Yayınlar & Eserler

Makaleler 22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 19

1. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEMEK YEME DENEYİMİNİN ÖNEMİ

CUMHURİYET 11. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Ankara, Türkiye, 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.141-148, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. KAYSERİ GASTRONOMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEKNOLOJİ TEMELLİ YENİLİKÇİ İŞ MODELLERİ ÖNERİLERİ

TASHKENT INTERNATIONAL CONGRESS ON MODERN SCIENCES-III, Toskent, Özbekistan, 22 - 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.58-68, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

3. KAYSERİ TURİZMİNDE DİJİTAL TEKNOLOJİ KULLANIMI: MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ VE GELECEĞE DÖNÜK ÖNERİLER

TASHKENT INTERNATIONAL CONGRESS ON MODERN SCIENCES-III, Toskent, Özbekistan, 22 - 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.69-78, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

4. DEĞERLİ HİSSETME, MEMNUN OLMA VE DAVRANIŞSAL NİYETLER: YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜ AÇISINDAN DEĞERLENDİRMELER

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, cilt.1, ss.111-120, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

5. GASTRONOMİ ŞEHRİ OLMA YOLUNDA MEDYA KULLANIMI: KAYSERİ ÖRNEĞİ

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, cilt.1, ss.104-110, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

6. DESTİNASYON YÖNETİM SİSTEMLERİNİN UYGULANMASINDA VE BAŞARISINDA KİLİT FAKTÖRLER: MODERN UYGULAMALAR IŞIĞINDA KAYSERİ DESTİNASYON YÖNETİM MODELİ ÖNERİSİ

12TH INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2024, cilt.1, ss.394-404, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

7. TEKNOLOJİ KABULÜNE İLİŞKİN TEORİ VE MODELLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

11th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Gaziantep, Türkiye, 18 - 20 Mart 2024, cilt.1, ss.337-345, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

8. YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜNDE YAPAY ZEKÂ VE ROBOTİK TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI

11th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Gaziantep, Türkiye, 18 - 20 Mart 2024, cilt.1, ss.331-336, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

9. Artificial Intelligence Studies in the Field of Tourism and Hospitality: A Bibliometric and Network Analysis

IV. International West Asia Congress of Tourism Research Congress (IWACT), Çanakkale, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2020, ss.51-52, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

10. Kapadokya Bölgesinde Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Kriz Algıları

20.Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.1, sa.14, ss.63-72, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

11. Gastronomi Uzmanlığı,Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve

Gastronomi Zirvesi/Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, cilt.1, sa.1, ss.7, (Özet Bildiri) Creative Commons License

12. Individual Innovativeness of Chefs

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 23 - 30 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.1490-1500, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

13. Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, cilt.1, sa.1, ss.885-904, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

14. Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, sa.1, ss.13-14, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

15. Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, sa.1, ss.16-17, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

16. Hızla Gelişen Dünya Turizminde Yeni Trend: Kruvaziyer Turizm

2. ULUSAL DENİZ TURİZMİ SEMPOZYUMU, İzmir, Türkiye, 28 Şubat 2014, cilt.1, sa.1, ss.227-246, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

17. Menü Fiyatlamayı Etkileyen Faktörlerin ve Menü Fiyatlama Yöntemlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma

14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, cilt.1, sa.1, ss.1120-1135, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

18. Mutfak Şeflerinin Mesleki Eğitim Düzeyleri Ve Yaşadıkları Eğitim Problemlerinin Tespitine Yönelik Bir Çalışma

14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, cilt.1, sa.1, ss.615-635, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

19. Destinasyon İmajı ve Yahyalı Bölgesi

I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, ss.551-568, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar 18

1. Balıklar ve Su Ürünleri

TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan; Ercan Fatih, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.39-56, 2023

2. Zevk Amaçlı Seyahat Motivasyonu

Turizm: İlkeler, Uygulamalar, Felsefeler, Ahmet Tayfun, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.196-210, 2023

3. DIGITAL TWINS OF LOCAL CUISINES: IS IT POSSIBLE?

DIGITALIZATION AND SMART TECHNOLOGIES IN GASTRONOMY, Dr. Cihan Canbolat,Dr. İbrahim Çekiç, Editör, Egitim Publishing Group, Inc., İstanbul, ss.53-68, 2022 Creative Commons License

4. Gastronomi Rehberliği

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Dr. Gökhan Yılmaz,Dr. Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-217, 2021

5. Kayseri

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canpolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.479-491, 2021

6. Mutfak Hizmetlerinin Sunulduğu İşletmeler ve Mutfak Çeşitleri

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi Buyruk, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.28-40, 2021

7. Viski ve Turizm

Tüm Yönleriyle Distile İçkiler ve Turizm, Doç. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.79-104, 2021 Creative Commons License

8. Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar

İleri Mutfak Bilimleri, Doç. Dr. Yılmaz Seçim,Dr. Selman Bayrakçı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-228, 2021

9. Türk Şarap Markaları, Başarı Öyküleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi, Doç. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-108, 2020 Creative Commons License

10. Kayseri Mutfağının Uluslararasılaşma Potansiyeli

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa,Arş. Gör. Mustafa Ülker, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.25-51, 2020

11. Türk Mutfağında Yer Alan Çorbalar

Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.26-39, 2020

12. Türk Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020

13. Deniz Turizmi

Alternatif Turizm, Prof. Dr. Şule AYDIN,Doç. Dr. Duygu EREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.219-236, 2019

14. Kayseri: Kayseri Mantısı

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Dr. Melahat YILDIRIM SAÇILIK,Dr. Samet ÇEVİK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.262-268, 2019

15. Bira Üretim Süreci ve Bira Teknolojisi

Tüm Yönleriyle Bira ve Bira Turizmi, Doç. Dr. Aysu Altaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-31, 2019 Creative Commons License

16. Çay Üretim Süreci ve Çay Teknolojisi

Tüm Yönleriyle Çay ve Çay Turizmi, Altaş A., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-38, 2018 Creative Commons License

17. Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018

18. Yiyecek ve İçecek Sektöründeki Akımlar

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, "Karamustafa K.", Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.581-608, 2018
Ansiklopedide Bölümler 10

1. Ücretsiz Geceleyen Konuk

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666-667, 2019

2. Uyuşmazlık Raporu

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.659, 2019

3. Kuver Ücreti

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.301, 2019

4. Kontinental Kahvaltı

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.289, 2019

5. Konuk

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.290-291, 2019

6. Ücretsiz Kategori Yükseltme

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.667, 2019

7. Tam Pansiyon Artı

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.480-481, 2019

8. Ücretli Kategori Yükseltme

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666, 2019

9. Açık Büfe

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.1-2, 2019

10. Uyandırma Servisi

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.657, 2019
Metrikler

Yayın

76

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

10

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

20

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

411

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

7

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

411

Proje

2

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

51
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları