCIENCES CONFERENCE, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

19. DETERMINATION OF THE SHAPE AND COLOR CHARACTERISTICS IN DIFFERENT DRYING CONDITIONS OF ORANGE (CİTRUS SİNENSİS)

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.614-616, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

20. Using of yeast cells in bioencapsulation

1st INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE,ANIMAL FOOD SCIENCES CONFERENCE, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

21. Production of protein concentrate from Phaseolus vulgaris L. and optimization of conditions

1st INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE,ANIMAL FOOD SCIENCES CONFERENCE, 24 - 27 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

22. Use of Lactic Acid Bacteria and Yeasts Having High Phytase Activity in Whole Wheat Bread: Principal Component Analysis Study

1st INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE,ANIMAL FOOD SCIENCES CONFERENCE, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

23. Selenyum’un Adaçayı Bitkisi Üzerine Etkileri

International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS), Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2018, ss.1036-1039, (Tam Metin Bildiri)

24. Nutritional Changes in Different Sorghum (Sorghum bicolor L.) Genotypes During Sprouting

1. International GAP Agriculture & Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, cilt.1, ss.41, (Özet Bildiri)

25. Changes in some physicochemical properties of sourdough breads with phytase active lactic acid bacteria and yeasts

International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

26. Vitamin composition of Momordica charantia L. and Cucurbita pepo var.ovifera seeds

International Conference on Technology, Engineering and Science, 26 - 29 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

27. Mineral and fatty acid composition of bitter gourd genotypes (Momordica charantia L.) from Turkey

International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

28. Determination of mineral and fatty acid composition of ornamental pumpkin seeds (Cucurbita pepo var. ovifera)from Turkey

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

29. Genetic Relationships of Ornamental Pumpkins( Cucurbita pepo var. ovifera) Originated From Turkey Based on Molecular ISSR Method

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

30. FT-Ir identification of phytase active lactic acdi bacteria and yeasts from sourdough samples

International conference on Agriculture Forest Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

35. FİTAZ AKTİVİTESİNE SAHİP LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ VEMAYALAR

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

36. Fonksiyonel gıdalar kapsamında arı ürünleri.

İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2014, ss.9, (Özet Bildiri)

38. Biochemical and bioactive properties of Turkish Strawberry tree honey

2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.648, (Tam Metin Bildiri)

39. Pollen analysis and bioactivity of Citrus honey produced in Mediterranean Region of Turkey

2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.646, (Tam Metin Bildiri)

40. Honeybee products and allergy in young gymnast.

XXXXIII International Apicultural Congress, Kiev, Ukrayna, 29 Eylül - 04 Ekim 2013, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

42. Ultrasonic extraction method to determine bioactivities of Turkish pollens

XXXXIII International Apicultural Congress, Kiev, Ukrayna, 29 Eylül - 04 Ekim 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

43. Farklı ülke ballarının biyoaktif özelliklerinin karşılaştırılması

İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, ss.105, (Özet Bildiri)

44. Farklı bölgelerden toplanan kestane ballarının (Castanea sativa) biyoaktif özelliklerinin incelenmesi

Uluslararası katılımlı V. Marmara Arıcılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2013, ss.58, (Özet Bildiri)

45. KESTANE BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK ANALİZİ

3. ULUSAL TARIM ÖĞRENCİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 09 Mart 2013, (Özet Bildiri)

48. The biochemical effects of honey HMF: as a model rat study

11th Asian Apicultural Association Conference, Apiexpo & Workshop, Kuala Terrenganu, Malezya, 28 Eylül - 02 Ekim 2012, ss.97, (Özet Bildiri)

49. Inhibitory activity of different honey types against foodborne pathogens

XXIII. Food Micro 2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.817, (Tam Metin Bildiri)

50. Antibacterial activity of apitherapy products

XXIII FoodMicro, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.816, (Tam Metin Bildiri)

51. Geleneksel sucuk üretiminde yüzey sterilizasyonu için propolis kullanımı,

TİM GIDA ARGE Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 29 Mayıs 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

52. Comparison study for the physicochemical properties of Turkish and Chinese Royal jelly

First International Conference on Apiphytotherapy, Fez, Fas, 18 - 20 Mayıs 2012, ss.105, (Özet Bildiri)

53. Türk Arı sütünün fizikokimyasal özellikleri

2. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi “Tarıma Genç Bakış”, Kayseri, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.105, (Özet Bildiri)

54. Basic methods for the determination of honey originis: Applicability of rheological procedures on the classification of honeys

. International symposium on food rheology and structure, Zürih, İsviçre, 10 - 13 Nisan 2012, ss.51, (Tam Metin Bildiri)

55. Using of Plant Essential Oils for Pest and Disease Management in Apiculture

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, Kayseri, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, ss.70-71, (Özet Bildiri)

56. Characterization of rhododendron and honeydew honeys on the basis of amino acid composition

Turkish Congress, Expo and workshop on honey and honeybee products with international participation, Kayseri, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, (Tam Metin Bildiri)

57. Pollen analysis of Rhododendron honeys from Black Sea Region

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)

58. Determination of phenolic profile of rhododendron honeys with HPLC-DAD

First Turkish Congress, Expo and workshop on honey and honeybee products with international participation,, Kayseri, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, ss.46, (Özet Bildiri)

60. Bioactivity of White Willow and Quince Leaves

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Tam Metin Bildiri)

61. Bioactivity of white willow and quince leaves consumed as herbal tea

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.237, (Özet Bildiri)

62. Turkish Traditional Fermented Dairy Products as Functional Foods

1st Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 18 - 20 Mayıs 2010, (Tam Metin Bildiri)

63. Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri

1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2010, ss.650-652, (Tam Metin Bildiri)

64. Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri

1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2010, ss.693-695, (Tam Metin Bildiri)

65. Rheological and some physicochemical characteristics of foam halva, a traditional dessert

Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

67. Biological activity of Menengiç (Pistacia terebinyhus L.) Traditional Turkish Snack Food and Coffee

1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.648-649, (Tam Metin Bildiri)

68. Türkiye’xxde Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri

1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.650-652, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 4

1. Cinnamon novel formulations and encapsulation: chemistry and functionality

Cinnamon: Production, Processing, and Functional Properties, MOHAMED FAWZY RAMADAN,MOHAMED A. FARAG, Editör, Academic Press , London, ss.401-425, 2025

2. Gıda Biyoteknolojisi

Biyoteknoloji, Prof. Dr. Mehmet Karataş, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.323-354, 2023

3. Effect of Agricultural Processes and Practices on the Composition and Quality of Coriander (Coriandrum sativum L.) Essential Oil

Handbook of Coriander (Coriandrum sativum) Chemistry, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, CRC, New York , Florida, ss.469-476, 2023

4. Composition and functionality of clove (Syzygium aromaticum) extracts

Clove ( Syzygium Aromaticum) Chemistry, Functionality and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.585-606, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

137

Yayın (WoS)

49

Yayın (Scopus)

50

Atıf (WoS)

457

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

751

H-İndeks (Scopus)

16

Atıf (Scholar)

1163

H-İndeks (Scholar)

20

Atıf (Sobiad)

132

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

37

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları