Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Incidence and antibiotic resistance of Salmonella spp. on raw chicken carcasses

Food Research International , cilt.44, sa.3, ss.725-728, 2011 (SCI-Expanded) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 64
    • Policy Citations: 1
  • Captures
    • Readers: 109
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 10
see details
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Arcobacter

Türkiye Klinikleri , cilt.1, sa.3, ss.42-48, 2015 (Hakemsiz Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Bazı sporcu sporcu protein tozlarının protein içeriği ve sindirilebilirliği

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 19 - 21 Mart 2020, ss.12-13, (Özet Bildiri) Creative Commons License

MERSİN, MUT YÖRESİ TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI MİKROBİYOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

8. Ulusal 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.42-43, (Özet Bildiri)

Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380, (Özet Bildiri)

O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Gıda İhtiyacında At Yetiştiriciliğinin Önemi ve Ürünlerinin Besin Değeri

1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.140-141, (Özet Bildiri)

Bal Ve Gıda Güvenliği

5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Bal Ve Gıda Güvenliği

5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52, (Özet Bildiri)

Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates

II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)

AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142, (Özet Bildiri)

Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141, (Özet Bildiri)

Production of Traditional Yoghurt Using Starter Culture Obtained from Koumiss

ISS20172nd International Science Symposium“Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

High Value Added Dairy Products

3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,

6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu

XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016

Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115, (Özet Bildiri)

The Presence Of S. aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold In Kayseri

31st World Veterinary Congress, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 17 - 20 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

Effects of Dietary Incorporation of Izmir Oregano on Microbiological Properties of Broiler Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.83, (Özet Bildiri)

Kanatlılardan E.coli O157 İzolasyonu Üzerine Çalışmalar.

X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası katılımlı), Aydın, Türkiye, 23 - 27 Eylül 2012, ss.328-329, (Tam Metin Bildiri)

Detection of Salmonella spp. contamination on chicken carcasses by culturel and PCR methods comparatively.

2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)

Research of nitrate and nitrite level in water supply in Kayseri.

2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.139, (Tam Metin Bildiri)

Research on the Existence of Enterohemorrhagic Esherıchıa coli O157:H7 in Raw Meat Balls Put on Sale in Kayseri Province.

7th National Congress of Veterinary Microbiology., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.132-133, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Doner Kebab Made from Sucuk Dough, Dry Fermented Turkish Sausage

49th Int. Congress of Meat Science and Technology, São Paulo, Brezilya, 31 Ağustos - 05 Eylül 2003, ss.423-424, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Ayran, Kefir ve Kımız Teknolojisi

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Prof.Dr. Seda Bilir ORMANCI, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.145-167, 2020

Bölüm 28 Kısrak Sütü ve Geleneksel Bir İçecek Olarak Kımız

At Hekimliği, Prof.Dr. Neder YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.12351248, 2019

Süt Proteinleri

Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019

Bölüm 27 Besin Maddesi Olarak At Eti Hipofaji

At Hekimliği, Prof.Dr. Ender YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.1219-1233, 2019
Metrikler

Yayın

133

Atıf (WoS)

433

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

517

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

222

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

29

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

79

Proje

47

Açık Erişim

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları