Prof. Dr. ZÜLAL KESMEN


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Biyoteknoloji Ve Uygulamalı Mikrobiyoloji, Mikrobiyoloji, Yaşam Bilimleri (Life)


Avesis Araştırma Alanları: Teknik Bilimler, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi

Metrikler

Yayın

99

Yayın (WoS)

27

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

509

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

286

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

296

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

32

Fikri Mülkiyet

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1998 - 2005

1998 - 2005

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2005

2005

Doktora

Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin PCR Yöntemi Kullanılarak Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma.

Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Mühendisliği

1998

1998

Yüksek Lisans

Yağsız Soya Unu Katkılı Sucuk Üretim İmkanları Üzerine Bir Araştırma

Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Mühendisliği

Araştırma Alanları

Teknik Bilimler

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Teknolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Müh.

Makaleler

Tümü (30)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (22)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (5)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. Maya Mannoproteinleri ve Biyoteknolojik Önemi

Kesmen Z., Batman S. G.

2. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mardin, Türkiye, 23 - 25 Ağustos 2019, ss.267-278, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

2. A Novel Approach for Identification of Food-borne Yeasts: Multi-Fragment Melting Analysis System (MFMAS)

KESMEN Z., BÜYÜKKİRAZ M. E., Özbekar E., ÖZKÖK F. Ö., ÇELİK M.

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, KARADAĞ, 26 - 30 Haziran 2018, ss.25-26, (Özet Bildiri)

2018

2018

3. Comprarison of the Performances of Clustering Algorithms on High Resolution Melt Curves of Yeast Species

ÇELİK M., ÖZKÖK F. Ö., KESMEN Z., BÜYÜKKİRAZ M. E.

7th International Conference on Advanced Technologies (ICAT’xx18), Antalya, Türkiye, 24 Nisan - 01 Mayıs 2018, ss.504-509, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

4. Multi-Fragment Melting Analysis System (MFMAS) A Novel Approach for Identification of Lactobacillus Species

KESMEN Z., KILIC Ö., ÖZKÖK F. Ö., ÇELİK M.

6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), Afyon, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, ss.16, (Özet Bildiri)

2017

2017

5. Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis

KESMEN Z., ALAEDİN T., KILIÇ Ö.

2. International MediterraneanScience and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

8. Determination and Modelling of the Aflatoxin Productionof Aflatoxigenic Aspergillus parasiticus in Red Pepper StoredUnder Different Water Activities (aw) and Temperature

KESMEN Z., YAPAR N., SOYLU B.

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

9. APPLICATION OF MOLECULAR TECHNIQUES FOR DETECTION OF ACETIC ACID BACTERIA IN TRADITIONALLY PRODUCED VINEGAR AND MOTHER OF VINEGAR

KESMEN Z., YETİMAN A. E., YETİM H.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Kapadokya, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

10. Discrimination of the origin of black tea samples: A data mining application

SOYLU B., OKUYAN N., KESMEN Z., YETİM H.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

11. MULTI-FRAGMENT MELTING ANALYSIS SYSTEM (MFMAS) FOR IDENTIFICATION OF CANDIDA SPECIES

KESMEN Z., ÇELİK M., ÖZKÖK F. Ö., Erdem Büyükkiraz M., Özbekar E., SOYLU B.

IWBBIO 2017 (5th International Work-Conference on Bioinformatics and Biomedical Engineering), Granada, İspanya, 26 - 28 Nisan 2017, ss.44-48, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

12. Maya Türlerinin Tanımlanmasında Yeni bir Yaklaşım: Çoklu Fragment Melting Analiz Sistemi

KESMEN Z., ERDEM M., Özbekar E., ÖZKÖK F. Ö., ÇELİK M., KILIC Ö., et al.

1. Ulusal İnsan Mikrobiyotası ve Sağlığımıza Etkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

13. Transcription of A Bovine Collagen Gene Fragment In Yeast (Pichia Pastoris) Cells

Güllüce A., KESMEN Z., YETİM H.

15th International Conference on Food Processing and Technology, Roma, İtalya, 26 - 29 Kasım 2016, cilt.7, sa.12, ss.80, (Özet Bildiri)

2016

2016

14. Effects of storage conditions on aflatoxin production and expression levels of some biosynthesis genes of Aspergillus flavus in red pepper

SOYLU B., KESMEN Z., Yapar N., YETİM H.

15th International Conference on Food Processing and Technology, Roma, İtalya, 26 - 29 Kasım 2016, cilt.7, sa.12, ss.65, (Özet Bildiri)

2016

2016

15. Rekombinant Antimikrobiyal Peptidler

KESMEN Z., Erdem Büyükkiraz M.

GIDA, METABOLİZMA & SAĞLIK Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi 2016, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.201-206, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

16. Multi-Target Melting Analysis for Identificationof Yeast Species Isolated From Meat and Meat Products

KESMEN Z., Kılıç Ö., Özbekar E., Erdem M., Meşe M.

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.175-178, (Özet Bildiri)

2016

2016

17. Application of High Resolution Melting Analysisfor Characterization of Gram Positive, Catalase-Positive Cocci Isolated from Sucuk

KESMEN Z., YARIMÇAM B., ASLAN H., ÖZBEKAR E., YETİM H.

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.237-240, (Özet Bildiri)

2016

2016

18. Escherichia coli‘nin Gümüş ve Bakır Yüzeylerde Tutunumunun İncelenmesi

SOYLU M. Ç., KESMEN Z., KÖŞKER F. B., Özbekar E., Ersoy F., Şimşek R.

Tıp Teknolojileri Kongresi (TıpTekno'16), Antalya, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2016, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

19. Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi

YETİMAN A. E., OKUYAN N., KESMEN Z., YETİM H.

16. Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

20. Isıl İşlem Görmüş Bazı Hayvansal Gıda Örneklerin Salmonella Typhimurium Sayısının PMA-qPCR Tekniği ile Belirlenmesi

Aslan H., KESMEN Z., YETİM H.

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.11, (Özet Bildiri)

2016

2016

21. Isıl İşlem Görmüş Bazı Hayvansal Gıda Örneklerinde Salmonella Typhimurium Sayısının PMA qPCR Tekniği ile Belirlenmesi

ASLAN H., KESMEN Z., YETİM H.

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

22. Takviye edici gıda ürünlerinin kapsüllerinde PCR yöntemi ile tür tayini

Erdem M., Bilgili F., Ozbekar E., KESMEN Z., Güllüce A., YETİM H.

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.128-129, (Özet Bildiri)

2015

2015

23. Gıda sanayinde kullanılan kıl fırçaların orijininin tespiti

Erdem M., Ozbekar E., KESMEN Z., YETİM H.

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.130-131, (Özet Bildiri)

2015

2015

24. Quantitive Detection Of Viable Escherichia Coli O157:H7 In Heat Treated Ground Meat Using The Combination Of Propidium Monoazide And Real-Tıme Pcr Assay

ASLAN H., KESMEN Z., Güllüce A., YETİM H.

61st International Congress of Meat Science and Technology, Clermont-Ferrand, Fransa, 23 Ağustos - 28 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

25. pksL 1 Genine Özgül PCR Yöntemi ile Aflatoksikojenik Aspergillus flavus Türlerinin Tespiti

KESMEN Z., YETİMAN A. E., Güllüce A., Arslan H.

MOLEKÜLER VE TANISAL MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 4 - 07 Haziran 2014, ss.142, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

27. Evaluation of competitiveness and adaptation ability of autochthonous starter cultures in sucuk fermentation

Çelebi Y., KESMEN Z., YETİMAN A. E., YETİM H.

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.163, (Özet Bildiri)

2012

2012

28. Hindi Eti Ürünlerinde Farklı Türlere Ait Etlerin Real-Time PCR ile Tespiti

Güllüce A., ETGÜ H., KESMEN Z., YETİM H.

II. Et Ürünleri Çalıştayı "İşlenmiş Kanatlı Et Ürünleri", Manisa, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2012, ss.228, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

32. The application of transcriptomics in food safety

KESMEN Z., YETİM H.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.11, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

33. ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ ET KARIŞIMLARINDA REAL-TİME PCR TEKNİĞİ İLE TÜR TAYİNİ

Güllüce A., KESMEN Z., YETİM H.

1. Ulusal helal ve sağlıklı gıda kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.196-197, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

34. DETECTION OF AFLATOXIN PRODUCING ASPERGILLUS SPECIES IN TURKISH RED PEPPERS BY USING PCR BASED METHODS

KESMEN Z., GÜLLÜCE A., ERDEM İ., YETİMAN A. E., ETGÜ H., YETİM H.

3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.234, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

35. IDENTIFICATION AND QUANTIFICATION OF MYCOTOXIGENIC FUNGI IN FOODS: A REVIEW OF REAL-TIME PCR APPLICATIONS IN FOOD SAFETY

KESMEN Z., GÜLLÜCE A., ERDEM İ., YETİMAN A. E., YETİM H.

3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, TUBITAK MAM FP7, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.236, (Özet Bildiri)

2011

2011

36. Determination of viability of food-borne bacterial pathogens in milk by using PMA/real-time PCR technique

Kesmen Z., Yetiman A. E., Yetim H.

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier

2011

2011

37. Detection of chicken and turkey meat in meat mixtures by using real time PCR assay

KESMEN Z., YETİMAN A. E., YETİM H.

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.586-590, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

38. GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI

KESMEN Z., YETİM H., YETİMAN A. E.

1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI, Aydın, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010, ss.59-60, (Özet Bildiri)

2010

2010

39. Methods for the detection of gelatin origin in meat products

Yılmaz M. T., KESMEN Z., YETİM H.

56th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Güney Kore, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.110, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

40. An Application of PCR-DGGE Analysis to Profile the Lactic Acid Bacteria Populations in Kefir

Kaçmaz N., KESMEN Z.

International Symposium on Biotechnology: Developments and Trends, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2009, ss.139, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

41. The PCR-DGGE analysis of the microbial ecology of Turkish sausage (sucuk)

YETİM H., KESMEN Z., Kaçmaz N., Güllüce A., YETİMAN A. E.

55th Int. Cong. of Meat Sci. and Tech., Danimarka, 1 - 04 Ağustos 2009, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

42. Gıda Kaynaklı Patojenlerin Real-Time PCR Tekniği ile Belirlenmesinde Kullanılan Canlı/Ölü Hücre Ayrım Yöntemleri

KESMEN Z., Arıkan D., YETİM H., Kaçmaz N.

3. Ulusal Vet. Gıda Hij. Kong, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2009, ss.1135-1140, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

43. Fermente Ürünlerin Mikroflorasının Tespitinde PCR-DGGE Yöntemi.

Kaçmaz N., KESMEN Z., YETİM H.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2009, ss.889-892, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

44. Et ve Et Ürünlerinde Patojen Bakterilerin Tespitinde Real-Time PCR Tekniğinin Kullanılması.

Törnük F., KESMEN Z., YETİM H.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.519-522, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

45. Et Ürünlerinde Kullanılan Farklı Tür Hayvan Etlerinin Tespitinde Real-Time PCR Tekniği

KESMEN Z., Güllüce A., YETİM H.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.553-556, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

46. Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Jelatinin Orijininin Real-Time PCR ile Tespiti.

YETİM H., KESMEN Z., Şahin F., Güllüce A.

15. Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2007, ss.28-31, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

47. Real-Time PCR Assay for Highly Specific Determination of Pork In Raw and Heat Treated Meat Mixtures

YETİM H., KESMEN Z., Şahin F., Ockerman H. W.

53rd Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Çin, 1 - 04 Ağustos 2007, ss.401-402, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

48. PCR assay for the identification of animal species in Turkish fermented sausages

KESMEN Z., YETİM H., Şahin F.

1st Int. Egyptian-Jordanian Conf.; Biotechnol. and Sustainable Dev.: Current Status and Future Scenarios, Mısır, 1 - 04 Aralık 2006, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

49. PCR Identification of Horse and Donkey Meats in Heat Treated Meat

YETİM H., KESMEN Z., Şahin F., Ockerman H. W.

52th Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., İrlanda, 1 - 04 Ağustos 2006, ss.59-60, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

50. Nitrit ilavesi ve vakum ambalajın Clostridium sporogenes üzerine etkisi.

KESMEN Z., Kayacıer A., YETİM H.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2004, ss.96-133, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

51. Potential Benefits of Nitrite in Kavurma Processing

YETİM H., KESMEN Z.

Blacksea & Central Asian Symp. on Food Technol., Türkiye, 1 - 04 Ekim 2000, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

52. The Effects of Hidratized Defatted Soy Flour on the Ripening Process of Sucuk a Turkish Dry Fermented Meat Product

YETİM H., KESMEN Z., Ockerman H. W.

ANNUAL RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Haziran 2000, ss.138, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2017

2017

1. Genetiği Değiştirilmiş Bitkiler

KESMEN Z.

GÜNCEL BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI, Munis Dündar, Haydar Bağış, Editör, MGRUP MATBAACILIK /KAYSERİ, Kayseri, ss.135-164, 2017

2012

2012

2. Meat species identification

KESMEN Z., YETİM H.

Handbook of Meat and Meat Processing, Hui Y. H., Editör, Crc Press, ., ss.249-276, 2012

2010

2010

3. Genetiği Değiştirilmiş Bitkilerin Kullanımı

KESMEN Z.

Modern Biyoteknoloji ve Uygulamaları, Dündar M., Editör, Erciyes Üniversitesi, Kayseri, ss.490-568, 2010

Desteklenen Projeler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Antimikrobiyal Etkili Viral Kapsid Proteinlerinin Komagataella phaffii Ekspresyon Sisteminde Rekombinant Üretimi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KESMEN Z. (Yürütücü), AVCI E.

2023 - 2024

2023 - 2024

ANTİFUNGAL PEPTİD TASARIMI VE REKOMBİNANT OLARAK ÜRETİMİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KESMEN Z. (Yürütücü), HERDEM D.

2021 - 2024

2021 - 2024

De Novo Antimikrobiyal Peptidlerin Tasarımı ve Rekombinant DNA Teknolojisiyle Üretimi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora

KESMEN Z. (Yürütücü), AYDIN Ş.

2021 - 2023

2021 - 2023

Rekombinant Antimikrobiyal Peptid Üretimi

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Kesmen Z. (Yürütücü), Erdem Büyükkiraz M., Güngör Bakır B.

2017 - 2019

2017 - 2019

Lactobacillus cinsi bakterilerinin tanımlanmasına yönelik kit geliştirilmesi

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

KESMEN Z. (Yürütücü), ÇELİK M.

2017 - 2018

2017 - 2018

Lactobacillus cinsi bakterilerinin tanımlanmasına yönelik kit geliştirilmesi

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

KESMEN Z. (Yürütücü), ÇELİK M.

2015 - 2017

2015 - 2017

Gıda Sanayi İçin Mikrobiyal Jelatin Üretimi

Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje

Kesmen Z. (Yürütücü)

2015 - 2016

2015 - 2016

Gıdalarda Bozulmaya Neden Olan Maya Türlerinin Tanımlanmasına Yönelik Kit Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

Creative Commons License
KESMEN Z. (Yürütücü), ERDEM M., YETİMAN A. E.

2013 - 2016

2013 - 2016

Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanılabilecek Rekombinant Jelatinin Mayada (Pichia pastoris) Üretimi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Creative Commons License
KESMEN Z. (Yürütücü), GÜLLÜCE A.

2010 - 2012

2010 - 2012

SİRKE MİKROFLORASINDAKİ ASETİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER TEKNİKLER İLE TANIMLANMASI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

Creative Commons License
KESMEN Z. (Yürütücü), YETİMAN A. E.

2009 - 2011

2009 - 2011

KEFİRDEN İZOLE EDİLEN BAKTERİ VE MAYALARIN MOLEKÜLER TEKNİKLER İLE TANIMLANMASI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Creative Commons License
KESMEN Z. (Yürütücü), GÜLLÜCE A., KAÇMAZ N., YETİM H.

2008 - 2010

2008 - 2010

Sucuktan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin PCR?a Dayalı Moleküler Teknikler İle Tanımlanması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

Creative Commons License
KESMEN Z. (Yürütücü), YETİMAN A. E.

2007 - 2009

2007 - 2009

REAL-TİME PCR TEKNİĞİ İLE ET ÜRÜNLERİNDE FARKLI HAYVAN TÜRLERİNE AİT ETLERİNİN TESPİT EDİLMESİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KESMEN Z. (Yürütücü), SAĞDIÇ O., YETİM H.


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 513

h-indeksi (WOS): 10