Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Arcobacter

Türkiye Klinikleri , cilt.1, sa.3, ss.42-48, 2015 (Hakemsiz Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bazı sporcu sporcu protein tozlarının protein içeriği ve sindirilebilirliği

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 19 - 21 Mart 2020, ss.12-13 Creative Commons License

MERSİN, MUT YÖRESİ TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI MİKROBİYOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

8. Ulusal 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.42-43

Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24 Sürdürülebilir Kalkınma

Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018

Gıda İhtiyacında At Yetiştiriciliğinin Önemi ve Ürünlerinin Besin Değeri

1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.140-141

Bal Ve Gıda Güvenliği

5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Bal Ve Gıda Güvenliği

5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, 26 - 28 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017

Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19

Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52

AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142

Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141

Production of Traditional Yoghurt Using Starter Culture Obtained from Koumiss

ISS20172nd International Science Symposium“Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017

High Value Added Dairy Products

3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19

Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,

6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1

Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu

XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016

Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115

Effects of Dietary Incorporation of Izmir Oregano on Microbiological Properties of Broiler Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.83

Kanatlılardan E.coli O157 İzolasyonu Üzerine Çalışmalar.

X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası katılımlı), Aydın, Türkiye, 23 - 27 Eylül 2012, ss.328-329

Detection of Salmonella spp. contamination on chicken carcasses by culturel and PCR methods comparatively.

2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007

Research of nitrate and nitrite level in water supply in Kayseri.

2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.139

Research on the Existence of Enterohemorrhagic Esherıchıa coli O157:H7 in Raw Meat Balls Put on Sale in Kayseri Province.

7th National Congress of Veterinary Microbiology., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.132-133

Some Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Doner Kebab Made from Sucuk Dough, Dry Fermented Turkish Sausage

49th Int. Congress of Meat Science and Technology, São Paulo, Brezilya, 31 Ağustos - 05 Eylül 2003, ss.423-424

Kitap & Kitap Bölümleri

Ayran, Kefir ve Kımız Teknolojisi

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Prof.Dr. Seda Bilir ORMANCI, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.145-167, 2020

Bölüm 28 Kısrak Sütü ve Geleneksel Bir İçecek Olarak Kımız

At Hekimliği, Prof.Dr. Neder YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.12351248, 2019

Süt Proteinleri

Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019

Bölüm 27 Besin Maddesi Olarak At Eti Hipofaji

At Hekimliği, Prof.Dr. Ender YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.1219-1233, 2019

Metrikler

Yayın

130

Atıf (WoS)

407

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

489

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

198

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

47

Açık Erişim

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları