SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.15-19, 2013 (SCI-Expanded)
Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.45-52, 2013 (SCI-Expanded)
S. Pamuk, Y. Yildirim, E. Seker, Z. Gurler, R. Kara, “A survey of the occurrence and properties of methicillin-resistant Staphyloccus aureus (MRSA) and related pathogens in water buffalo milk and dairy products in Turkey”, International Journal of Dairy Technology (ISI), 2012,65(3) 416-422
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, sa.65, ss.416-422, 2012 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.1, ss.68-75, 2020 (Hakemli Dergi)
Hand Hygiene Profile of Food Handlers in Canteens of Erciyes University Campus
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.13, sa.1, ss.52-59, 2020 (Hakemli Dergi)
Tüketime Hazır Gıdalarda Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.149-155, 2020 (Hakemli Dergi)
Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması
Kocatepe Veteriner Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.363-373, 2018 (Hakemli Dergi)
Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.51-57, 2018 (Hakemli Dergi)
Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.11, sa.2, ss.119-125, 2018 (Hakemli Dergi)
Gıda Kaynaklı Viral Enfeksiyonlarda Stratejiler ve Yeni Teknikler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.45-53, 2018 (Hakemsiz Dergi)
Niğde İlindeki Çiğ Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyleri
KOCATEPE VETERİNARY JOURNAL
, cilt.11, sa.2, ss.119-125, 2018 (Hakemli Dergi)
Sütte Antibiyotik Kalıntı Durumunun İncelenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.2, ss.169-178, 2018 (Hakemli Dergi)
Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.17-26, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Veteriner Halk Sağlığı ve Gıda Güvenliği
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.7-10, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.209-214, 2016 (Scopus)
Niğde İlinde Satışa Sunulan Koyun-Keçi Sütü ve Peynirlerinde Brucella melitensis ve Biyotiplerinin Araştırılması
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, sa.13, ss.101-108, 2016 (Hakemli Dergi)
Kayseri de satışa sunulan tavuk eti ve iç organlarında arsenik düzeylerinin belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.209-214, 2016 (Hakemli Dergi)
Kayseride Satışa Sunulan Kanatlı Eti Ürünlerinde Listeria spp Varlığının Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.177-183, 2015 (Hakemli Dergi)
Antibiotic resistance of coagulase negative Staphylococci isolated from buffalo milk and some milk products.
Kocatepe Veteriner Dergisi
, sa.6, ss.52-65, 2011 (Hakemli Dergi)
Detection of Listeria monocytogenes in Cheese Samples Retailed in Kayseri by Classical Cultural Technique,
J. Fac Vet Med Univ Erciyes
, cilt.8, ss.105-0, 2011 (Hakemli Dergi)
Kayseri’de satışa sunulan çiğ süt numunelerinde Listeria monocytogenes varlığının klasik kültür yöntemi ile belirlenmesi
Kocatepe Veteriner Dergisi
, sa.7, ss.43-47, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24
DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380
O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018
FUNGAL FLORA OF TRADITIONAL TURKISH MOLDY CHEESE:OCCURENCE OF MYCOTOXINS AND MOLECULAR CHARACTERIZATION OF THE ISOLATES
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES TECHNICS, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38
Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017
Fungal Flora of Tradıtıonal Turkısh Moldy Cheese:Occurence of Mycotoxıns And Molecular Characterızatıon of The Isolates.
2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST), Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017
Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.127-128
Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52
Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20
Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates
II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38
Erciyes Üniversitesi kampüsündeki kantin çalışanlarının el hijyen durumlarının değerlendirilmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of The Isolates
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES & TECHNICS, Skopje, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38
Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19
AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142
Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141
High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19
Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,
6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1
Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi Girne, KUZEY KIBRIS TÜRK CUM, 10 - 13 Kasım 2016
Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri/Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-86
Knowladge and Practices in Food Safety and the Occurance of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of Pastrami Sale in Kayseri Turkey
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
Investigation of Brucella melitensis and It s Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Ngde
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
Investigation of Brucella Melitensis and Its Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Nigde
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-84
Demagraphical Characteristics Nutritional Habits and Knowledge Evaluation of Obese Patients in Agyon Turkey
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
Antimicrobial Activity of Thymbra spicata L. Volatile Oils Against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium in Turkish Fermented Sausage (Sucuk)
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.163-166
A Preliminary Study of Antibacterial and Antioxidant Activities of Different Turkish Propolis Pollen and Honey Samples
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.234-237
Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu
XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp.'lerin İzolasyonu ve MALDİ-TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.73-74
KAYSERİ YÖRESİNDE SAĞLIKLI VE MASTİTİSLİ İNEK SÜTLERİNDEN CANDIDA SPP LERİN İZOLASYONU VE MALDI TOF MS İLE İDENTİFİKASYONUS NO 73 74
XII. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDİ TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, NEVŞEHİR, TÜRKİYE, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
Microbiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International Vetistanbul Group Congress SARAY BOSNA, BOSNA HERSEK, 17 - 20 Mayıs 2016
Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115
Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114
Evaluation of Indicator Microorganisms on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri, Turkey
One World-One Health-One Vision International Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 14 - 16 Ekim 2015, ss.74-75
Kayseri de Pastırma Satış Yerlerinde Çalışanların Ellerinde İndikatör Mikroroganizmaların Değerlendirilmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.238-239
Evalution of Indicator Microroganisims on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri Turkey
International Congress'' One World- One Health-One Vision'', 14 - 16 Ekim 2015
Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 07-11 Ekim 2015., Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.240-241
Kayseri de pastırma satış yerlerinde çalışanların ellerinde indikatör mikroorganizmaların değerlendirilmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.238-239
Pastırmalarda Toxoplasma gondii Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.236
Occurence and antimicrobial resistance of host non specific Salmonella Species in the eggs and poultry products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.355
Occurence and Antimicrobial Resistance of Host Nonspesific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015
Occurance and Antimicrobisl Resistance of Host Nonspecific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, 13 - 17 Eylül 2015
Prevalence and virulence factors of Escherichia coli O157:H7 from poultry giblets in Kayseri, Turkey.
International VET Istanbul Group Congress., Saint Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.634
Prevalence and virulance factors of Escherichia Coli O157H7 from poultry giblets in Kayseri TURKEY
DIGEST International Vet Istanbul Group Congress 2015, 7 - 09 Nisan 2015
Prevalence of Listeria spp from poultry product samples sold in Kayseri
DIGEST International VET Istanbul Group Congress, 7 - 09 Nisan 2015
Kayseri'de Üretilen Hayvansal Gıdalarda E Coli O157 H7 Varlığının İmmunomagnetik Separasyon Ve Multipleks Pcr Ile Belirlenmesi
5. Ulusal Veteriner Gıda Hiyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013
Research of nitrate and nitrite level in water supply in Kayseri.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.139
Detection of Salmonella spp. contamination on chicken carcasses by culturel and PCR methods comparatively.
2th International Congress on Food and Nutrition, TUBITAK (MAM), Istanbul/TURKEY, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007
Importance of Probiotics for Human Health
2thNational Congress of Veterinary Food Hygiene, İstanbul/TURKEY,, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.5528-0
Kitap & Kitap Bölümleri
Süt Proteinleri
Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019
Diğer Yayınlar
Kayseri Kent Konseyi Kadın Meclisi Sağlık Çalışma Grubunun Çalışmaları ve Sonuçları
Diğer, ss.190-194, 2012