Yayınlar & Eserler

Makaleler 30
Tümü (30)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (22)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 52

1. Maya Mannoproteinleri ve Biyoteknolojik Önemi

2. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mardin, Türkiye, 23 - 25 Ağustos 2019, ss.267-278, (Tam Metin Bildiri)

2. A Novel Approach for Identification of Food-borne Yeasts: Multi-Fragment Melting Analysis System (MFMAS)

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, KARADAĞ, 26 - 30 Haziran 2018, ss.25-26, (Özet Bildiri)

3. Comprarison of the Performances of Clustering Algorithms on High Resolution Melt Curves of Yeast Species

7th International Conference on Advanced Technologies (ICAT’xx18), Antalya, Türkiye, 24 Nisan - 01 Mayıs 2018, ss.504-509, (Tam Metin Bildiri)

4. Multi-Fragment Melting Analysis System (MFMAS) A Novel Approach for Identification of Lactobacillus Species

6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), Afyon, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, ss.16, (Özet Bildiri)

5. Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis

2. International MediterraneanScience and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

9. APPLICATION OF MOLECULAR TECHNIQUES FOR DETECTION OF ACETIC ACID BACTERIA IN TRADITIONALLY PRODUCED VINEGAR AND MOTHER OF VINEGAR

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Kapadokya, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

10. Discrimination of the origin of black tea samples: A data mining application

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

11. MULTI-FRAGMENT MELTING ANALYSIS SYSTEM (MFMAS) FOR IDENTIFICATION OF CANDIDA SPECIES

IWBBIO 2017 (5th International Work-Conference on Bioinformatics and Biomedical Engineering), Granada, İspanya, 26 - 28 Nisan 2017, ss.44-48, (Tam Metin Bildiri)

12. Maya Türlerinin Tanımlanmasında Yeni bir Yaklaşım: Çoklu Fragment Melting Analiz Sistemi

1. Ulusal İnsan Mikrobiyotası ve Sağlığımıza Etkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016, (Özet Bildiri)

13. Transcription of A Bovine Collagen Gene Fragment In Yeast (Pichia Pastoris) Cells

15th International Conference on Food Processing and Technology, Roma, İtalya, 26 - 29 Kasım 2016, cilt.7, sa.12, ss.80, (Özet Bildiri)

14. Effects of storage conditions on aflatoxin production and expression levels of some biosynthesis genes of Aspergillus flavus in red pepper

15th International Conference on Food Processing and Technology, Roma, İtalya, 26 - 29 Kasım 2016, cilt.7, sa.12, ss.65, (Özet Bildiri)

15. Rekombinant Antimikrobiyal Peptidler

GIDA, METABOLİZMA & SAĞLIK Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi 2016, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.201-206, (Tam Metin Bildiri)

16. Multi-Target Melting Analysis for Identificationof Yeast Species Isolated From Meat and Meat Products

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.175-178, (Özet Bildiri)

18. Escherichia coli‘nin Gümüş ve Bakır Yüzeylerde Tutunumunun İncelenmesi

Tıp Teknolojileri Kongresi (TıpTekno'16), Antalya, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2016, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri)

19. Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi

16. Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

20. Isıl İşlem Görmüş Bazı Hayvansal Gıda Örneklerin Salmonella Typhimurium Sayısının PMA-qPCR Tekniği ile Belirlenmesi

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.11, (Özet Bildiri)

22. Takviye edici gıda ürünlerinin kapsüllerinde PCR yöntemi ile tür tayini

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.128-129, (Özet Bildiri)

23. Gıda sanayinde kullanılan kıl fırçaların orijininin tespiti

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.130-131, (Özet Bildiri)

24. Quantitive Detection Of Viable Escherichia Coli O157:H7 In Heat Treated Ground Meat Using The Combination Of Propidium Monoazide And Real-Tıme Pcr Assay

61st International Congress of Meat Science and Technology, Clermont-Ferrand, Fransa, 23 Ağustos - 28 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

25. pksL 1 Genine Özgül PCR Yöntemi ile Aflatoksikojenik Aspergillus flavus Türlerinin Tespiti

MOLEKÜLER VE TANISAL MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 4 - 07 Haziran 2014, ss.142, (Tam Metin Bildiri)

27. Evaluation of competitiveness and adaptation ability of autochthonous starter cultures in sucuk fermentation

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.163, (Özet Bildiri)

28. Hindi Eti Ürünlerinde Farklı Türlere Ait Etlerin Real-Time PCR ile Tespiti

II. Et Ürünleri Çalıştayı "İşlenmiş Kanatlı Et Ürünleri", Manisa, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2012, ss.228, (Tam Metin Bildiri)

32. The application of transcriptomics in food safety

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.11, (Tam Metin Bildiri)

33. ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ ET KARIŞIMLARINDA REAL-TİME PCR TEKNİĞİ İLE TÜR TAYİNİ

1. Ulusal helal ve sağlıklı gıda kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.196-197, (Tam Metin Bildiri)

34. DETECTION OF AFLATOXIN PRODUCING ASPERGILLUS SPECIES IN TURKISH RED PEPPERS BY USING PCR BASED METHODS

3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.234, (Tam Metin Bildiri)

35. IDENTIFICATION AND QUANTIFICATION OF MYCOTOXIGENIC FUNGI IN FOODS: A REVIEW OF REAL-TIME PCR APPLICATIONS IN FOOD SAFETY

3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.236, (Özet Bildiri)

36. Determination of viability of food-borne bacterial pathogens in milk by using PMA/real-time PCR technique

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier

37. Detection of chicken and turkey meat in meat mixtures by using real time PCR assay

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.586-590, (Tam Metin Bildiri)

39. Methods for the detection of gelatin origin in meat products

56th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Güney Kore, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.110, (Tam Metin Bildiri)

40. An Application of PCR-DGGE Analysis to Profile the Lactic Acid Bacteria Populations in Kefir

International Symposium on Biotechnology: Developments and Trends, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2009, ss.139, (Tam Metin Bildiri)

41. The PCR-DGGE analysis of the microbial ecology of Turkish sausage (sucuk)

55th Int. Cong. of Meat Sci. and Tech., Danimarka, 1 - 04 Ağustos 2009, (Tam Metin Bildiri)

43. Fermente Ürünlerin Mikroflorasının Tespitinde PCR-DGGE Yöntemi.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2009, ss.889-892, (Tam Metin Bildiri)

44. Et ve Et Ürünlerinde Patojen Bakterilerin Tespitinde Real-Time PCR Tekniğinin Kullanılması.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.519-522, (Tam Metin Bildiri)

45. Et Ürünlerinde Kullanılan Farklı Tür Hayvan Etlerinin Tespitinde Real-Time PCR Tekniği

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.553-556, (Tam Metin Bildiri)

46. Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Jelatinin Orijininin Real-Time PCR ile Tespiti.

15. Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2007, ss.28-31, (Tam Metin Bildiri)

47. Real-Time PCR Assay for Highly Specific Determination of Pork In Raw and Heat Treated Meat Mixtures

53rd Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Çin, 1 - 04 Ağustos 2007, ss.401-402, (Tam Metin Bildiri)

48. PCR assay for the identification of animal species in Turkish fermented sausages

1st Int. Egyptian-Jordanian Conf.; Biotechnol. and Sustainable Dev.: Current Status and Future Scenarios, Mısır, 1 - 04 Aralık 2006, (Tam Metin Bildiri)

49. PCR Identification of Horse and Donkey Meats in Heat Treated Meat

52th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., İrlanda, 1 - 04 Ağustos 2006, ss.59-60, (Tam Metin Bildiri)

50. Nitrit ilavesi ve vakum ambalajın Clostridium sporogenes üzerine etkisi.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2004, ss.96-133, (Tam Metin Bildiri)

51. Potential Benefits of Nitrite in Kavurma Processing

Blacksea & Central Asian Symp. on Food Technol., Türkiye, 1 - 04 Ekim 2000, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

52. The Effects of Hidratized Defatted Soy Flour on the Ripening Process of Sucuk a Turkish Dry Fermented Meat Product

ANNUAL RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Haziran 2000, ss.138, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 3

1. Genetiği Değiştirilmiş Bitkiler

GÜNCEL BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI, Munis Dündar, Haydar Bağış, Editör, MGRUP MATBAACILIK /KAYSERİ, Kayseri, ss.135-164, 2017

2. Meat species identification

Handbook of Meat and Meat Processing, Hui Y. H., Editör, Crc Press, ., ss.249-276, 2012

3. Genetiği Değiştirilmiş Bitkilerin Kullanımı

Modern Biyoteknoloji ve Uygulamaları, Dündar M., Editör, Erciyes Üniversitesi, Kayseri, ss.490-568, 2010
Metrikler

Yayın

99

Yayın (WoS)

27

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

509

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

286

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

296

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

32

Fikri Mülkiyet

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları