Yayınlar & Eserler

Makaleler 87
Tümü (87)
SCI-E, SSCI, AHCI (57)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (57)
Scopus (57)
TRDizin (30)
Diğer Yayınlar (14)

52. Arcobacter

Türkiye Klinikleri , cilt.1, sa.3, ss.42-48, 2015 (Hakemsiz Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 45

1. Does Oat Bread Affect Postprandial Glucose Responses?

IV. International Health Science and Life Congress (IHSLC 2021), Burdur, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2021, ss.472-477, (Tam Metin Bildiri)

2. Bazı sporcu sporcu protein tozlarının protein içeriği ve sindirilebilirliği

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 19 - 21 Mart 2020, ss.12-13, (Özet Bildiri) Creative Commons License

4. MERSİN, MUT YÖRESİ TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI MİKROBİYOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

8. Ulusal 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.42-43, (Özet Bildiri)

5. Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380, (Özet Bildiri)

7. O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

9. Gıda İhtiyacında At Yetiştiriciliğinin Önemi ve Ürünlerinin Besin Değeri

1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.140-141, (Özet Bildiri)

10. Bal Ve Gıda Güvenliği

5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Bal Ve Gıda Güvenliği

5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

15. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of The Isolates

II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES & TECHNICS, Skopje, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)

16. Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52, (Özet Bildiri)

17. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20, (Özet Bildiri)

18. Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

19. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates

II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)

20. Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141, (Özet Bildiri)

21. AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142, (Özet Bildiri)

22. Production of Traditional Yoghurt Using Starter Culture Obtained from Koumiss

ISS20172nd International Science Symposium“Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

23. High Value Added Dairy Products

3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

24. Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,

6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

27. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp.'lerin İzolasyonu ve MALDİ-TOF MS ile İdentifikasyonu

XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.73-74, (Özet Bildiri)

28. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu

XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016

31. Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114, (Özet Bildiri)

32. Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115, (Özet Bildiri)

34. Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp.'nin Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123, (Özet Bildiri)

37. The Presence Of S. aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold In Kayseri

31st World Veterinary Congress, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 17 - 20 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

39. Effects of Dietary Incorporation of Izmir Oregano on Microbiological Properties of Broiler Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.83, (Özet Bildiri)

41. Kanatlılardan E.coli O157 İzolasyonu Üzerine Çalışmalar.

X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası katılımlı), Aydın, Türkiye, 23 - 27 Eylül 2012, ss.328-329, (Tam Metin Bildiri)

42. Detection of Salmonella spp. contamination on chicken carcasses by culturel and PCR methods comparatively.

2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)

43. Research of nitrate and nitrite level in water supply in Kayseri.

2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.139, (Tam Metin Bildiri)

44. Research on the Existence of Enterohemorrhagic Esherıchıa coli O157:H7 in Raw Meat Balls Put on Sale in Kayseri Province.

7th National Congress of Veterinary Microbiology., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.132-133, (Tam Metin Bildiri)

45. Some Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Doner Kebab Made from Sucuk Dough, Dry Fermented Turkish Sausage

49th Int. Congress of Meat Science and Technology, São Paulo, Brezilya, 31 Ağustos - 05 Eylül 2003, ss.423-424, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. Bölüm 15- Mezbahalarda Kalite Güvenci Sistemi: ISO 9001

Et Muayenesi ve Mezbaha Bilgisi, ERTAŞ ONMAZ NURHAN, Editör, Akademisyen, ss.345-360, 2025

2. Bölüm 19- Mevzuat

Et Muayenesi ve Mezbaha Bilgisi, ERTAŞ ONMAZ NURHAN, Editör, Akademisyen, ss.437-498, 2025

3. Dünyada Gıda Arz Güvencesinin Güncel Durumu

TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA GIDA GÜVENCESİ VE GIDA GÜVENLİĞİ, ÇETİN ÖMER, Editör, TÜRK AKADEMİSİ SİYASİ SOSYAL STRATEJİK ARAŞTIRMALAR VAKFI (TASAV), ss.51-87, 2025

4. Bölüm 1- Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı

Tarım, Gıda ve Hayvancılık Ekseninde Sürdürülebilir Beslenme, DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ, Editör, Nobel, ss.1-28, 2025

5. Ayran, Kefir ve Kımız Teknolojisi

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Prof.Dr. Seda Bilir ORMANCI, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.145-167, 2020

6. Bölüm 28 Kısrak Sütü ve Geleneksel Bir İçecek Olarak Kımız

At Hekimliği, Prof.Dr. Neder YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.12351248, 2019

7. Bölüm 27 Besin Maddesi Olarak At Eti Hipofaji

At Hekimliği, Prof.Dr. Ender YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.1219-1233, 2019

8. Süt Proteinleri

Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019
Metrikler

Yayın

148

Yayın (WoS)

57

Yayın (Scopus)

57

Atıf (WoS)

464

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

713

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

1581

H-İndeks (Scholar)

16

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

45

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

79

Proje

48

Açık Erişim

16
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları