Yayınlar & Eserler

Makaleler 71
Tümü (71)
SCI-E, SSCI, AHCI (60)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (60)
Scopus (58)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 37

1. Effectiveness of fish oil and microalgae additives on Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid concentrations in chicken eggs

VIII. International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry - 2024 (ICABGEH-24), Antalya, Türkiye, 23 - 25 Eylül 2024, cilt.1, sa.2024, ss.370-373, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Amaranth Bitkisi ve Tohum Yağının Karakterizasyonu ve Sağlık Üzerine Etkileri

IV. YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.27, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Avantajları

IV. YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.29, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Nanokompozit Bazlı Aktif Gıda Ambalaj Filmleri

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.353, (Özet Bildiri)

6. Hyperspectral Imaging For Food Quality and Control

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.352, (Özet Bildiri)

7. PULSED ELECTRIC FIELD (PEF) USAGE IN EXTRA VIRGIN OLIVE OIL PRODUCTION

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. PROTEİN VE POLİSAKKARİT KONJUGASYONUNUN ENKAPSÜLASYON MATERYALİ OLARAK KULLANILMASI

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1, (Özet Bildiri)

9. Steady and dynamic rheological analysis as a novel approach to detection of extra virgin olive oil adulteration with vegetable oils

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

10. Susam tohumu yağı ile karıştırılan sızma zeytinyağının depolama sırasındaki stabilitesi

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

11. Improving a Novel Functional Butter: Blended with Extra Virgin Olive Oil and Riviera Olive Oil

II. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

12. Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

13. PALM YAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTUCU İLE MİKROENKAPSÜLASYONU

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

14. Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi

III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, ss.87, (Özet Bildiri)

15. Palm Yağının Püskürtmeli Kurutucu ile Mikroenkapsülasyonu

3. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, ss.49, (Özet Bildiri)

16. Determination of Rheological Properties of Different Emulsions for Microencapsulation of Palm Oil

6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.89, (Özet Bildiri)

18. Effects of Pistachio Supplementation on Total Fat Content and Fatty Acid Composition of Simit Kebab

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

20. EFFECTS OF PRE-DRYING ON THE QUALITY OF FRYING OIL AND FRIED PATATOES

YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

21. Biber Çekirdeklerinin Biyoaktif Özelliklerinin İncelenmesi

YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

22. The Effect Of Pistachio Vera Supplementation On The Simit Kebab’S Phenolic Content And Antioxidant Activity

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

25. Pre-drying effects on the quality of frying oil

International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Barcelona, İspanya, 27 - 28 Şubat 2014, ss.1, (Özet Bildiri)

26. The Effect of Harvesting Time On Lavander Aromatic Compounds

MESMAP, Gazimagosa, Kıbrıs (Kktc), 17 - 20 Nisan 2013, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

27. Soğan Tohumunun Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.379, (Tam Metin Bildiri)

29. Üzüm Çekirdeklerinin Biyoaktif Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkisi

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

30. Soğanın Antioksidan Özellikleri

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

31. Effects of Cannabir sativa on fatty acid composition of quail (Coturnix coturnix japonica) meats and eggs

Kiel Food Science Symposium 2012, Almanya, 1 - 04 Mayıs 2012, cilt.1, sa.1, ss.54, (Tam Metin Bildiri)

32. Total phenolic compounds and antioxidant efeect of grape seed extracts on sunflower oil

4th International Congress of Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 2 - 05 Ocak 2012, ss.127, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

33. Influence of the harvesting time on the bioactivity of Echinacea purpurea

4th International congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.163, (Özet Bildiri)

34. Prediction of fatty acid compositions of vegetable oils by adaptive neuro fuzzy inference system based on rheological measurements

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.544, (Özet Bildiri)

36. Effect of fatty acid composition on the dynamic and steady rheological properties of vegetable oils

The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", Çeşme, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

37. Investigation of the Turkish-Greek cuisines of moussaka which a traditional eggplant dish

1th International sympossium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Gıda Kaynaklı Enfeksiyonları Önleyici Modifiye Atmosfer Paketleme ve Ambalajlamada Doğal Antimikrobiyal Maddelerin Kullanımı

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma MUTLU SARIGÜZEL, Editör, Erciyes Ünversitesi Yayınları, Kayseri, ss.363-373, 2022

2. Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İŞ Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği, Mustafa ALTIN, Şakir TAŞDEMİR, Editör, EĞİTİM yayınevi, Konya, ss.803-829, 2018

3. Bioactive Compounds of Fruits and Vegetables

Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables, Yildiz F.,Wiley R.C., Editör, Springer, London/Berlin , New-York, ss.723-745, 2017

4. Supplemental Fish Oil and its Impact on n-3 Fatty Acids in Eggs

Egg Innovation and Strategies for Improvement, Patricia Hester, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , London, ss.373-381, 2017

5. Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ, ALTIN Mustafa - TAŞDEMİR Şakir, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.779-801, 2016

6. Composition and importance of sage essential oil

Recent Progress in Medicinal Plants, J. N. GOVIL, Editör, Studium Press, Llc, Houston, ss.455-485, 2013
Metrikler

Yayın

116

Yayın (WoS)

60

Yayın (Scopus)

58

Atıf (WoS)

745

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

831

H-İndeks (Scopus)

17

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

14

H-İndeks (Sobiad)

2

Proje

31

Tez Danışmanlığı

18

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları