Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Participation Motivation of Visitors of Local Food-Themed Gastronomy Festival

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.8, ss.78-91, 2020 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Food safety attitudes and practices of chefs in Cappadocia region, Turkey

Journal of Foodservice Business Research, 2020 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License identifier

Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Kriz Yönetim Becerileri ve Stratejileri

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.7, ss.3202-3224, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, cilt.11, ss.1809-1826, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Mutfak Şeflerinin İşten Kaynaklı Gerginlikleri İle İş-Aile Çatışmaları Arasındaki İlişki

Tarihin Peşinde Uluslararası Tarih ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, cilt.9, ss.453-466, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Mutfak Şeflerinin Teknolojiye Hazır Bulunuşluk (TRI) Durumlarının Değerlendirilmesi

MANAS Journal of Social Studies, cilt.7, ss.861-877, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanındaki Akademisyenlerin Örgütsel Bağlılıklarının İş Tatminleri Üzerindeki Etkisi

Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi, cilt.1, no.4, ss.13-30, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Individual Innovativeness of Chefs

Journal of Business Management and Economic Research, cilt.1, ss.26-38, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

An Evaluation of Cultural Values and Food Spending With A Focus on Food Consumption

Çatalhöyük - International Journal of Tourism and Social Research, cilt.1, no.1, ss.221-233, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Gastronomik Akımlar Çerçevesinde Gıda Tüketim Ölçeği

Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi, cilt.8, ss.29-69, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli

Eko-Gastronomi Dergisi, cilt.1, no.1, ss.111-130, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Artificial Intelligence Studies in the Field of Tourism and Hospitality: A Bibliometric and Network Analysis

IV. International West Asia Congress of Tourism Research Congress (IWACT), Çanakkale, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2020, cilt.0, no.0

Kapadokya Bölgesinde Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Kriz Algıları

20.Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.1, no.14, ss.63-72 Creative Commons License

Gastronomi Uzmanlığı,Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve

Gastronomi Zirvesi/Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, cilt.1, no.1, ss.7 Creative Commons License

Individual Innovativeness of Chefs

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 23 - 30 Eylül 2017, cilt.1, no.1, ss.1490-1500 Creative Commons License

Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, cilt.1, no.1, ss.885-904 Creative Commons License

Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, no.1, ss.16-17 Creative Commons License

Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, no.1, ss.13-14 Creative Commons License

Hızla Gelişen Dünya Turizminde Yeni Trend: Kruvaziyer Turizm

2. ULUSAL DENİZ TURİZMİ SEMPOZYUMU, İzmir, Türkiye, 28 Şubat 2014, cilt.1, no.1, ss.227-246 Creative Commons License

Destinasyon İmajı ve Yahyalı Bölgesi

I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, ss.551-568 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Kayseri Mutfağının Uluslararasılaşma Potansiyeli

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa,Arş. Gör. Mustafa Ülker, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.25-51, 2020

Kayseri: Kayseri Mantısı

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Dr. Melahat YILDIRIM SAÇILIK,Dr. Samet ÇEVİK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.262-268, 2019

Deniz Turizmi

Alternatif Turizm, Prof. Dr. Şule AYDIN,Doç. Dr. Duygu EREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.219-236, 2019

Bira Üretim Süreci ve Bira Teknolojisi

Tüm Yönleriyle Bira ve Bira Turizmi, Doç. Dr. Aysu Altaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-31, 2019

Çay Üretim Süreci ve Çay Teknolojisi

Tüm Yönleriyle Çay ve Çay Turizmi, Altaş A., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-38, 2018

Yiyecek ve İçecek Sektöründeki Akımlar

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, "Karamustafa K.", Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.581-608, 2018

Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş Karamustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018

Ansiklopedide Bölümler

Ücretsiz Geceleyen Konuk

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666-667, 2019

Uyuşmazlık Raporu

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.659, 2019

Kuver Ücreti

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.301, 2019

Kontinental Kahvaltı

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.289, 2019

Konuk

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.290-291, 2019

Ücretsiz Kategori Yükseltme

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.667, 2019

Tam Pansiyon Artı

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.480-481, 2019

Ücretli Kategori Yükseltme

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666, 2019

Açık Büfe

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.1-2, 2019

Uyandırma Servisi

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.657, 2019

Diğer Yayınlar