Yayınlar & Eserler

Makaleler 34
Tümü (34)
SCI-E, SSCI, AHCI (34)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (34)
Scopus (34)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 32

1. Effect of waiting period on gel strength of gelatin solution: Steady shear rheological characterization during gelation

The 9th Annual European Rheology Conference (AERC 2014), Karlsruhe, Almanya, 6 - 12 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

2. Enrichment of traditional home made noodle with apple fiber: Physicochemical and textural properties

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.247, (Tam Metin Bildiri)

3. Rheological and Some Physicochemical Characteristics of Traditional Salep Beverage Sweetened with Grape Molasses (Pekmez)

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.649, (Tam Metin Bildiri)

4. Effect of Different Flour Formulations on Texture Profile and Stress Relaxation Parameters of Turkish Bagel (Simit) Dough

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.236, (Tam Metin Bildiri)

9. Bayat Ekmek Kullanımı İle Düşük Kalorili Ve Fonksiyonel Özellikli Mısır Ve Buğday Cipsi Üretimi

Türkiye İhracatcılar Meclisi , Gıda Araştırma Ve Geliştirme Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.114, (Tam Metin Bildiri)

10. Physicochemical, sensorial and textural characterisitcs of ice cream enriched with persimmon puree.

. 6th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2012, Zurih, İsviçre, 10 - 13 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

11. Creep And Recovery Properties Of İce Cream Mixes As İnfluenced By Different Tempearature Levels

6. International Symposıum Food Rheology And Structure, İsviçre, 1 - 04 Nisan 2012, ss.267, (Tam Metin Bildiri)

13. The textural and chemical properties of prebiotic butter: effect of storage time.

4th International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

17. Rheological and chemical properties of prebiotic butter cream:effect of storage time

Rheology Trends: from nano to macro systems, Lisbon, Portugal, Eylül 2011, Portekiz, 1 - 04 Eylül 2011, ss.145-148, (Tam Metin Bildiri)

18. Kan Basıncını Düşürücü Süt Kaynaklı Peptitler.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)

19. Rheological and some physicochemical characteristics of foam halva, a traditional dessert

Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

21. Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.862-865, (Tam Metin Bildiri)

22. Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.77, (Özet Bildiri)

23. Bitki Çayı İlaveli Dondurma Mikslerinde Listeria monocytogenes’in Canlılığı

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.192, (Özet Bildiri)

24. Ekstrüzyon Prosesi ile Gıdaların Tekstürizasyonu.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)

25. Mesir Macununun Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi.

Türkiye 10. Gıda Kongresi,, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

26. Nutritive values of the pomaces of commercial Turkish grape (Vitis vinifera L.) varieties.

2nd.International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.255, (Özet Bildiri)

27. Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi

IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005), İzmir, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2005, (Özet Bildiri)

28. Hazır toz gıda üretiminde kullanılan karıştırıcılar

Gıda Kongresi, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2005, ss.79-82, (Özet Bildiri)

29. Content of HMF (Hydroxymethyl furfural) in Commercial Non Fat Dry Milk

International Dairy Symposium,, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.285-287, (Özet Bildiri)

30. Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

31. Gıdalarda Varlığı Yeni Keşfedilen Bir Kanserojen: Akrilamit

III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.345-357, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

32. Reduction of acrylamide formation in cereal products

Food Science, Engineering and Technologies, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 0009, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

66

Yayın (WoS)

34

Yayın (Scopus)

34

Atıf (WoS)

1100

H-İndeks (WoS)

19

Atıf (Scopus)

977

H-İndeks (Scopus)

14

Proje

19

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları