Makaleler
34
Tümü (34)
SCI-E, SSCI, AHCI (34)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (34)
Scopus (34)
29. The Effect of Ageing at Low Temperature on The Rheological Characteristics of Kahramanmaras-Type Ice-Cream Mix.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.10, sa.1, ss.19-24, 2007 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
32
1. Effect of waiting period on gel strength of gelatin solution: Steady shear rheological characterization during gelation
The 9th Annual European Rheology Conference (AERC 2014), Karlsruhe, Almanya, 6 - 12 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
2. Enrichment of traditional home made noodle with apple fiber: Physicochemical and textural properties
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.247, (Tam Metin Bildiri)
3. Rheological and Some Physicochemical Characteristics of Traditional Salep Beverage Sweetened with Grape Molasses (Pekmez)
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.649, (Tam Metin Bildiri)
4. Effect of Different Flour Formulations on Texture Profile and Stress Relaxation Parameters of Turkish Bagel (Simit) Dough
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.236, (Tam Metin Bildiri)
5. Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
6. Arpa Unu İlaveli Buğday Cipsinin Bazı Tekstürel Ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
11.Ulusal Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
7. Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi
TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.410, (Özet Bildiri)
8. Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi
11.Ulusal Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.184, (Tam Metin Bildiri)
9. Bayat Ekmek Kullanımı İle Düşük Kalorili Ve Fonksiyonel Özellikli Mısır Ve Buğday Cipsi Üretimi
Türkiye İhracatcılar Meclisi , Gıda Araştırma Ve Geliştirme Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.114, (Tam Metin Bildiri)
10. Physicochemical, sensorial and textural characterisitcs of ice cream enriched with persimmon puree.
. 6th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2012, Zurih, İsviçre, 10 - 13 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
11. Creep And Recovery Properties Of İce Cream Mixes As İnfluenced By Different Tempearature Levels
6. International Symposıum Food Rheology And Structure, İsviçre, 1 - 04 Nisan 2012, ss.267, (Tam Metin Bildiri)
12. Simplex Lattice Mixture Design Approach Fort He Productıon Of Wheat Chips Enriched With Different Legume Flours Optimization Of Textural Characteristics
6. International Symposıum Food Rheology And Structure, İsviçre, 1 - 04 Nisan 2012, ss.268, (Tam Metin Bildiri)
13. The textural and chemical properties of prebiotic butter: effect of storage time.
4th International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
14. Response surfacece methodological study on rheological properties of ice cream mixes: Effect of gum concentration and ageing time.
4th International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
15. Physicochemical and sensory properties of wheat chips enriched with apple fiber: Optimization of fiber level, frying temperature and frying time using response surface methodology
4th International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.120-121, (Tam Metin Bildiri)
16. Response surface methodology study for textural and some physicochemical characteristics of wheat chips enriched with flaxseed
4th International Congress on Food and Nutrition,, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.128, (Tam Metin Bildiri)
17. Rheological and chemical properties of prebiotic butter cream:effect of storage time
Rheology Trends: from nano to macro systems, Lisbon, Portugal, Eylül 2011, Portekiz, 1 - 04 Eylül 2011, ss.145-148, (Tam Metin Bildiri)
18. Kan Basıncını Düşürücü Süt Kaynaklı Peptitler.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
19. Rheological and some physicochemical characteristics of foam halva, a traditional dessert
Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
20. Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi.
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
21. Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.862-865, (Tam Metin Bildiri)
22. Üç Farklı Bitki Çayı ile Demlenen Sütün Fizikokimyasal ve Duyusal özellikleri
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.77, (Özet Bildiri)
23. Bitki Çayı İlaveli Dondurma Mikslerinde Listeria monocytogenes’in Canlılığı
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.192, (Özet Bildiri)
24. Ekstrüzyon Prosesi ile Gıdaların Tekstürizasyonu.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
25. Mesir Macununun Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi.
Türkiye 10. Gıda Kongresi,, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
26. Nutritive values of the pomaces of commercial Turkish grape (Vitis vinifera L.) varieties.
2nd.International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.255, (Özet Bildiri)
27. Radyasyon Uygulamasının Gıdaların Sindirilebilirlik Özelliklerine Etkisi
IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojisi Kongresi (NBTK-2005), İzmir, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2005, (Özet Bildiri)
28. Hazır toz gıda üretiminde kullanılan karıştırıcılar
Gıda Kongresi, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2005, ss.79-82, (Özet Bildiri)
29. Content of HMF (Hydroxymethyl furfural) in Commercial Non Fat Dry Milk
International Dairy Symposium,, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.285-287, (Özet Bildiri)
30. Düşük Yağlı Kızartılmış Gıda Üretimine Yönelik Son Gelişmeler
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, (Tam Metin Bildiri)
31. Gıdalarda Varlığı Yeni Keşfedilen Bir Kanserojen: Akrilamit
III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.345-357, (Tam Metin Bildiri)
32. Reduction of acrylamide formation in cereal products
Food Science, Engineering and Technologies, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 0009, (Tam Metin Bildiri)