Makaleler
87
Tümü (87)
SCI-E, SSCI, AHCI (57)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (57)
Scopus (57)
TRDizin (30)
Diğer Yayınlar (14)
5. Assessment of carbapenem resistance and carbapenemase genes in wastewater from cattle slaughterhouses: Implications for environmental antibiotic resistance surveillance
Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.72, sa.1, ss.91-97, 2025 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
9. Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.8, ss.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
11. Comprehensive analysis of Salmonella in poultry meat and products in Türkiye: Prevalence, antibiotic susceptibility and genomic characterisation
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.5, ss.3412-3422, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
27. A Molecular Investigation of Carbapenem Resistant Enterobacteriaceae and bla(KPC,) bla(NDM) and bla(OXA-48) Genes in Raw Milk
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.26, sa.3, ss.391-396, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
28. Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.1, ss.68-75, 2020 (TRDizin)
30. The determination of meat species by PCR-RFLP method using mitochondrial ND4 gene in pastirma, a traditional dry cured meat product
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.44, sa.1, ss.35-41, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
31. Tüketime Hazır Gıdalarda Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.149-155, 2020 (TRDizin)
33. Knowledge and attitudes in food safety and the occurrence of indicator bacteria on hands of food handlers at the point of pastrami sale
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.67, sa.2, ss.153-160, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
34. Lactic Acid Bacteria Diversity of Koumiss Samples
Bozok Veterinary Journal
, 2020 (Hakemli Dergi)
35. Isolation, genotyping and antimicrobial susceptibility of pathogenic Escherichia coli serotypes in ready to eat foods
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.70, ss.1661-1668, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
36. Sığır ve Manda Sütü Kazein Fraksiyonlarının Western Blot ile Karşılaştırılmalı Analizi
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
, cilt.33, sa.2, ss.77-82, 2019 (TRDizin)
38. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.51-57, 2018 (TRDizin)
40. Antibiotic Resistance Gene Profiles of Staphylococcus aureus Isolated From Foods of Animal Origin
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.24, ss.243-249, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
41. Niğde İlindeki Çiğ Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyleri
KOCATEPE VETERİNARY JOURNAL
, cilt.11, sa.2, ss.119-125, 2018 (TRDizin)
42. Sütte Antibiyotik Kalıntı Durumunun İncelenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.2, ss.169-178, 2018 (TRDizin)
44. Antimicrobial resistance profiles and virulence factors of Escherichia coli O157 collected from a poultry processing plant
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.41, sa.1, ss.65-71, 2017 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
45. Veteriner Halk Sağlığı ve Gıda Güvenliği
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.7-10, 2017 (Hakemsiz Dergi)
46. Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.209-214, 2016 (Scopus, TRDizin)
50. Occurrence and antimicrobial resistance of Salmonella enterica subsp enterica serovars Typhimurium, Enteritidis, and Typhi isolated from chicken eggs and poultry products
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.40, sa.6, ss.737-743, 2016 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
53. Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.93-98, 2015 (Scopus, TRDizin)
54. Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.24, ss.89-92, 2015 (Hakemli Dergi)
57. Kanatlılardan Escherichia Coli O157 Izolasyonu Üzerine Çalışmalar
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.11, sa.1, ss.1-6, 2014 (TRDizin)
61. Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.15-19, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
70. Effects of Starter Culture Use on Some Quality Parameters of Pastrami Manufactured from Water Buffalo Meat
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
, cilt.8, sa.10, ss.2094-2099, 2009 (SCI-Expanded, Scopus)
75. Effect of tumbling and multi-needle injection of curing agents on quality characteristics of pastirma
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.43, sa.1, ss.123-129, 2008 (SCI-Expanded, Scopus)
77. Effects of different starter culture combinations on fermented sausages
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.28, sa.1, ss.7-16, 2004 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
79. Fermented Cyprinus carpio L. sausage
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.25, sa.5, ss.667-673, 2001 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
82. Effect of storage time on mirror carp (Cyprinus carpio L.) pastrami stored in market temperature Market sicakliǧinda muhafaza edilen aynali sazan (Cyprinus carpio L.) pastirmalarinda muhafaza süresinin etkisi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.21, sa.3, ss.215-220, 1997 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
83. Analysis of microbiological and chemical qualities of vacuumed and unvacuumed mirror carp (Cyprinus carpino L.) Pastrami Vakumlu ve Vakumsuz Aynali Sazan (Cyprinus carpio L.) Pastirmalarinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesinin incelenmesi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.21, sa.1, ss.23-29, 1997 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
84. Market Sıcaklığında Muhafaza Edilen Aynalı Sazan (Cyprinus carpio L.) Pastımalarında Muhafaza Süresinin Etkisi
TÜBİTAK, Türk Veterinerlik ve Hayvancılık Dergisi
, cilt.3, sa.21, ss.215-220, 1997 (SCI-Expanded)
85. Effects of various storage temperature and storage time on vitamin E levels of fish muscle
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.21, sa.3, ss.211-214, 1997 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
87. Determination of Listeria, Salmonella, E.coli type 1, and K.pneumoniae in ice cream samples marketed in Elaziǧ Elaziǧ'da Tüketime Sunulan Dondurmalarda Listeria, Salmonella, E.coli Tip 1 ve K.pneumoniae'nm Araştirilmasi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.20, sa.2, ss.109-112, 1996 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
45
5. Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri)
6. DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380, (Özet Bildiri)
7. O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
8. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
9. Gıda İhtiyacında At Yetiştiriciliğinin Önemi ve Ürünlerinin Besin Değeri
1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.140-141, (Özet Bildiri)
10. Bal Ve Gıda Güvenliği
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
11. FUNGAL FLORA OF TRADITIONAL TURKISH MOLDY CHEESE:OCCURENCE OF MYCOTOXINS AND MOLECULAR CHARACTERIZATION OF THE ISOLATES
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES TECHNICS, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
12. Bal Ve Gıda Güvenliği
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
13. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
14. Fungal Flora of Tradıtıonal Turkısh Moldy Cheese:Occurence of Mycotoxıns And Molecular Characterızatıon of The Isolates.
2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST), Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
15. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of The Isolates
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES & TECHNICS, Skopje, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
16. Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52, (Özet Bildiri)
17. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20, (Özet Bildiri)
18. Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19, (Özet Bildiri)
19. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates
II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
20. Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141, (Özet Bildiri)
21. AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142, (Özet Bildiri)
22. Production of Traditional Yoghurt Using Starter Culture Obtained from Koumiss
ISS20172nd International Science Symposium“Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
23. High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19, (Tam Metin Bildiri)
24. Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,
6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
25. Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi Girne, KUZEY KIBRIS TÜRK CUM, 10 - 13 Kasım 2016
26. Knowladge and Practices in Food Safety and the Occurance of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of Pastrami Sale in Kayseri Turkey
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
27. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp.'lerin İzolasyonu ve MALDİ-TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.73-74, (Özet Bildiri)
28. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu
XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
29. KAYSERİ YÖRESİNDE SAĞLIKLI VE MASTİTİSLİ İNEK SÜTLERİNDEN CANDIDA SPP LERİN İZOLASYONU VE MALDI TOF MS İLE İDENTİFİKASYONUS NO 73 74
XII. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
30. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDİ TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, NEVŞEHİR, TÜRKİYE, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
31. Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114, (Özet Bildiri)
32. Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115, (Özet Bildiri)
33. Microbiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International Vetistanbul Group Congress SARAY BOSNA, BOSNA HERSEK, 17 - 20 Mayıs 2016
34. Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp.'nin Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123, (Özet Bildiri)
35. Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntermi ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123
36. Occurence and antimicrobial resistance of host non specific Salmonella Species in the eggs and poultry products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.355, (Tam Metin Bildiri)
37. The Presence Of S. aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold In Kayseri
31st World Veterinary Congress, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 17 - 20 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
38. The Presence Of S. Aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold in Kayseri City
31st World Veterinary Congress, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
40. Kayseri'de Üretilen Hayvansal Gıdalarda E Coli O157 H7 Varlığının İmmunomagnetik Separasyon Ve Multipleks Pcr Ile Belirlenmesi
5. Ulusal Veteriner Gıda Hiyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)
41. Kanatlılardan E.coli O157 İzolasyonu Üzerine Çalışmalar.
X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası katılımlı), Aydın, Türkiye, 23 - 27 Eylül 2012, ss.328-329, (Tam Metin Bildiri)
42. Detection of Salmonella spp. contamination on chicken carcasses by culturel and PCR methods comparatively.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)
43. Research of nitrate and nitrite level in water supply in Kayseri.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.139, (Tam Metin Bildiri)
44. Research on the Existence of Enterohemorrhagic Esherıchıa coli O157:H7 in Raw Meat Balls Put on Sale in Kayseri Province.
7th National Congress of Veterinary Microbiology., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.132-133, (Tam Metin Bildiri)
45. Some Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Doner Kebab Made from Sucuk Dough, Dry Fermented Turkish Sausage
49th Int. Congress of Meat Science and Technology, São Paulo, Brezilya, 31 Ağustos - 05 Eylül 2003, ss.423-424, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
8
1. Bölüm 15- Mezbahalarda Kalite Güvenci Sistemi: ISO 9001
Et Muayenesi ve Mezbaha Bilgisi, ERTAŞ ONMAZ NURHAN, Editör, Akademisyen, ss.345-360, 2025
2. Bölüm 19- Mevzuat
Et Muayenesi ve Mezbaha Bilgisi, ERTAŞ ONMAZ NURHAN, Editör, Akademisyen, ss.437-498, 2025
4. Bölüm 1- Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Ekseninde Sürdürülebilir Beslenme, DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ, Editör, Nobel, ss.1-28, 2025
6. Bölüm 28 Kısrak Sütü ve Geleneksel Bir İçecek Olarak Kımız
At Hekimliği, Prof.Dr. Neder YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.12351248, 2019
7. Bölüm 27 Besin Maddesi Olarak At Eti Hipofaji
At Hekimliği, Prof.Dr. Ender YARSAN, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.1219-1233, 2019
8. Süt Proteinleri
Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019
Metrikler
Yayın (WoS)
57
Yayın (Scopus)
57
Atıf (WoS)
464
H-İndeks (WoS)
9
Atıf (Scopus)
713
H-İndeks (Scopus)
12
Atıf (Scholar)
1581
H-İndeks (Scholar)
16
Atıf (TrDizin)
11
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
45
H-İndeks (Sobiad)
4
Atıf (Diğer Toplam)
79
Proje
48