SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.17, ss.68-75, 2020 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Perakende Olarak Satışa Sunulan Kaymak ve Tereyağlarda Aflatoksin M1 Varlığı
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Sütte Antibiyotik Kalıntı Dururmunun İncelenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Comparison of antimicrobial activity of bio-synthesized silver and zinc oxide nanopar-ticles using Centaurea cyanus L. (Cornflower) Flower extract
Chemistry Research Journal, cilt.3, ss.53-59, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Bir Büyükbaş Hayvan Kesimhanesinde Escherichia coli O157:H7 Varlığının IMS-PZR Teknikleri İle Araştırılması
Eurasian Journalof Veterinary Sciences, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.15, ss.51-57, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Sütte Antibiyotik Kalıntı Durumunun İncelenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.15, ss.169-178, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.13, ss.209-214, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Niğde İlinde Satışa Sunulan Koyun-Keçi Sütü ve Peynirlerinde Brucella melitensis ve Biyotiplerinin Araştırılması
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, no.2, ss.101-108, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.12, ss.93-98, 2015 (Hakemli Üniversite Dergisi)
KAYSERİ DE SATIŞA SUNULAN SUCUKLARDA LİSTERİA SPP VARLIĞININ KLASİK KÜLTÜR YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ, cilt.24, ss.89-92, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Kayseri Yöresinde Tüketime Sunulan Manda Yoğurtlarında Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.12, ss.19-23, 2015 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria Spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.24, ss.89-92, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Presence and Antimicrobial Resistance Profiles of Salmonella spp in Retailed Sausages in Kayseri Turkey
F.Ü. Sağ. Bil. Vet. Derg, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Kanatlılardan Escherichia coli O157 İzolasyonu Üzerine Çalışmalar
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.11, ss.1-6, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Importance of Escherichia coli O157:H7 in Food of Animal Origin
J. Fac Vet Med Univ Erciyes, 2013 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.10, ss.45-52, 2013 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Nitrate and Nitrite Levels of Well Waters in Kayseri Region.
J. Fac Vet Med Univ Erciyes, 2013 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Kanatlılardan E coli O157 İzolasyonu Üzerine Çalışmalar
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi., 2013 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Kayseri’de satışa sunulan peynir örneklerinde Listeria monocytogenes varlığının klasik kültür yöntemi ile belirlenmesi
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, no.2, ss.105-109, 2011 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Detection of Listeria monocytogenes in Cheese Samples Retailed in Kayseri by Classical Cultural Technique,
J. Fac Vet Med Univ Erciyes, cilt.8, ss.105-0, 2011 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Research af the Existence of Enterobacteriaceae Group Bacteria Enterohemorragic Escherichia coli O157:H7 in Raw Meat Balls Sold in Kayseri Province.
J. Fac Vet Med Univ Erciyes, cilt.7, ss.1-0, 2010 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Texture in Food.
J. Fac Vet Med Univ Erciyes, cilt.7, ss.35-0, 2010 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Investigation of The Presence of S. aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Raw Milk Samples Retailed in Kayseri.
Fırat University Veterinary Journal of Health Science, ., cilt.24, ss.11-15, 2010 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Kayseri İlinde Satışa Sunulan Çiğ Köftelerde Enterobacteriaceae Grubu Bakterilerin Enterohemorragic Escherichia coli O157 H7 Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniv. Vet Fak. Derg.,, cilt.7, ss.1-6, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Prevalance and Importance of Arcobater spp. in Poultry meat.
NEWWSA,, cilt.4, ss.47-0, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Prevalence of Arcobacter Species in Ground Meat From Cattle and Sheep Using Multiplex PCR Techniques,
Fırat University Veterinary Journal of Health Science, cilt.23, ss.95-0, 2009 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24
DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380
O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Green Synthesis of Ag Nanoparticle Using Hibiscus sabdariffa and Its Antimicrobial Activity
uluslarası Ekoloji Sempozyumu 2018, 23 - 29 Haziran 2018, no.1
Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018
Investıgatıon Of Escherıchıa Colı O157:H7 By Ims-Pcr Tecnıques In PoultrySlaughterıng Stages
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017
Bal Ve Gıda Güvenliği
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017
FUNGAL FLORA OF TRADITIONAL TURKISH MOLDY CHEESE:OCCURENCE OF MYCOTOXINS AND MOLECULAR CHARACTERIZATION OF THE ISOLATES
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES TECHNICS, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38
Bal Ve Gıda Güvenliği
5. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, 26 - 28 Ekim 2017
PERAKENDE OLARAK SATIŞA SUNULAN KAYMAK VE TEREYAĞLARDA AFLATOKSİN M1 VARLIĞI
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017
Antibacterial Effects of ZnO Nanoparticles Synthesized by Green Chemistry via Lavandula Stoechas Leave Extract
UKECEK 2017, 12 - 15 Eylül 2017
Fungal Flora of Tradıtıonal Turkısh Moldy Cheese:Occurence of Mycotoxıns And Molecular Characterızatıon of The Isolates.
2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST), Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017
Investıgatıon Of Escherıchıa Colı O157:H7 By Ims-Pcr Technıques In Slaughtered Cattle In Kahramanmaras provınce
2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST), Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017
Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of The Isolates
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES & TECHNICS, Skopje, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38
Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52
Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20
Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19
Perakende Olarak Satışa Sunulan Kaymak ve Tereyağlarında Aflatoksin M1 Varlığı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.73
Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates
II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38
Antibacterial Effcets of ZnO Nanoparticles Synthesized by Green Chemistry via Lavandula Stoechas Leave extract
XIII. Congress of Ecology and Environment with international participations, 12 - 15 Eylül 2017
Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141
AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142
High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19
Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,
6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1
A Preliminary Study of Antibacterial and Antioxidant Activities of Different Turkish Propolis Pollen and Honey Samples
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.234-237
Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi Girne, KUZEY KIBRIS TÜRK CUM, 10 - 13 Kasım 2016
Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri/Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-86
Investigation of Brucella Melitensis and Its Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Nigde
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-84
Knowladge and Practices in Food Safety and the Occurance of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of Pastrami Sale in Kayseri Turkey
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
Investigation of Brucella melitensis and It s Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Ngde
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
Niğde İlinde Satışa Sunulan Çiğ İnek Sütü ve Peynirlerinde Brucella abortus Prevalansının ve Biyovarlarının Konvansiyonel Yöntemlerle ve Moleküler Tekniklerle Belirlenmesi
4th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON DEVELOPMENT OF KOP REGION, 21 - 23 Ekim 2016
Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp.'lerin İzolasyonu ve MALDİ-TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.73-74
KAYSERİ YÖRESİNDE SAĞLIKLI VE MASTİTİSLİ İNEK SÜTLERİNDEN CANDIDA SPP LERİN İZOLASYONU VE MALDI TOF MS İLE İDENTİFİKASYONUS NO 73 74
XII. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDİ TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, NEVŞEHİR, TÜRKİYE, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
Microbiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International Vetistanbul Group Congress SARAY BOSNA, BOSNA HERSEK, 17 - 20 Mayıs 2016
Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115
Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114
Kayseri de Pastırma Satış Yerlerinde Çalışanların Ellerinde İndikatör Mikroroganizmaların Değerlendirilmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.238-239
Evaluation of Indicator Microorganisms on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri, Turkey
One World-One Health-One Vision International Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 14 - 16 Ekim 2015, ss.74-75
Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 07-11 Ekim 2015., Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.240-241
Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp.'nin Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123
Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntermi ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123
Pastırmalarda Toxoplasma gondii Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.236
Occurence and antimicrobial resistance of host non specific Salmonella Species in the eggs and poultry products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.355
Occurence and Antimicrobial Resistance of Host Nonspesific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015
Occurance and Antimicrobisl Resistance of Host Nonspecific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, 13 - 17 Eylül 2015
Prevalence and virulence factors of Escherichia coli O157:H7 from poultry giblets in Kayseri, Turkey.
International VET Istanbul Group Congress., Saint Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.634
Presence and antimicrobial resistance profiles of salmonella spp. in retailed sausages in Kayseri, Turkey
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.302
Incidence of Staphylococcus aureus and Salmonella spp. in fish marketed in Kayseri, Turkey
Food Micro 2014, Nantes, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, ss.477
Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2013, ss.230
The Presence Of S. aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold In Kayseri
31st World Veterinary Congress, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 17 - 20 Eylül 2013
The Presence Of S. Aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold in Kayseri City
31st World Veterinary Congress, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2013
İşlenmiş Kanatlı Ürünlerinde E.coli O157: H7 Verotoksinleri ve Salmonella spp. Varlığı
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.43-44
Kanatlılardan E.coli O157 İzolasyonu Üzerine Çalışmalar.
X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası katılımlı), Aydın, Türkiye, 23 - 27 Eylül 2012, ss.328-329
Tavuk ve insan orijinli Campylobacter jejuni izolatlarının Pulsed-Field Gel Electrophoresis (PFGE) ve Repetitive Extragenic Palindromic-Polymerase Chain Reaction (Rep-PCR) ile moleküler tiplendirilmesi
X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası katılımlı), Aydın, Türkiye, 23 - 27 Eylül 2012, ss.72-73
Detection of Salmonella spp. contamination on chicken carcasses by culturel and PCR methods comparatively.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007
Research of nitrate and nitrite level in water supply in Kayseri.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.139
Research on the Existence of Enterohemorrhagic Esherıchıa coli O157:H7 in Raw Meat Balls Put on Sale in Kayseri Province.
7th National Congress of Veterinary Microbiology., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.132-133
Importance of Probiotics for Human Health
2thNational Congress of Veterinary Food Hygiene, İstanbul/TURKEY,, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.5528-0
Kitap & Kitap Bölümleri
Süt Proteinleri
Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019