Araştırma Alanları
Teknik Bilimler
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası
Yönetilen Tezler
2023
2023Yüksek Lisans
İyonik jelleşme tekniği kullanılarak çekirdek-kabuk yapılı likopen kapsüllerinin hazırlanması ve karakterizasyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
F.ZENNECİOĞLU(Öğrenci)
2023
2023Yüksek Lisans
İmmobilize metal iyon afinite kromatografisi için poli(akrilamit-glisidil metakrilat-IDA) kriyojellerin hazırlanması ve karakterizasyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
Ş.DAŞTAN(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
İyoni̇k jelleşme tekniği kullanılarak çekirdek-kabuk yapılı propolis kapsüllerinin hazırlanması ve karakterizasyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
M.SACİDE(Öğrenci)
2021
2021Yüksek Lisans
İyonik jelasyon yönteminde enkapsülasyon verimi üzerine yüzey aktif bileşenlerinin etkisi
Özdemir N. (Danışman), SARIOĞLU K. (Danışman)
B.BORA(Öğrenci)
2020
2020Yüksek Lisans
İMMOBİLİZE METAL İYON KROMATOGRAFİSİ İÇİN KARBOKSİMETİL SELÜLOZ ESASLI HİDROJELLER HAZIRLANMASI VE KARAKTERİZASYONU
Sarıoğlu K. (Danışman)
Ş.DAŞTAN(Öğrenci)
2020
2020Yüksek Lisans
Doğal polimerlerle hazırlanan adsorbanlarla metal iyonlarının adsorpsiyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
H.GÖKNUR(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Farklı bitkisel yağlarda oksidasyon kinetiğinin faz duyar kapasitansmetre ile incelenmesi
Sarıoğlu K. (Danışman)
E.KABA(Öğrenci)
2019
2019Doktora
Brüdeden Aroma Bileşenlerinin Konsantrasyonuna Yönelik Ters Faz Polimerik Adsorban Malzemelerin Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
İ.DEMİRKAN(Öğrenci)
2017
2017Doktora
Mahonya (Mahonia aquifolium L.) antosiyaninlerinin izolasyonu, saflaştırılması ve tanımlanmasına yönelik polimerik adsorbanların sentezlenmesi
Sarıoğlu K. (Danışman)
G.ÖZEN(Öğrenci)
2014
2014Doktora
Domatesten likopen izolasyonuna yönelik monodispers kromatografik kolon dolgu maddelerinin sentezi, likopenin saflaştırılması ve enkapsülasyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
S.ÖZGEN(Öğrenci)
2010
2010Yüksek Lisans
ÇİLEK MEYVESİNDEN DOĞAL AROMA BİLEŞENLERİNİN KATI FAZ EKSTRAKSİYON (KFE) SİSTEMLERİYLE ELDE EDİLMESİ VE KARAKTERİZASYONU
SARIOĞLU K.
S.Özgen(Öğrenci)
2010
2010Yüksek Lisans
Makro molekül substratlı ticari enzim aktivitelerinin titreşimli viskozimetre kullanılarak belirlenmesi
Sarıoğlu K. (Danışman)
H.KABLAN(Öğrenci)
2010
2010Yüksek Lisans
Çilek meyvesinden doğal aroma bileşenlerinin katı faz ekstraksiyon sistemleriyle elde edilmesi ve karakterizasyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
S.ÖZGEN(Öğrenci)
2009
2009Yüksek Lisans
Lipofilik özellikte polimerik adsorban malzemelerin sentezlenmesi, tanımlanması ve siyah havuç (Daucus carota L.) suyundan antosiyaninlerin izolasyonunda kullanımı
Sarıoğlu K. (Danışman)
T.KARABEKMEZ(Öğrenci)
2007
2007Yüksek Lisans
Kromatografik gıda analizlerinde, örnek hazırlama aşamasına yönelik ters faz polimerik katı faz ekstraksiyon malzemelerinin geliştirilmesi ve karakterizasyonu
Sarıoğlu K. (Danışman)
İ.DEMİRKAN(Öğrenci)
Makaleler
Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
Scopus (17)
Diğer Yayınlar (2)
2025
20251. Fabrication and Characterization of Calcium Alginate Beads with a Specially Designed Magnetic Pulse Encapsulator
Demircan S., Demircan H., SARIOĞLU K., Ates E., Seyhun N., Oral R. A.
ChemistrySelect
, cilt.10, sa.25, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20242. Encapsulation of anthocyanin with gelatin-alginate carrier by a specially designed ultrasonic encapsulator with adjustable frequency
SARIOĞLU K., Ülgen A., Oral R. A.
Journal of Applied Polymer Science
, cilt.141, sa.6, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20233. Investigation of the effects of some wall materials and encapsulation techniques on the microencapsulation of olive leaf extract
Kahraman S., Demircan H., SARIOĞLU K., Demircan S., Oral R.
Acta Alimentaria
, cilt.52, sa.3, ss.390-400, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20224. INVESTIGATION ON PHYTOCHEMICAL, ANTIOXIDANT, AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES, DRYING PROFILE AND EXTRACTION OPTIMIZATION OF DEER APPLE (MALUS TRILOBATA V ERIOLOBUS TRILOBATUS)
Demircan H., SAĞDIÇ O., Ozkan K., KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., Us A., SARIOĞLU K., et al.
Latin American Applied Research
, cilt.52, sa.2, ss.143-148, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20225. Deer apple (Malus trilobata) fruit grown in the Mediterranean region: identification of some components and pomological features
Demircan H., SARIOĞLU K., SAĞDIÇ O., Ozkan K., KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., US A. A., et al.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.42, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
20206. Synthesis and characterisation of porous polyvinylpyrrolidone-co-poly(divinylbenzene) (PVP-co-PDVB) copolymer resins for the isolation of betalains from red beetroot
Kaba E., ÖZGEN S., SARIOĞLU K.
JOURNAL OF POROUS MATERIALS
, cilt.27, sa.5, ss.1369-1376, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
20187. Determination of mold contamination and aflatoxin levels of the meat products/ingredients collected from Turkey market
Cavus S., TÖRNÜK F., SARIOĞLU K., Yetim H.
JOURNAL OF FOOD SAFETY
, cilt.38, sa.5, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
20158. Determination of HMF in Some Instant Foods and Its Biodegradation by Some Lactic Acid Bacteria in Medium and Food
ORAL R. A., DOĞAN M., SARIOĞLU K., KAYACIER A., Sağdıç O.
Annals of Chromatography and Separation Techniques , cilt.1, sa.1, ss.1-4, 2015 (Hakemli Dergi)
2014
20149. RECOVERY OF BIOACTIVE PHENOLIC COMPOUNDS FROM OLIVE MILL WASTE WATER, POMEGRANATE PEEL, AND EUROPEAN CRANBERRYBUSH (VIBURNUM OPULUS L.) JUICE BY PREPARATIVE MPLC
Oral R. A., DOĞAN M., SARIOĞLU K.
JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES
, cilt.37, sa.13, ss.1827-1836, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
2014
201410. HPLC-DAD ANALYSIS TO IDENTIFY THE PHENOLIC PROFILE OF RHODODENDRON HONEYS COLLECTED FROM DIFFERENT REGIONS IN TURKEY
SİLİCİ S., SARIOĞLU K., DOĞAN M., KARAMAN K.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.17, sa.5, ss.1126-1135, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
2014
201411. New approaches to determination of HMF
Oral R. A., Mortas M., DOĞAN M., SARIOĞLU K., Yazici F.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.143, ss.367-370, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
2014
201412. Effects of certain polyphenols and extracts on furans and acrylamide formation in model system, and total furans during storage
Oral R. A., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.142, ss.423-429, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201313. Synthesis and Characterization of Lipophilic Polymeric Adsorbent Resins for Recovery of Anthocyanins from Black Carrot
SARIOĞLU K., Erdem T., Özgen S.
FOOD ANALYTICAL METHODS
, cilt.6, sa.6, ss.1621-1628, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201314. Synthesis and Characterization of Acrylonitrile-co-Divinylbenzene (AN/DVB) Polymeric Resins for the Isolation of Aroma Compounds and Anthocyanins from Strawberry
Özgen S., SARIOĞLU K.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
, cilt.6, sa.10, ss.2884-2894, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201315. DETERMINATION OF POLYPHENOLS OF SOME TURKISH HONEYDEW AND NECTAR HONEYS USING HPLC-DAD
SİLİCİ S., Sarıoğlu K., KARAMAN K.
JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES
, cilt.36, sa.16, ss.2330-2341, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201316. Organik Asit-fruktoz Model Sisteminde Bazı Fenolik Bileşiklerin HMF Oluşumu Üzerine Etkiler
ORAL R. A., DOĞAN M., SARIOĞLU K.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , cilt.8, sa.2, ss.12-17, 2013 (Hakemli Dergi)
2013
201317. The Effect of Starch Concentration and Temperature on Grape Molasses: Rheological and Textural Properties
Göksel M., DOĞAN M., Toker O. S., Özgen S., SARIOĞLU K., Oral R. A.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
, cilt.6, sa.1, ss.259-271, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2012
201218. 5-hydroxymethyl furfural formation and reaction kinetics of different pekmez samples: effect of temperature and storage
Oral R. A., DOĞAN M., Sarıoğlu K., Toker O. S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.8, sa.4, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
2011
201119. Monitoring of the 5- HMF amount as an indicator of Maillard products in the sweet whey and skim milk powder stored in different conditions.
ORAL R., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL , cilt.66, sa.4, ss.398-400, 2011 (SCI-Expanded)
2011
201120. Some characteristics of meats from the chickens fed with Lamiaceae spices: Proximate composition, lipid oxidation, color and sensory properties
Yetim H., SARIOĞLU K., EKİCİ L., Ozturk I., Sağdıç O.
ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.62, sa.2, ss.58-64, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. Adsorption of Pb(II) Ions Onto Binary Bio-polymeric Beads of Croslinked Carboxymethyl Cellulose and Agarose
AĞCA H. G., SARIOĞLU K., ŞAHİN U., GÜRMEN K.
IX. International Symposium on Ecology and Environmental Problems (ISEEP 2019), Antalya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
2018
20182. Determination of Some Pomological and Physicochemical Properties of Deer Apple Fruits (Malus trilobata v Eriolobus trilobatus) Grown in Mediterranean Region
DEMİRCAN H., SAĞDIÇ O., US A. A., KAYACAN S., ÖZKAN K., ORAL R. A., et al.
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2017
20173. Preparation and Characterization of Cellulose Acetate Membranes Containing Laccase Hybrid Nanoflowers
Türk M., Kaba E., ALTINKAYNAK C., ÖZDEMİR N., SARIOĞLU K.
Ancon-International Congress on Chemistry and Materials Science, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
20174. Preparation and Characterization of Cellulose Acetate Membrane Containing Laccase Hybrid Nonoflowers
TÜRK M., KABA E., ALTINKAYNAK C., ÖZDEMİR N., SARIOĞLU K.
International Congress on Chemistry and Materials Science, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
20175. Determination Drying Behaviour of Deer Apple Fruits (Malus Trilobata v Eriolobus trilobatus)
DEMİRCAN H., özkan k., KAYACAN S., US A. A., SARIOĞLU K., ORAL R. A., et al.
17th International Nutrition and Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
20176. Determination of Drying Behaviour of Deer Apple Fruits (Malus trilobata v Eriolobatus trilobatus)
DEMİRCAN H., ÖZKAN K., KAYACAN S., US A. A., SARIOĞLU K., ORAL R. A., et al.
17th International Nutrition and Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
20177. Determination of Drying Behaviours of Deer Allpe Fruits (Malus trilobata v Eriolobatus trilobatus)
DEMİRCAN H., ÖZKAN K., KAYACAN S., US A. A., SARIOĞLU K., ORAL R. A., et al.
17th International Nutrition and Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
20178. Investigation of Antimicrobial Activity of Deer Apple Fruits (Malus trilobata v Eriolobus trilobatus)
DEMİRCAN H., ÖZKAN K., KAYACAN S., US A. A., SARIOĞLU K., ORAL R. A., et al.
17th International Nutrition and Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
20179. Preparation and Characterization of Cellulose Acetate Membrane Containing Laccase Hybrid Nanoflowers
TÜRK M., KABA E., Altınkaynak C., ÖZDEMİR N., SARIOĞLU K.
International Congress on Chemistry and Materials Science (Ancon), Ankara, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
201710. Microencapsulation of Ginger Oleoresin by Ionic Gelation Method
ÖZGEN S., KANDEMİR S., SARIOĞLU K.
International Conference on Agriculture Forest Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2015
201511. Effect of reversible electroporation on vacuum impregnation of fresh spearmint leaves with ascorbic acid
FİNCAN M., Yaşar Ş., SARIOĞLU K.
1st World Congress on Electroporation, Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine, Food and Environmental Technologies, Portoroz, Slovenya, 6 - 10 Eylül 2015, ss.127, (Tam Metin Bildiri)
2012
201212. 5-Hydroxymethylfurfural (5-HMF) Content of Different Food Groups in Turkey
DOĞAN M., Toker Ö. S., Sarıoğlu K., Ersöz N. B.
11th International Symposium on the Maillard Reaction (ISMR), Fransa, 1 - 04 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
2012
201213. Determination of phenolic profile of rhododendron honeys with HPLC-DAD
SİLİCİ S., KARAMAN K., DOĞAN M., SARIOĞLU K.
First Turkish Congress, Expo and workshop on honey and honeybee products with international participation,, Kayseri, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, ss.46, (Özet Bildiri)
2011
201114. The textural and chemical properties of prebiotic butter: effect of storage time.
DOĞAN M., Sarıoğlu K., Kayacıer A., Göksel M., Oral R., Toker Ö.
4th International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
2011
201115. Rheological and chemical properties of prebiotic butter cream:effect of storage time
DOĞAN M., SARIOGLU K., Kayacıer A., Göksel M., ORAL R., TOKER Ö. S.
Rheology Trends: from nano to macro systems, Lisbon, Portugal, Eylül 2011, Portekiz, 1 - 04 Eylül 2011, ss.145-148, (Tam Metin Bildiri)
2011
201116. Prediction of HMF Content of Three Molasses Types Based on Temperature and Storage Time by Adaptive Neuro Fuzzy Inference System (ANFIS Model).
Oral R., Toker Ö., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry., İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.210, (Özet Bildiri)
2011
201117. Determination of the influence on Maillard reaction some products in glycine/glucose model system by using certain polyphenols and partially pure plant extracts by GC-MS
Oral R. A., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.212, (Özet Bildiri)
2011
201118. Effect of different sugar/acid combinations on rheological properties of caramel samples
DOĞAN M., Toker Ö. S., Oral R. A., Sarıoğlu K.
The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.174, (Özet Bildiri)
2011
201119. Comparison of Two Different Artificial Neural Network Models to Estimate the HMF Levels
Oral R. A., Özgen S., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.225, (Özet Bildiri)
2010
201020. Adsorption of 5-hydroxy-2-methyl furaldehyde (HMF) from model solution and pekmez using polymeric adsorbent resin. Book of Abstract
Sarıoğlu K., Oral R., DOĞAN M.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, TURKEY,, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
2010
201021. Reduction of 5-Hydroxy-2-Methyl Furaldehyde (HMF) concentration in fried potato model.,Book of Abstract.
DOĞAN M., Oral R., Sarıoğlu K., Sağdıç O., Kesler Y.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
2010
201022. Effects of the storage conditions on 5-hydroxy-2-methyl furaldehyde (HMF) concentration in various pekmez. Boof of Abstract.
Oral R., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
1st International Congress on Food Technology, Antalya TURKEY, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
2010
201023. Monitoring the 5-HMF amount as an indicator of maillard products in whey protein concentrate and skim milk powder.
Oral R., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
1st International Congress on Food Technology,Antalya TURKEY, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
2010
201024. New approaches detection of 5-HMF by RP-HPLC in some foods. Antalya, TURKEY, Book of Abstract.
Oral R., MORTAŞ M., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
1st International Congress on Food Technology, Antalya TURKEY, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
2009
200925. The fatty acid composition and volatile aroma compounds of the chicken muscles fed with thyme
YETİM H., EKİCİ L., SARIOĞLU K., ÖZTÜRK I., SAĞDIÇ O.
Food Science, Engineering and Technologies 2009, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 2009, ss.643-648, (Tam Metin Bildiri)
2007
200726. Biodegradation of 5-(Hydroxymethyl)-2-furfural (HMF) in model foods using some lactic acid bacteria and yeast.
DOĞAN M., Oral R., Sarioglu K., Sagdic O., Kesler Y.
3 rd . International Symposium on Recent Advances in Food Analysis., Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2007, (Özet Bildiri)
2006
200627. The role of dietary fibers on binding heavy metal ions
Demirkan I., DOĞAN M., Sarıoğlu K.
2nd International Congress on Functional Foods and Neutraceuticals, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
Desteklenen Projeler
2010 - Devam Ediyor
2010 - Devam EdiyorGeleneksel Fermente Gilaburu Meyve Suyundan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri ve Endüstriyel Üretimde Kullanımları
TÜBİTAK Projesi
SAĞDIÇ O. (Yürütücü), YETİM H., SARIOĞLU K., HAYTA M., YAPAR N.
2010 - Devam Ediyor
2010 - Devam EdiyorKalorisi Azaltılmış Prebiyotik Kahvaltılık Modifiye Tereyağı ve Krema Üretimi
TÜBİTAK Projesi
DOĞAN M. (Yürütücü), SARIOĞLU K., KAYACIER A., İNANÇ N.
2012 - 2023
2012 - 2023Süspansiyon polimerizasyonu tekniği ile kromatografik kolon dolgu materyallerinin hazırlanması ve sentez parametrelerinin kolon performansları üzerine etkilerinin model sistemlerde incelenmesi.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ORAL R. A. (Yürütücü), SARIOĞLU K., ÖZGEN S.
2010 - 2023
2010 - 2023Turunçgil Kabuklarından Aroma Bileşenlerinin İzolasyonuna Yönelik Ters Faz Polimerik Adsorban Malzemelerinin Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
SARIOĞLU K. (Yürütücü), DEMİRKAN İ.
2010 - 2018
2010 - 2018Kırmızı Pancardan (Beta Vulgaris) Katı Faz Ekstraksiyon Sistemi Kullanılarak Betalain İzolasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
SARIOĞLU K. (Yürütücü), DİNÇ O.
2011 - 2014
2011 - 2014
Kahve Çekirdeği Ekstrelerinin ve Kahve Fitokimyasallarından Klorojenik Asit, Kafeik Asit, Kafein ve Trigonellinin COLO-205 İnsan Kolon Kanseri Hücrelerinde Antiproliferatif ve Antitümöral Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KOŞAR M. (Yürütücü), İNANIR M., AYCAN M. B., SARIOĞLU K., İMAMOĞLU ŞİRVANLI N. N.
2009 - 2010
2009 - 2010KATI FAZ EKSTRAKSİYON TEKNİĞİ KULLANILARAK GIDA KAYNAKLI DOĞAL AROMA BİLEŞENLERİNİN ELDESİ VE KARAKTERİZASYONU
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
SARIOĞLU K. (Yürütücü), ÖZGEN S.
2008 - 2010
2008 - 2010MAKRO MOLEKÜL SUBSTURATLI TİCARİ ENZİM AKTİVİTELERİNİN TİTREŞİMLİ VİSKOZİMETRE KULLANILARAK BELİRLENMESİ.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
SARIOĞLU K. (Yürütücü), KABLAN H.
2007 - 2009
2007 - 2009LİPOFİLİK ÖZELLİKTE POLİMERİK ADSORBAN MALZEMELERİN SENTEZLENMESİ, TANIMLANMASI VE SİYAH HAVUÇ SUYUNDAN RENKLİ BİLEŞENLERİN İZOLASYONUNDA KULLANIMI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
SARIOĞLU K. (Yürütücü), KARABEKMEZ T.
2006 - 2008
2006 - 2008Piliç Etlerinin Lezzet Kalitesi ve Raf Ömrünün Geliştirilmesinde Kekikli Yem Kullanımı
TÜBİTAK Projesi
YETİM H. (Yürütücü), EKİCİ L., GÖNÜLALAN Z., ÖZKAN M., SAĞDIÇ O., SARIOĞLU K.
2006 - 2008
2006 - 2008KROMATUGRAFİK GIDA ANALİZLERİNDE, ÖRNEK HAZIRLAMA AŞAMASINA YÖNELİK TERS FAZ POLİMERİK KATI FAZ EKSTRAKSİYON MALZEMELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE KARAKTERİZASYONU.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
SARIOĞLU K. (Yürütücü), DEMİRKAN İ.
2006 - 2008
2006 - 2008MONOSAKKARİTLERİN HİDROFOBİK BORONİK ASİT (FENİL BORONİK ASİT) KULLANILARAK TÜREVLENDİRİLMESİ VE OLUŞTURULAN DİOL ESTERLERİNİN TERS FAZ SIVI KROMATOGRAFİSİ VE GAZ KROMATOGRAFİSİ TEKNİKLERİ İLE NİCEL-NİTEL ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SARIOĞLU K. (Yürütücü)
2006 - 2007
2006 - 2007ÇEVRE VE GIDA ÖRNEKLERİNDE AĞIR METAL ANALİZLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
TOKALIOĞLU Ş. (Yürütücü), SARIOĞLU K., KUZUGÜDENLİ Ö. E., OĞUZ M.