Desteklenen Projeler
15
-
2010 - Devam Ediyor Kalorisi Azaltılmış Prebiyotik Kahvaltılık Modifiye Tereyağı ve Krema Üretimi
-
2012 - 2018 Farklı pH değerlerinde ksantan gam ile galaktomannan karışımının reoljik özelliklerinin kafes karışım dizaynı kullanılarak optimizasyonu: İkili etkileşimlerin kesme altında reoscope ile görüntülenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
HAYTA M. (Yürütücü), KAYACIER A., DOĞAN M., TOKER Ö. S.
-
2014 - 2015 BAYAT EKMEĞİN KIZARTILMIŞ BUĞDAY VE MISIR EKMEĞİNDE KULLANIMI
-
2012 - 2015 FARKLI MODİFİKASYON YÖNTEMLERİNİN GLUKOMANNAN VE GALAKTOMANNAN YAPILI BİYOPOLİMERLERİN YAPISAL VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
-
2013 - 2014 PATATES VE BUĞDAY UNU ESASLI ALTERNATİF ÇEREZ GIDA FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ
-
2009 - 2010 KIZARTILMIS PATATESLERDE KIZARTMA YAGI, KIZARTMA SICAKLIGI VE SÜRESİNİN TRANS YAG ASİDİ OLUSUMU ÜZERİNE
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KAYACIER A. (Yürütücü), KARAMAN S., TOKER Ö. S.
-
2009 - 2010 KARABUGDAY İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BUĞDAY CİPSLERİNİN TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2008 - 2010 CESİTLİ LİF MADDELERİ İLAVESİYLE FONKSİYONEL OZELLİKLİ MİSİR VE BUGDAY CİPSİ URETİMİ
-
2007 - 2009 BAZI BİTKİSEL ÇAY EKSTRAKTLARININ DONDURMA ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI VE ÜRETİLEN DONDURMALARIN FİZİKSEL, KİMYASAL VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2007 - 2009 ÇEŞİTLİ BAKLAGİL UNLARI İLAVESİ İLE BESİN DEĞERİ ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MISIR CİPSLERİ ÜRETİMİ VE BU ÜRÜNLERİN ENERJİ DEĞERİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2006 - 2008 KIZARTILMIŞ BUĞDAY CİPSİ ÜRETİMİ VE ELDE EDİLEN BUĞDAY CİPSLERİNİN KALİTE ÖZELİKLERİNİN BELİRLENMESİ.
-
2005 - 2008 Üzüm Posasının Antimikrobiyal ve Antioksidan Katkı Olarak Gıda Sanayinde Değerlendirilmesi
-
2006 - 2007 ANORGANİK, GIDA VE ORGANİK POLİMER ESASLI LİF ÖRNEKLERİNİN DİFERANSİYEL TARAMALI KALORİMETRE(DSC) CİHAZI İLE ISIL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2006 - 2007 DÜŞÜK KALORİLİ SALEP İÇECEĞİ FORMULASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE FARKLI TADLANDIRICILARIN SALEBİN ÇEŞİTLİ REOLOJİK, KİMYASAL VE DUYGUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
-
2004 - 2005 ÇEŞİTLİ GUM(SAKIZ) MADDELERİ KULLANIMI İLE DÜŞÜK YAĞ İÇERİĞİNE SAHİP KIZARTILMIŞ MISIR CİPSLERİ ÜRETİMİ