Makaleler
22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (9)
7. Gastronomic trends and tourists’ food preferences: scale development and validation
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT
, cilt.34, sa.1, ss.201-230, 2022 (SSCI, Scopus)
13. Mutfak Şeflerinin İşten Kaynaklı Gerginlikleri İle İş-Aile Çatışmaları Arasındaki İlişki
Tarihin Peşinde Uluslararası Tarih ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.9, sa.20, ss.453-466, 2018 (TRDizin)
17. An Evaluation of Cultural Values and Food Spending With A Focus on Food Consumption
Çatalhöyük - International Journal of Tourism and Social Research
, cilt.1, sa.1, ss.221-233, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
19
Kitaplar
18
1. Balıklar ve Su Ürünleri
TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan; Ercan Fatih, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.39-56, 2023
11. Türk Mutfağında Yer Alan Çorbalar
Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.26-39, 2020
12. Türk Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020
13. Deniz Turizmi
Alternatif Turizm, Prof. Dr. Şule AYDIN,Doç. Dr. Duygu EREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.219-236, 2019
Diğer Yayınlar
7
Metrikler
Yayın (WoS)
1
Yayın (Scopus)
2
Atıf (WoS)
10
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
20
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
411
H-İndeks (Scholar)
12
Atıf (TrDizin)
10
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
7
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
411
Proje
2
Tez Danışmanlığı
5