SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gastronomic trends and tourists’ food preferences: scale development and validation
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT
, cilt.34, sa.1, ss.201-230, 2022 (SSCI)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Mutfak Şeflerinin İşten Kaynaklı Gerginlikleri İle İş-Aile Çatışmaları Arasındaki İlişki
Tarihin Peşinde Uluslararası Tarih ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.9, sa.20, ss.453-466, 2018 (Hakemli Dergi)
An Evaluation of Cultural Values and Food Spending With A Focus on Food Consumption
Çatalhöyük - International Journal of Tourism and Social Research
, cilt.1, sa.1, ss.221-233, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
Balıklar ve Su Ürünleri
TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan; Ercan Fatih, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.39-56, 2023
Türk Mutfağında Yer Alan Çorbalar
Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.26-39, 2020
Türk Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020
Deniz Turizmi
Alternatif Turizm, Prof. Dr. Şule AYDIN,Doç. Dr. Duygu EREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.219-236, 2019
Diğer Yayınlar