Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Geleneksel Fermente Gilaburu Meyve Suyun...
Geleneksel Fermente Gilaburu Meyve Suyundan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri ve Endüstriyel Üretimde Kullanımları
SAĞDIÇ O.
(Yürütücü),
YETİM H.
,
SARIOĞLU K.
,
HAYTA M.
,
YAPAR N.
TÜBİTAK Projesi, 2010 - Devam Ediyor
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Kasım 2010
Bitiş Tarihi:
Devam Ediyor