Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Avantajları

IV. YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.29 Sürdürülebilir Kalkınma

PULSED ELECTRIC FIELD (PEF) USAGE IN EXTRA VIRGIN OLIVE OIL PRODUCTION

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

PROTEİN VE POLİSAKKARİT KONJUGASYONUNUN ENKAPSÜLASYON MATERYALİ OLARAK KULLANILMASI

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1

Hyperspectral Imaging For Food Quality and Control

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.352

Nanokompozit Bazlı Aktif Gıda Ambalaj Filmleri

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.353

Susam tohumu yağı ile karıştırılan sızma zeytinyağının depolama sırasındaki stabilitesi

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1

Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1

Steady and dynamic rheological analysis as a novel approach to detection of extra virgin olive oil adulteration with vegetable oils

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1

Improving a Novel Functional Butter: Blended with Extra Virgin Olive Oil and Riviera Olive Oil

II. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1

Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi

III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, ss.87

PALM YAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTUCU İLE MİKROENKAPSÜLASYONU

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017

Palm Yağının Püskürtmeli Kurutucu ile Mikroenkapsülasyonu

3. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, ss.49

Determination of Rheological Properties of Different Emulsions for Microencapsulation of Palm Oil

6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.89

Effects of Pistachio Supplementation on Total Fat Content and Fatty Acid Composition of Simit Kebab

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

EFFECTS OF PRE-DRYING ON THE QUALITY OF FRYING OIL AND FRIED PATATOES

YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1

The Effect Of Pistachio Vera Supplementation On The Simit Kebab’S Phenolic Content And Antioxidant Activity

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1

Pre-drying effects on the quality of frying oil

International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Barcelona, İspanya, 27 - 28 Şubat 2014, ss.1

Soğan Tohumunun Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.379

Üzüm Çekirdeklerinin Biyoaktif Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkisi

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1

Soğanın Antioksidan Özellikleri

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1

Total phenolic compounds and antioxidant efeect of grape seed extracts on sunflower oil

4th International Congress of Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 2 - 05 Ocak 2012, ss.127 Sürdürülebilir Kalkınma

Influence of the harvesting time on the bioactivity of Echinacea purpurea

4th International congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.163

Prediction of fatty acid compositions of vegetable oils by adaptive neuro fuzzy inference system based on rheological measurements

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.544

Effect of fatty acid composition on the dynamic and steady rheological properties of vegetable oils

The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", Çeşme, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.82

Investigation of the Turkish-Greek cuisines of moussaka which a traditional eggplant dish

1th International sympossium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonları Önleyici Modifiye Atmosfer Paketleme ve Ambalajlamada Doğal Antimikrobiyal Maddelerin Kullanımı

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma MUTLU SARIGÜZEL, Editör, Erciyes Ünversitesi Yayınları, Kayseri, ss.363-373, 2022

Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği, Mustafa ALTIN, Şakir TAŞDEMİR, Editör, EĞİTİM yayınevi, Konya, ss.803-829, 2018

Bioactive Compounds of Fruits and Vegetables

Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables, Yildiz F.,Wiley R.C., Editör, Springer, London/Berlin , New-York, ss.723-745, 2017

Supplemental Fish Oil and its Impact on n-3 Fatty Acids in Eggs

Egg Innovation and Strategies for Improvement, Patricia Hester, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , London, ss.373-381, 2017

Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ, ALTIN Mustafa - TAŞDEMİR Şakir, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.779-801, 2016

Composition and importance of sage essential oil

Recent Progress in Medicinal Plants, J. N. GOVIL, Editör, Studium Press, Llc, Houston, ss.455-485, 2013

Metrikler

Yayın

103

Atıf (WoS)

745

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

831

H-İndeks (Scopus)

17

Proje

31

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları