Prof. Dr. KEMAL SARIOĞLU


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri


Avesis Araştırma Alanları: Teknik Bilimler, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası


Yayınlardaki İsimler: Sarioglu Kemal

Metrikler

Yayın

48

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

191

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

223

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

51

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

20

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Araştırma Alanları

Teknik Bilimler

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Yönetilen Tezler

Makaleler

Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
Scopus (17)
Diğer Yayınlar (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. Adsorption of Pb(II) Ions Onto Binary Bio-polymeric Beads of Croslinked Carboxymethyl Cellulose and Agarose

AĞCA H. G., SARIOĞLU K., ŞAHİN U., GÜRMEN K.

IX. International Symposium on Ecology and Environmental Problems (ISEEP 2019), Antalya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

2017

2017

3. Preparation and Characterization of Cellulose Acetate Membranes Containing Laccase Hybrid Nanoflowers

Türk M., Kaba E., ALTINKAYNAK C., ÖZDEMİR N., SARIOĞLU K.

Ancon-International Congress on Chemistry and Materials Science, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

4. Preparation and Characterization of Cellulose Acetate Membrane Containing Laccase Hybrid Nonoflowers

TÜRK M., KABA E., ALTINKAYNAK C., ÖZDEMİR N., SARIOĞLU K.

International Congress on Chemistry and Materials Science, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

5. Determination Drying Behaviour of Deer Apple Fruits (Malus Trilobata v Eriolobus trilobatus)

DEMİRCAN H., özkan k., KAYACAN S., US A. A., SARIOĞLU K., ORAL R. A., et al.

17th International Nutrition and Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

6. Determination of Drying Behaviour of Deer Apple Fruits (Malus trilobata v Eriolobatus trilobatus)

DEMİRCAN H., ÖZKAN K., KAYACAN S., US A. A., SARIOĞLU K., ORAL R. A., et al.

17th International Nutrition and Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

7. Determination of Drying Behaviours of Deer Allpe Fruits (Malus trilobata v Eriolobatus trilobatus)

DEMİRCAN H., ÖZKAN K., KAYACAN S., US A. A., SARIOĞLU K., ORAL R. A., et al.

17th International Nutrition and Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

9. Preparation and Characterization of Cellulose Acetate Membrane Containing Laccase Hybrid Nanoflowers

TÜRK M., KABA E., Altınkaynak C., ÖZDEMİR N., SARIOĞLU K.

International Congress on Chemistry and Materials Science (Ancon), Ankara, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

10. Microencapsulation of Ginger Oleoresin by Ionic Gelation Method

ÖZGEN S., KANDEMİR S., SARIOĞLU K.

International Conference on Agriculture Forest Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2015

2015

11. Effect of reversible electroporation on vacuum impregnation of fresh spearmint leaves with ascorbic acid

FİNCAN M., Yaşar Ş., SARIOĞLU K.

1st World Congress on Electroporation, Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine, Food and Environmental Technologies, Portoroz, Slovenya, 6 - 10 Eylül 2015, ss.127, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

12. 5-Hydroxymethylfurfural (5-HMF) Content of Different Food Groups in Turkey

DOĞAN M., Toker Ö. S., Sarıoğlu K., Ersöz N. B.

11th International Symposium on the Maillard Reaction (ISMR), Fransa, 1 - 04 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

13. Determination of phenolic profile of rhododendron honeys with HPLC-DAD

SİLİCİ S., KARAMAN K., DOĞAN M., SARIOĞLU K.

First Turkish Congress, Expo and workshop on honey and honeybee products with international participation,, Kayseri, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, ss.46, (Özet Bildiri)

2011

2011

14. The textural and chemical properties of prebiotic butter: effect of storage time.

DOĞAN M., Sarıoğlu K., Kayacıer A., Göksel M., Oral R., Toker Ö.

4th International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

2011

2011

15. Rheological and chemical properties of prebiotic butter cream:effect of storage time

DOĞAN M., SARIOGLU K., Kayacıer A., Göksel M., ORAL R., TOKER Ö. S.

Rheology Trends: from nano to macro systems, Lisbon, Portugal, Eylül 2011, Portekiz, 1 - 04 Eylül 2011, ss.145-148, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

16. Prediction of HMF Content of Three Molasses Types Based on Temperature and Storage Time by Adaptive Neuro Fuzzy Inference System (ANFIS Model).

Oral R., Toker Ö., DOĞAN M., Sarıoğlu K.

The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry., İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.210, (Özet Bildiri)

2011

2011

18. Effect of different sugar/acid combinations on rheological properties of caramel samples

DOĞAN M., Toker Ö. S., Oral R. A., Sarıoğlu K.

The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.174, (Özet Bildiri)

2011

2011

19. Comparison of Two Different Artificial Neural Network Models to Estimate the HMF Levels

Oral R. A., Özgen S., DOĞAN M., Sarıoğlu K.

The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.225, (Özet Bildiri)

2010

2010

20. Adsorption of 5-hydroxy-2-methyl furaldehyde (HMF) from model solution and pekmez using polymeric adsorbent resin. Book of Abstract

Sarıoğlu K., Oral R., DOĞAN M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, TURKEY,, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

21. Reduction of 5-Hydroxy-2-Methyl Furaldehyde (HMF) concentration in fried potato model.,Book of Abstract.

DOĞAN M., Oral R., Sarıoğlu K., Sağdıç O., Kesler Y.

1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

22. Effects of the storage conditions on 5-hydroxy-2-methyl furaldehyde (HMF) concentration in various pekmez. Boof of Abstract.

Oral R., DOĞAN M., Sarıoğlu K.

1st International Congress on Food Technology, Antalya TURKEY, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

23. Monitoring the 5-HMF amount as an indicator of maillard products in whey protein concentrate and skim milk powder.

Oral R., DOĞAN M., Sarıoğlu K.

1st International Congress on Food Technology,Antalya TURKEY, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

24. New approaches detection of 5-HMF by RP-HPLC in some foods. Antalya, TURKEY, Book of Abstract.

Oral R., MORTAŞ M., DOĞAN M., Sarıoğlu K.

1st International Congress on Food Technology, Antalya TURKEY, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

25. The fatty acid composition and volatile aroma compounds of the chicken muscles fed with thyme

YETİM H., EKİCİ L., SARIOĞLU K., ÖZTÜRK I., SAĞDIÇ O.

Food Science, Engineering and Technologies 2009, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 2009, ss.643-648, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

26. Biodegradation of 5-(Hydroxymethyl)-2-furfural (HMF) in model foods using some lactic acid bacteria and yeast.

DOĞAN M., Oral R., Sarioglu K., Sagdic O., Kesler Y.

3 rd . International Symposium on Recent Advances in Food Analysis., Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2007, (Özet Bildiri)

2006

2006

27. The role of dietary fibers on binding heavy metal ions

Demirkan I., DOĞAN M., Sarıoğlu K.

2nd International Congress on Functional Foods and Neutraceuticals, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

Desteklenen Projeler

2010 - 2018

2010 - 2018

Kırmızı Pancardan (Beta Vulgaris) Katı Faz Ekstraksiyon Sistemi Kullanılarak Betalain İzolasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

SARIOĞLU K. (Yürütücü), DİNÇ O.

2006 - 2007

2006 - 2007

ÇEVRE VE GIDA ÖRNEKLERİNDE AĞIR METAL ANALİZLERİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü

TOKALIOĞLU Ş. (Yürütücü), SARIOĞLU K., KUZUGÜDENLİ Ö. E., OĞUZ M.


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 191

h-indeksi (WOS): 7