Prof. Dr. KURTULUŞ KARAMUSTAFA


Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği

-


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc), Ekonomi Ve İş, İşletme, Operasyon Araştırma Ve Yönetim Bilimi, Yönetim


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, İşletme, Turizm ve Otel İşletmeciliği

E-posta: karamustafa@erciyes.edu.tr
Web: https://avesis.erciyes.edu.tr/karamustafa
Ofis: 36500
Posta Adresi: Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 38039 KAYSERI

Metrikler

Yayın

146

Yayın (WoS)

24

Yayın (Scopus)

20

Atıf (WoS)

290

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

209

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

17

H-İndeks (Scholar)

24

Atıf (TrDizin)

67

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

33

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

16

Tez Danışmanlığı

16

Açık Erişim

44
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden bilim uzmanı, Birleşik Krallık Strathclyde Üniversitesi'nden bilim doktor uünvanlarını almıştır.

Erciyes Üniversitesi Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nda müdür yardımcısı ve bölüm başkanı, Erciyes Üniversitesi Nevşehir İ.İ.B.F.'de Dekan Yardımcılığı görevleri ile birlikte Erciyes Üniversitesi Nevşehir M.Y.O.’nun Kurucu Müdürü olarak görev yapmıştır.

Erciyes Üniversitesi’nde sırasıyla araştırma görevlisi ve yardımcı doçent, ÜAK’tan pazarlama alanında doçentlik unvanını aldıktan sonra da doçent olarak atanmıştır.  Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde öğretim üyesi (Prof. Dr.) olan Karamustafa, fakülte kurucu dekanı olarak da görev yapmıştır.

I. Ulusal MYO Müdürler Toplantısı ve 14. Ulusal Turizm Kongresini düzenlemiştir. Bunlara ilaveten birçok ulusal ve uluslararası dergilerde hakemlik, bilimsel toplantılarda bilim kurulu, danışma ve yürütme kurulu üyelikleri de bulunmaktadır. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile 06 Eylül 2018’den beri Kayseri Üniversitesi kurucu rektörü olarak görev yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmekte olup, pazarlama, turizm ve otel işletmeciliği alanlarında pek çok ulusal ve uluslararası yayını bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Eğitim Bilgileri

1996 - 1999

1996 - 1999

Doktora

Strathclyde Unıversıty, The Scottısh Hotel School, Tourısm And Hospıtalıty Management, Birleşik Krallık

1991 - 1993

1991 - 1993

Yüksek Lisans

Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye

1986 - 1991

1986 - 1991

Lisans

Çukurova Üniversitesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Mersin Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Türkiye

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

İşletme

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Akademik Ünvanlar / Görevler

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği

2011 - 2013

2011 - 2013

Prof. Dr.

Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --

2006 - 2011

2006 - 2011

Doç. Dr.

Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --

2000 - 2006

2000 - 2006

Yrd. Doç. Dr.

Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --

1991 - 2000

1991 - 2000

Araştırma Görevlisi

Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --

Yönetimsel Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Rektör

Kayseri Üniversitesi, Rektörlük

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Kayseri Üniversitesi

2009 - Devam Ediyor

2009 - Devam Ediyor

Yüksekokul Müdürü

Erciyes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik

2013 - 2018

2013 - 2018

Dekan

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği

2013 - 2018

2013 - 2018

Erciyes Üniversitesi

2006 - 2012

2006 - 2012

Erciyes Üniversitesi

2000 - 2009

2000 - 2009

2000 - 2001

2000 - 2001

1999 - 2000

1999 - 2000

1994 - 1996

1994 - 1996

Akademi Dışı Deneyim

1984 - 1991

1984 - 1991

Yiyecek ve İçecek Departmanı Farklı Kademeler

Konaklama İşletmeleri (Otelcilik - Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği), Yiyecek ve İçecek Departmanı Farklı Kademeler

Yönetilen Tezler

2019

2019

Yüksek Lisans

Konaklama İşletmelerinde Akıllı Turizm Teknolojileri

Karamustafa K. (Danışman)

M.Yılmaz(Öğrenci) Sürdürülebilir Kalkınma

Makaleler

Tümü (78)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (6)
Scopus (19)
TRDizin (31)
Diğer Yayınlar (28)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. The Future of Tour Guidance: An Evaluation Based on Evolving Technological Advancements

Aysin Örnek N., Karamustafa K.

The 8th International Research Forum on Guided Tours, Bolzano, İtalya, 28 - 30 Mayıs 2024, ss.19-20, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

2. Yerel Gastronomik Ürünlerin Ticarileşmesinde Kadın Kooperatiflerinin Rolü Bir Model Önerisi

Ülker M., Ülker P., Karamustafa K.

24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.777-795, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

3. Destination Life Cycle: A Conceptual Approach based on the Turkish Experience

Karamustafa K., Yılmaz M.

International Travel & Tourism Dynamics (ITTD) 2020, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.391, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2020

2020

4. The Role of Culture on Service Failure Perceptions and Service Recovery Expectations in Restaurants

Ülker M., Karamustafa K., Şahbaz R. P.

International Travel and Tourism Dynamics (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 09 Ekim 2020, cilt.0, sa.0, ss.401, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2020

2020

5. PAYDAŞLAR PERSPEKTİFİNDEN DESTİNASYON REKABETÇİLİĞİ: KAPADOKYA BÖLGESİ ÖRNEĞİ

Karamustafa K., Öztürk Y., Akın M. H.

MTCON-Conference on Managing Tourism Across Continents, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.1667-1675, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

6. Turistlerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Sağlık ile İlgili Faktörlerin Değerlendirilmesi

KARAMUSTAFA K., ÜLKER P.

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1058-1079, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

7. Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması

Karamustafa K., Ülker M.

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1080-1096, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

8. Sağlık Turizmi Bağlamında Yerel Yiyeceklerin Turistik Bir Ürün Olarak Kullanılması

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1080-1096, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

9. The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

Karamustafa K., Ülker M., Ülker P.

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

10. The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

Karamustafa K., Ülker M., Ülker P.

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

11. Pazarlama 4.0:Teknolojik Gelişmelerin Pazarlamaya Yansımaları

BAŞYAZICIOĞLU H. N., KARAMUSTAFA K.

SOSCON Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi, 11 - 13 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

12. Using Local Food and Beverges in Tourism: Conceptual Study

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, 13 - 15 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

13. Using Local Food and Beverages in Tourism: A Conceptual Study

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.27-29, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

14. Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar

Karamustafa K., Ülker M.

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.775-785, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

15. Individual Innovativeness of Chefs

Karamustafa K., Kılıçhan R., Çalhan H.

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 23 - 30 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.1490-1500, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

16. Chefs’xx Intention to Use Local Food: Its Relation with Local Food Qualities and Chefs’xx Local Food Familarities

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

4th International Congress of Tourism and Management Researches, 12 - 14 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

17. Chefs’ Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs’xx Local Food Familiarities

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, KUZEY KIBRIS TÜRK CUM., Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, cilt.1, ss.752-768, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

18. Chefs' Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs' Local Food Familiarities

Karamustafa K., Ülker M.

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.752-768, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2016

2016

19. An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a Focus on Food Consumption

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

2nd Eurasıa Internatıonal Tourısm Congress: Current Issues, Trends, And Indıcators, Konya, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

20. Yahyalı Bölgesinin Destinasyon Seçme Faktörleri Kapsamında Performansı

ÇALHAN H., KARAMUSTAFA K., TOSUN C.

1. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.473-502, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

21. Tüketicilerin Destinasyon Seçme Kriterleri Çerçevesinde Yahyalı nın Değerlendirilmesi

ACAR N., GÜLLÜ K., KARAMUSTAFA K.

1. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 5 - 07 Haziran 2013, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

22. The Role Of Tourism In The Economic Development Process The Case Of Turkish Tourism

GÜLLÜ İ., KARAMUSTAFA K., GÜLLÜ K.

Forum on Social Sciences: World Economic Development Paradigm: Market and Beyond, Baku, Azerbaycan, 18 - 21 Ekim 2012, cilt.1, ss.359-372, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2012

2012

23. Destinasyon İmajı ve Yahyalı Bölgesi

Karamustafa K., Kılıçhan R.

I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, ss.551-568, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2012

2012

24. Yahyalı Bölgesinin Destinasyon Seçme Faktörleri Kapsamında Performansının Değerlendirilmesi

ÇALHAN H., KARAMUSTAFA K., TOSUN C.

I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, ss.473-502, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

25. Promotional Activities in Hotels: Applications in the Turkey's Region of Cappadocia

Acar N., GÜLLÜ K., Karamustafa K.

8th International Strategic Management Conference, Barcelona, İspanya, 21 - 23 Haziran 2012, cilt.58, ss.1027-1036, (Tam Metin Bildiri) identifier

2011

2011

26. Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Yapan Yapan Firmaların Hizmet Kalitesinin Önem Başarım Analizi Ile Değerlendirilmesi Nevşehir Örneği

KARAMUSTAFA K., ACAR N., GÜLLÜ K.

Uluslararası Turizm ve Otelcilik Sempozyumu 2011, Konya, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2011, ss.317-328, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

27. Problems Encountered by the Exporting Firms: An Application in the City of Kayseri

Akdoğan M. Ş., Karamustafa K., Güllü K., Uyar K., Gullu I.

7th International Strategic Management Conference, Paris, Fransa, 30 Haziran - 02 Temmuz 2011, cilt.24, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier

2009

2009

28. MEASURING THE SEASONALITY WITH THE COMPARISION OF DIFFERENT METHODS IN THE CASE OF TURKISH TOURISM

KARAMUSTAFA K., Ulama S.

2nd Annual EuroMed Conference of the EuroMed-Academy-of-Business, Salerno, İtalya, 26 - 28 Ekim 2009, ss.934-952, (Tam Metin Bildiri) identifier

2009

2009

29. Kayseri nin Pazarlanabilirliğinin Şehir Yaşam Kalitesi Açısından Önem Başarım Analizi Ile Değerlendirilmesi

KARAMUSTAFA K., GÜLLÜ K., ACAR N.

14. Ulusal Pazarlama Kongresi, Yozgat, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2009, ss.46-60, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

30. Termal Turizm Açısından Kozaklı İlçesinin Rekabetçilik Analizi

KARAMUSTAFA K., Ulama Ş., ERBAŞ E.

10. Ulusal Turizm Kongresi, Mersin, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2009, ss.495-514, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

32. Demografik Özelliklerin Stres Hakkındaki Düşünce ve Algılamalar Üzerine Etkisi: Turizm Sektörü Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma

Sarıışık M., Akova O., Güven E., KARAMUSTAFA K.

1. Ulusal Yönetim ve Ekonomi Bilimleri Konferansı, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2008, ss.165-179, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

33. Türkiye'deki Seyahat Acentalarının İnternet Web Sayfalarının İçerik Değerlendirmesine Yönelik Bir Çalışma

KARAMUSTAFA K., Ulama Ş.

10. Ulusal Pazarlama Kongresi, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Kasım 2005, ss.85-105, (Tam Metin Bildiri)

1999

1999

34. Can the Internet Eliminate the Power of Tourism Intermediaries over Developing Countries Tourism Services? A Situational Analysis of Turkey

Dieke P., KARAMUSTAFA K.

The Eight Annual CHME Hospitality Research Conference, Birleşik Krallık, 1 - 04 Nisan 1999, cilt.2, ss.364-368, (Özet Bildiri)

1994

1994

35. Turizm Eğitim Kurumları ve İşletmeleri Arasındaki İşbirliği İçin Bir Öneri

YILDIZ R., KARAMUSTAFA K., İlhan İ.

I. Turizm Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 17 - 18 Kasım 1994, ss.176-193, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2023

2023

2. Ticaret Yolları ve Gastronomi

Ülker M., Karamustafa K.

Gastra-Coğrafya, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.94-111, 2023

2021

2021

3. Mutfakta Maliyet Kontrol Süreci

Karamustafa K., Ülker M.

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi BUYRUK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-152, 2021

2021

2021

4. Turizm Sektöründe Yapay Zeka Uygulamaları

Karamustafa K., Örnek N.

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler III, Şule Aydın ve Mustafa Boz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.20-43, 2021

2021

2021

5. SAĞLIK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA

KARAMUSTAFA K., AKIN M. H.

SAĞLIK İŞLETMECİLİĞİ VE MODERN YÖNETİM UYGULAMALARI, Boztosun, Derviş - Demirtaş, Özgür, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.25-66, 2021

2020

2020

6. Yerelden Küresele Türk Mutfağı

Karamustafa K., Ülker M.

Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

2019

2019

8. Turizmin Geleceği ve Yeni Eğilimler

AKGÜNDÜZ Y., KARAMUSTAFA K.

Kavramlar ve Örneklerle GENEL TURİZM, A. Celil Çakıcı, Editör, Detay, Ankara, ss.325-336, 2019

2018

2018

9. Yiyecek ve İçecek Yönetimi

Karamustafa K. (Editör)

Detay Yayıncılık, Ankara, 2018

2018

2018

10. Turist Rehberliği ve Teknoloji

KARAMUSTAFA K., Çapar G.

Turist Rehberliği, Seçkin Eser, Seda Şahin, Abdulcelil Çakıcı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-2019, 2018

2018

2018

11. Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

Karamustafa K., Kılıçhan R., Ülker P.

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018

2018

2018

12. Destination Decision Making and Selection Process

KARAMUSTAFA K., GÜLLÜ K.

The Routledge Handbook of Destination Marketing, Dogan Gursoy, Christina G. Chi, Editör, Routledge, ILLIUS, ss.263-275, 2018

2018

2018

13. Yiyecek ve İçecek Sektörü

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş Karamustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.9-46, 2018

2017

2017

14. Sağlık Turizminde Pazar Bölümlendirme ve Hedef Pazar

Karamustafa K., Akın M. H.

Sağlık Turizmi, Dilaver Tengilimoğlu, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.243-268, 2017

2013

2013

15. 14. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı

KARAMUSTAFA K.

Detay Yayıncılık, Ankara, 2013

2013

2013

16. Sağlık Turizmi İşletmelerinde Tutundurma

KARAMUSTAFA K., GÜLLÜ K., ÇELİK A.

Sağlık Turizmi, Dilaver Tengilimoğlu, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.171-198, 2013

2012

2012

17. Hizmet Kavramları ve Otel İşletmelerinde Hizmet Çeşitleri

KARAMUSTAFA K.

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi Aöf, Eskişehir, ss.2-28, 2012

2012

2012

18. Hizmet Satın Alma Süreci

KARAMUSTAFA K.

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi Aöf, Eskişehir, ss.20-54, 2012

2012

2012

19. Hizmet Satın Alma Süreci

KARAMUSTAFA K.

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.20-54, 2012

2012

2012

20. Hizmet Kavramları ve Otel İşletmelerinde Hizmet Çeşitleri

KARAMUSTAFA K.

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.2-28, 2012

2010

2010

24. Servis Yönetimi

Ulama Ş., ERBAŞ E., KARAMUSTAFA K.

Profesyonel Restoran Yönetimi: İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar, Sarıışık, M., Çavuş, Ş. ve Kareamustafa, K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.229-253, 2010

2003

2003

25. Organizational Culture and its Impacts on Employee Attitudes and Behaviors in Tourism and Hospitality Organizations

Kuşluvan Z., KARAMUSTAFA K.

Managing Employee Attitudes and Behaviours in the Tourism Industry, Salih Kuşluvan, Editör, Nova Science Publishers, New York, ss.453-0, 2003 Sürdürülebilir Kalkınma

Ansiklopedide Bölümler

2019

2019

1. Ağırlama Endüstrisi / Sektörü

Karamustafa K.

Detay Yayıncılık, ss.4, 2019

2019

2019

2. Ağırlama İşletmesi

Karamustafa K.

Detay, ss.4, 2019

Desteklenen Projeler

2022 - 2025

2022 - 2025

YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET ROBOTLARININ KABULÜNÜN BELİRLEYİCİLERİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora

KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), YILMAZ M.

2021 - 2023

2021 - 2023

RESTORAN DENEYİMLERİ VE ATFETME TEORİSİNİN ROLÜ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora

KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), ÜLKER P.

2017 - 2020

2017 - 2020

Bir Turistik Destinasyon Olarak Kapadokya Bölgesinin Destinasyon Rekabetçiliği Analizi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora

KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), AKIN M. H., ÖZTÜRK Y.

2019 - 2019

2019 - 2019

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE AKILLI TURİZM TEKNOLOJİLERİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), YILMAZ M.

2017 - 2018

2017 - 2018

TÜKETİCİLERİN RESTORAN TERCİHİNDE DİKKATE ALDIĞI FAKTÖRLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), SAYGIN P.

2016 - 2017

2016 - 2017

MUTFAKTA ÇALIŞAN ŞEFLERİN YİYECEK ÜRETİMİNDE YEREL ÜRÜN KULLANIMLARI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

Creative Commons License
KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), ÜLKER M.

2013 - 2014

2013 - 2014

14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

Creative Commons License
KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), UMUR M., KILIÇHAN R., ŞANLIOĞLU Ö., ÇALHAN H., ÇANAKÇI T., et al.

2012 - 2012

2012 - 2012

How to Attract Elementary School Leavers to Technical TVE Schools

AB Destekli Diğer Projeler

2004 - 2005

2004 - 2005

AVRUPA ÜLKELERİNDE MESLEKİ EĞİTİM SİSTEMİ VE ENDÜSTRİ İLE İLİŞKİSİ

AB Destekli Diğer Projeler

KARAMUSTAFA K. (Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

International Review of Management and Marketing

Yayın Kurul Üyesi

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Turizm & Araştırma Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

2000 - Devam Ediyor

2000 - Devam Ediyor

Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2012 - Devam Ediyor

2012 - Devam Ediyor

Alan Koordinatörü

Danışman

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Haziran 2014

Haziran 2014

MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2011

Ocak 2011

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2010

Ocak 2010

Cumhuriyet Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2009

Ocak 2009

African Journal of Business Management

SSCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2009

Ocak 2009

Journal of Hospitality Applications and Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2009

Ocak 2009

Afyon Kocatepe Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2008

Ocak 2008

International Journal of Contemporary Hospitality Management

SSCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2007

Ocak 2007

Cornell Hospitality Quarterly

SSCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2006

Ocak 2006

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2005

Şubat 2005

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD)

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2005

Ocak 2005

Annals of Tourism Research

SSCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2003

Ocak 2003

Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2001

Ocak 2001

Erciyes Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ödüller

Haziran 2004

Haziran 2004

Sosyal Bilimler Yayın Desteği

TÜBA

Mayıs 2002

Mayıs 2002

Sosyal Bilimler Yayın Desteği

TÜBA

Ocak 2001

Ocak 2001

Sosyal Bilimler Yayın Desteği

TÜBA



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014

01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014

16. Ulusal Turizm Kongresi

Oturum Başkanı

Ankara-Türkiye

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

13. Ulusal Turizm Kongresi

Oturum Başkanı

Düzce-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 223

h-indeksi (WOS): 4