SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kendiliğinden Montajlı Peptidler ve Kullanım Alanları
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
, cilt.3, sa.3, ss.1-24, 2020 (Hakemli Dergi)
Isıl İşlem Görmüş Sütlerde Salmonella Typhimurium Canlı Hücrelerinin PMA/Real-Time PCR ile Belirlenmesi
TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
, cilt.5, sa.5, ss.518-524, 2017 (Hakemli Dergi)
GIDALARDA HİLE AMACIYLA KULLANILAN BAZI BİTKİ KAYNAKLI BİLEŞENLERİN GERÇEK ZAMANLI PZR İLE TESPİTİ
Gıda
, cilt.42, sa.3, ss.305-314, 2017 (Hakemli Dergi)
Real-time PCR tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanımı
Gıda Teknolojisi
, sa.10, ss.84-88, 2013 (Hakemli Dergi)
Identification of Different Meat Species Used In Sucuk Production By PCR Assay
Gıda Dergisi
, cilt.35, sa.2, ss.81-87, 2010 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
A Novel Approach for Identification of Food-borne Yeasts: Multi-Fragment Melting Analysis System (MFMAS)
2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, KARADAĞ, 26 - 30 Haziran 2018, ss.25-26
Comprarison of the Performances of Clustering Algorithms on High Resolution Melt Curves of Yeast Species
7th International Conference on Advanced Technologies (ICAT’xx18), Antalya, Türkiye, 24 Nisan - 01 Mayıs 2018, ss.504-509
Multi-Fragment Melting Analysis System (MFMAS) A Novel Approach for Identification of Lactobacillus Species
6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), Afyon, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, ss.16
Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis
2. International MediterraneanScience and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017
APPLICATION OF MOLECULAR TECHNIQUES FOR DETECTION OF ACETIC ACID BACTERIA IN TRADITIONALLY PRODUCED VINEGAR AND MOTHER OF VINEGAR
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Kapadokya, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017
MULTI-FRAGMENT MELTING ANALYSIS SYSTEM (MFMAS) FOR IDENTIFICATION OF CANDIDA SPECIES
IWBBIO 2017 (5th International Work-Conference on Bioinformatics and Biomedical Engineering), Granada, İspanya, 26 - 28 Nisan 2017, ss.44-48
Maya Türlerinin Tanımlanmasında Yeni bir Yaklaşım: Çoklu Fragment Melting Analiz Sistemi
1. Ulusal İnsan Mikrobiyotası ve Sağlığımıza Etkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016
Transcription of A Bovine Collagen Gene Fragment In Yeast (Pichia Pastoris) Cells
15th International Conference on Food Processing and Technology, Roma, İtalya, 26 - 29 Kasım 2016, cilt.7, sa.12, ss.80
Rekombinant Antimikrobiyal Peptidler
GIDA, METABOLİZMA & SAĞLIK Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi 2016, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.201-206
Multi-Target Melting Analysis for Identificationof Yeast Species Isolated From Meat and Meat Products
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.175-178
Application of High Resolution Melting Analysisfor Characterization of Gram Positive, Catalase-Positive Cocci Isolated from Sucuk
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.237-240
Escherichia coli‘nin Gümüş ve Bakır Yüzeylerde Tutunumunun İncelenmesi
Tıp Teknolojileri Kongresi (TıpTekno'16), Antalya, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2016, ss.1-4
Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi
16. Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.85
Takviye edici gıda ürünlerinin kapsüllerinde PCR yöntemi ile tür tayini
Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.128-129
Gıda sanayinde kullanılan kıl fırçaların orijininin tespiti
Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.130-131
Quantitive Detection Of Viable Escherichia Coli O157:H7 In Heat Treated Ground Meat Using The Combination Of Propidium Monoazide And Real-Tıme Pcr Assay
61st International Congress of Meat Science and Technology, Clermont-Ferrand, Fransa, 23 Ağustos - 28 Ekim 2015
pksL 1 Genine Özgül PCR Yöntemi ile Aflatoksikojenik Aspergillus flavus Türlerinin Tespiti
MOLEKÜLER VE TANISAL MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 4 - 07 Haziran 2014, ss.142
Evaluation of competitiveness and adaptation ability of autochthonous starter cultures in sucuk fermentation
59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.163
Hindi Eti Ürünlerinde Farklı Türlere Ait Etlerin Real-Time PCR ile Tespiti
II. Et Ürünleri Çalıştayı "İşlenmiş Kanatlı Et Ürünleri", Manisa, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2012, ss.228
ORGANİK SİRKE MİKROFLORASINDA BULUNAN ASETİK ASİT BAKTERİLERİNİN POLİMERAZ ZİNCİR REAKSİYONU-DENATÜRE GRADİENT JEL ELEKTROFOREZ (PCR-DGGE) YÖNTEMİ İLE TESPİTİ
3. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.122-124
Isıl İşlem Uygulanmış Sütlerde Canlı Escherichia Coli O157 h:7'nin sayısının PMA/Real-Time PCR Tekniği ile belirlenmesi
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012
SUCUKTA LAKTİK MİKROFLORANIN BELİRLENMESİNDE POLİMERAZ ZİNCİR REAKSİYONU-DENATÜRE GRADİENT JEL ELEKTROFOREZ (PCR-DGGE) YÖNTEMİNİN PROPİDİUM MONOAZİDE(PMA) İLE BİRLİKTE KULLANIMI
3. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.266
ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ ET KARIŞIMLARINDA REAL-TİME PCR TEKNİĞİ İLE TÜR TAYİNİ
1. Ulusal helal ve sağlıklı gıda kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.196-197
DETECTION OF AFLATOXIN PRODUCING ASPERGILLUS SPECIES IN TURKISH RED PEPPERS BY USING PCR BASED METHODS
3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.234
IDENTIFICATION AND QUANTIFICATION OF MYCOTOXIGENIC FUNGI IN FOODS: A REVIEW OF REAL-TIME PCR APPLICATIONS IN FOOD SAFETY
3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.236
Detection of chicken and turkey meat in meat mixtures by using real time PCR assay
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.586-590
GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI
1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI, Aydın, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010, ss.59-60
Methods for the detection of gelatin origin in meat products
56th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Güney Kore, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.110
The PCR-DGGE analysis of the microbial ecology of Turkish sausage (sucuk)
55th Int. Cong. of Meat Sci. and Tech., Danimarka, 1 - 04 Ağustos 2009
Et Ürünlerinde Kullanılan Farklı Tür Hayvan Etlerinin Tespitinde Real-Time PCR Tekniği
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.553-556
Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Jelatinin Orijininin Real-Time PCR ile Tespiti.
15. Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2007, ss.28-31
Real-Time PCR Assay for Highly Specific Determination of Pork In Raw and Heat Treated Meat Mixtures
53rd Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Çin, 1 - 04 Ağustos 2007, ss.401-402
PCR Identification of Horse and Donkey Meats in Heat Treated Meat
52th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., İrlanda, 1 - 04 Ağustos 2006, ss.59-60
Nitrit ilavesi ve vakum ambalajın Clostridium sporogenes üzerine etkisi.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2004, ss.96-133
The Effects of Hidratized Defatted Soy Flour on the Ripening Process of Sucuk a Turkish Dry Fermented Meat Product
ANNUAL RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Haziran 2000, ss.138
Kitap & Kitap Bölümleri
Genetiği Değiştirilmiş Bitkiler
GÜNCEL BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI, Munis Dündar, Haydar Bağış, Editör, MGRUP MATBAACILIK /KAYSERİ, Kayseri, ss.135-164, 2017
Genetiği Değiştirilmiş Bitkilerin Kullanımı
Modern Biyoteknoloji ve Uygulamaları, Dündar M., Editör, Erciyes Üniversitesi, Kayseri, ss.490-568, 2010