Makaleler
78
Tümü (78)
SCI-E, SSCI, AHCI (46)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (46)
Scopus (47)
TRDizin (35)
Diğer Yayınlar (9)
3. Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.8, ss.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
5. Comprehensive analysis of Salmonella in poultry meat and products in Türkiye: Prevalence, antibiotic susceptibility and genomic characterisation
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.5, ss.3412-3422, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
21. A Molecular Investigation of Carbapenem Resistant Enterobacteriaceae and bla(KPC,) bla(NDM) and bla(OXA-48) Genes in Raw Milk
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.26, sa.3, ss.391-396, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
22. Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.1, ss.68-75, 2020 (TRDizin)
24. The determination of meat species by PCR-RFLP method using mitochondrial ND4 gene in pastirma, a traditional dry cured meat product
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.44, sa.1, ss.35-41, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
25. Antimicrobial activity of Thymbra spicata L. essential oil in Turkish dry fermented sausages
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.67, sa.3, ss.227-233, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
26. Tüketime Hazır Gıdalarda Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.149-155, 2020 (TRDizin)
29. Knowledge and attitudes in food safety and the occurrence of indicator bacteria on hands of food handlers at the point of pastrami sale
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.67, sa.2, ss.153-160, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
30. Hand Hygiene Profile of Food Handlers in Canteens of Erciyes University Campus
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.13, sa.1, ss.52-59, 2020 (TRDizin)
31. Isolation, genotyping and antimicrobial susceptibility of pathogenic Escherichia coli serotypes in ready to eat foods
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.70, ss.1661-1668, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
34. Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması
Kocatepe Veteriner Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.363-373, 2018 (TRDizin)
35. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.51-57, 2018 (TRDizin)
36. Antibiotic Resistance Gene Profiles of Staphylococcus aureus Isolated From Foods of Animal Origin
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.24, ss.243-249, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
37. Niğde İlindeki Çiğ Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyleri
KOCATEPE VETERİNARY JOURNAL
, cilt.11, sa.2, ss.119-125, 2018 (TRDizin)
38. Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.11, sa.2, ss.119-125, 2018 (TRDizin)
39. Gıda Kaynaklı Viral Enfeksiyonlarda Stratejiler ve Yeni Teknikler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.45-53, 2018 (Hakemsiz Dergi)
41. Sütte Antibiyotik Kalıntı Durumunun İncelenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.2, ss.169-178, 2018 (TRDizin)
43. Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.17-26, 2017 (Hakemsiz Dergi)
44. Veteriner Halk Sağlığı ve Gıda Güvenliği
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.7-10, 2017 (Hakemsiz Dergi)
45. Antimicrobial resistance profiles and virulence factors of Escherichia coli O157 collected from a poultry processing plant
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.41, sa.1, ss.65-71, 2017 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
46. Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.209-214, 2016 (Scopus, TRDizin)
48. Kayseri de satışa sunulan tavuk eti ve iç organlarında arsenik düzeylerinin belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.209-214, 2016 (TRDizin)
49. In vitro Effects of Chitosan on the Survival of Listeria monocytogenes
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, sa.13, ss.11-18, 2016 (Scopus, TRDizin)
50. Occurrence and antimicrobial resistance of Salmonella enterica subsp enterica serovars Typhimurium, Enteritidis, and Typhi isolated from chicken eggs and poultry products
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.40, sa.6, ss.737-743, 2016 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
53. Kayseride Satışa Sunulan Kanatlı Eti Ürünlerinde Listeria spp Varlığının Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.177-183, 2015 (TRDizin)
55. Antimicrobial susceptibility and serotype distribution of Listeria monocytogenes isolates obtained from raw milk cheese samples sold in Nigde
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.61, sa.4, ss.255-260, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
56. The Microbiological Quality of Ready to Eat Salads Sold in Afyonkarahisar, Turkey
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.19, sa.6, ss.1001-1006, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
58. Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.15-19, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
60. Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.45-52, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
61. S. Pamuk, Y. Yildirim, E. Seker, Z. Gurler, R. Kara, “A survey of the occurrence and properties of methicillin-resistant Staphyloccus aureus (MRSA) and related pathogens in water buffalo milk and dairy products in Turkey”, International Journal of Dairy Technology (ISI), 2012,65(3) 416-422
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, sa.65, ss.416-422, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
65. Detection of Listeria monocytogenes in Cheese Samples Retailed in Kayseri by Classical Cultural Technique,
J. Fac Vet Med Univ Erciyes
, cilt.8, ss.105-0, 2011 (Hakemli Dergi)
71. Effects of Starter Culture Use on Some Quality Parameters of Pastrami Manufactured from Water Buffalo Meat
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
, cilt.8, sa.10, ss.2094-2099, 2009 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
52
2. Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri)
3. DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380, (Özet Bildiri)
4. O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
5. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
6. FUNGAL FLORA OF TRADITIONAL TURKISH MOLDY CHEESE:OCCURENCE OF MYCOTOXINS AND MOLECULAR CHARACTERIZATION OF THE ISOLATES
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES TECHNICS, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
7. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
8. Fungal Flora of Tradıtıonal Turkısh Moldy Cheese:Occurence of Mycotoxıns And Molecular Characterızatıon of The Isolates.
2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST), Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
9. Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.127-128, (Tam Metin Bildiri)
10. Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52, (Özet Bildiri)
11. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20, (Özet Bildiri)
12. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates
II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
13. Erciyes Üniversitesi kampüsündeki kantin çalışanlarının el hijyen durumlarının değerlendirilmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
14. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of The Isolates
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES & TECHNICS, Skopje, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
15. Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19, (Özet Bildiri)
16. AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142, (Özet Bildiri)
17. Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141, (Özet Bildiri)
18. High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19, (Tam Metin Bildiri)
19. Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,
6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
20. Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi Girne, KUZEY KIBRIS TÜRK CUM, 10 - 13 Kasım 2016
21. Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri/Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-86, (Özet Bildiri)
22. Knowladge and Practices in Food Safety and the Occurance of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of Pastrami Sale in Kayseri Turkey
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
23. Investigation of Brucella melitensis and It s Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Ngde
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
24. Investigation of Brucella Melitensis and Its Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Nigde
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-84, (Tam Metin Bildiri)
25. Demagraphical Characteristics Nutritional Habits and Knowledge Evaluation of Obese Patients in Agyon Turkey
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
26. Antimicrobial Activity of Thymbra spicata L. Volatile Oils Against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium in Turkish Fermented Sausage (Sucuk)
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.163-166, (Özet Bildiri)
27. A Preliminary Study of Antibacterial and Antioxidant Activities of Different Turkish Propolis Pollen and Honey Samples
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.234-237, (Özet Bildiri)
30. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu
XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
31. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp.'lerin İzolasyonu ve MALDİ-TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.73-74, (Özet Bildiri)
32. KAYSERİ YÖRESİNDE SAĞLIKLI VE MASTİTİSLİ İNEK SÜTLERİNDEN CANDIDA SPP LERİN İZOLASYONU VE MALDI TOF MS İLE İDENTİFİKASYONUS NO 73 74
XII. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
33. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDİ TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, NEVŞEHİR, TÜRKİYE, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
34. Microbiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International Vetistanbul Group Congress SARAY BOSNA, BOSNA HERSEK, 17 - 20 Mayıs 2016
35. Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115, (Özet Bildiri)
36. Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114, (Özet Bildiri)
37. Evaluation of Indicator Microorganisms on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri, Turkey
One World-One Health-One Vision International Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 14 - 16 Ekim 2015, ss.74-75, (Özet Bildiri)
38. Kayseri de Pastırma Satış Yerlerinde Çalışanların Ellerinde İndikatör Mikroroganizmaların Değerlendirilmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.238-239
39. Evalution of Indicator Microroganisims on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri Turkey
International Congress'' One World- One Health-One Vision'', 14 - 16 Ekim 2015
40. Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 07-11 Ekim 2015., Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.240-241, (Tam Metin Bildiri)
41. Kayseri de pastırma satış yerlerinde çalışanların ellerinde indikatör mikroorganizmaların değerlendirilmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.238-239
42. Pastırmalarda Toxoplasma gondii Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.236
43. Occurence and antimicrobial resistance of host non specific Salmonella Species in the eggs and poultry products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.355, (Tam Metin Bildiri)
44. Occurence and Antimicrobial Resistance of Host Nonspesific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015
45. Occurance and Antimicrobisl Resistance of Host Nonspecific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, 13 - 17 Eylül 2015
46. Prevalence and virulence factors of Escherichia coli O157:H7 from poultry giblets in Kayseri, Turkey.
International VET Istanbul Group Congress., Saint Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.634, (Tam Metin Bildiri)
47. Prevalence and virulance factors of Escherichia Coli O157H7 from poultry giblets in Kayseri TURKEY
DIGEST International Vet Istanbul Group Congress 2015, 7 - 09 Nisan 2015
48. Prevalence of Listeria spp from poultry product samples sold in Kayseri
DIGEST International VET Istanbul Group Congress, 7 - 09 Nisan 2015
49. Kayseri'de Üretilen Hayvansal Gıdalarda E Coli O157 H7 Varlığının İmmunomagnetik Separasyon Ve Multipleks Pcr Ile Belirlenmesi
5. Ulusal Veteriner Gıda Hiyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)
50. Research of nitrate and nitrite level in water supply in Kayseri.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.139, (Tam Metin Bildiri)
51. Detection of Salmonella spp. contamination on chicken carcasses by culturel and PCR methods comparatively.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)
52. Importance of Probiotics for Human Health
2thNational Congress of Veterinary Food Hygiene, İstanbul/TURKEY,, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.5528-0, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
2. Süt Proteinleri
Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019
Diğer Yayınlar
1
1. Kayseri Kent Konseyi Kadın Meclisi Sağlık Çalışma Grubunun Çalışmaları ve Sonuçları
Diğer, ss.190-194, 2012
Metrikler
Yayın (WoS)
46
Yayın (Scopus)
47
Atıf (WoS)
475
H-İndeks (WoS)
10
Atıf (Scopus)
497
H-İndeks (Scopus)
10
Atıf (Scholar)
305
H-İndeks (Scholar)
9
Atıf (TrDizin)
8
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
43
H-İndeks (Sobiad)
4
Atıf (Diğer Toplam)
17
Proje
33