Desteklenen Projeler
-
2011 - Devam Ediyor Nar Kabuğu ve Çekirdeği Fonksiyonel Bileşikleri ile Zenginleştirilmiş Dondurma Üretimi
-
2017 - 2019 Polihedral oligomerik silseskuiokzan ve metal oksit katkılı nanokompozit aktif ambalaj film üretimi ve model gıdalarda raf ömrü üzerine etkisi
-
2018 - 2018 FARKLI AVOKADO(Persea americana Mill.)ÇEŞİTLERİNDEN YAĞ ELDESİNDE UYGULANAN ULTRASOUND, ULTRATURRAX VE MİKRODALGA ÖN İŞLEMLERİNİN YAĞ VERİMİ ve YAĞIN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2017 - 2018 Palm yağı ve fraksiyonlarının püskürtmeli kurutucu ile mikroenkapsülasyonu
-
2014 - 2016 MELİSA BİTKİSİNİN (MELİSA OFFİCİNALİS) ANTİOKSİDATİF ÖZELLİKLERİ VE BİTKİSEL YAĞLARDA KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
-
2013 - 2016 Yumurta Tavuk Karma Yemlerine İlave Edilen Kişniş Tohumunun Yumurta Kompozisyonu Üzerine Etkileri
-
2014 - 2015 KIZARTMA ÖNCESİ PATATESLERE UYGULANAN KURUTMA İŞLEMİNİN KIZARTMA YAĞI VE PATATES KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2012 - 2015 FARKLI MODİFİKASYON YÖNTEMLERİNİN GLUKOMANNAN VE GALAKTOMANNAN YAPILI BİYOPOLİMERLERİN YAPISAL VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
-
2012 - 2014 BILDIRCIN YEMLERİNE ÇEDENE (CANNABIS SATIVA) İLAVESİNİN BILDIRCIN YUMURTASI VE ETLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2013 - 2013 TÜRKİYE'NİN FARKLI YETİŞTİRİLME BÖLGELERİNDEN TOPLANAN YEREL SUSAM (SESAMUM İNDİCUM L.) ÇEŞİTLERİNİN AYNI EKOLOJİK ŞARTLARDA YETİŞTİRİLEREK BESİNSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2011 - 2013 Nar kabuğu ve çekirdeği fonksiyonel bileşikleri ile zenginleştirilmiş dondurma üretimi
-
2010 - 2013 Ülkemizde İşlenmiş Üzümlerin Çekirdek Yağlarının Yemeklik Yağ Kalitesinin Belirlenmesi ve Çekirdek Ekstraktı ve Yağının Bazı Yemeklik Yağların Stabilitesine Etkisi
-
2011 - 2012 FARKLI ZAMANLARDA HASAT EDİLEN ECHİNACEA BİTKİSİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ VE ECHİNACEA?NIN BİTKİSEL YAĞLARIN STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2011 - 2012 SOĞAN(Allium cepa L.) TOHUMU VE TOHUM YAĞININ FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
-
2008 - 2009 Tropikal pepino meyvesinin kimyasal kompozisyonunun araştırılması
-
2004 - 2005 Organik ve İnorganik Gübreler Kullanılarak Yetiştirilen Sert Mısırın Bazı Besin İçeriklerinin Araştırılması
-
2000 - 2001 Zeytinyağına katılan fındık yağının nitel ve nicel olarak tespiti üzerine araştırmalar
-
1998 - 1999 “Balık yağı ve keten tohumu karıştırılmış yemlerle beslenen tavuklardan elde edilen yumurtaların lipid fraksiyonunda bulunan omega 3 yağ asitlerinin değişimi üzerinde araştırmalar
-
1995 - 1996 Sofralık zeytinlerin farklı yöntemlerle hazırlanması ve muhafazası sırasında kimyasal bileşiminde ve besin değerinde meydana gelen değişmeler üzerinde araştırmalar