Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Destination Life Cycle: A Conceptual Approach based on the Turkish Experience

International Travel & Tourism Dynamics (ITTD) 2020, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.391 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

The Role of Culture on Service Failure Perceptions and Service Recovery Expectations in Restaurants

International Travel and Tourism Dynamics (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 09 Ekim 2020, cilt.0, sa.0, ss.401 Creative Commons License

PAYDAŞLAR PERSPEKTİFİNDEN DESTİNASYON REKABETÇİLİĞİ: KAPADOKYA BÖLGESİ ÖRNEĞİ

MTCON-Conference on Managing Tourism Across Continents, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.1667-1675 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Sağlık Turizmi Bağlamında Yerel Yiyeceklerin Turistik Bir Ürün Olarak Kullanılması

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1080-1096

The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816 Creative Commons License

The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816 Creative Commons License

Pazarlama 4.0:Teknolojik Gelişmelerin Pazarlamaya Yansımaları

SOSCON Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi, 11 - 13 Mayıs 2018

Using Local Food and Beverges in Tourism: Conceptual Study

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, 13 - 15 Aralık 2017

Using Local Food and Beverages in Tourism: A Conceptual Study

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.27-29 Creative Commons License

Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.775-785 Creative Commons License

Individual Innovativeness of Chefs

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 23 - 30 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.1490-1500 Creative Commons License

Chefs’ Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs’xx Local Food Familiarities

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, KUZEY KIBRIS TÜRK CUM., Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, cilt.1, ss.752-768

Chefs' Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs' Local Food Familiarities

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.752-768 Creative Commons License

An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a Focus on Food Consumption

2nd Eurasıa Internatıonal Tourısm Congress: Current Issues, Trends, And Indıcators, Konya, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016

Yahyalı Bölgesinin Destinasyon Seçme Faktörleri Kapsamında Performansı

1. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.473-502

The Role Of Tourism In The Economic Development Process The Case Of Turkish Tourism

Forum on Social Sciences: World Economic Development Paradigm: Market and Beyond, Baku, Azerbaycan, 18 - 21 Ekim 2012, cilt.1, ss.359-372 Sürdürülebilir Kalkınma

Destinasyon İmajı ve Yahyalı Bölgesi

I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, ss.551-568 Creative Commons License

Promotional Activities in Hotels: Applications in the Turkey's Region of Cappadocia

8th International Strategic Management Conference, Barcelona, İspanya, 21 - 23 Haziran 2012, cilt.58, ss.1027-1036 identifier

Problems Encountered by the Exporting Firms: An Application in the City of Kayseri

7th International Strategic Management Conference, Paris, Fransa, 30 Haziran - 02 Temmuz 2011, cilt.24 identifier identifier

MEASURING THE SEASONALITY WITH THE COMPARISION OF DIFFERENT METHODS IN THE CASE OF TURKISH TOURISM

2nd Annual EuroMed Conference of the EuroMed-Academy-of-Business, Salerno, İtalya, 26 - 28 Ekim 2009, ss.934-952 identifier

Termal Turizm Açısından Kozaklı İlçesinin Rekabetçilik Analizi

10. Ulusal Turizm Kongresi, Mersin, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2009, ss.495-514

Can the Internet Eliminate the Power of Tourism Intermediaries over Developing Countries Tourism Services? A Situational Analysis of Turkey

The Eight Annual CHME Hospitality Research Conference, Birleşik Krallık, 1 - 04 Nisan 1999, cilt.2, ss.364-368

Kitap & Kitap Bölümleri

Ticaret Yolları ve Gastronomi

Gastra-Coğrafya, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.94-111, 2023

Mutfakta Maliyet Kontrol Süreci

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi BUYRUK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-152, 2021

Turizm Sektöründe Yapay Zeka Uygulamaları

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler III, Şule Aydın ve Mustafa Boz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.20-43, 2021

SAĞLIK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA

SAĞLIK İŞLETMECİLİĞİ VE MODERN YÖNETİM UYGULAMALARI, Boztosun, Derviş - Demirtaş, Özgür, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.25-66, 2021

Turizmin Geleceği ve Yeni Eğilimler

Kavramlar ve Örneklerle GENEL TURİZM, A. Celil Çakıcı, Editör, Detay, Ankara, ss.325-336, 2019

Turist Rehberliği ve Teknoloji

Turist Rehberliği, Seçkin Eser, Seda Şahin, Abdulcelil Çakıcı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-2019, 2018

Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018

Destination Decision Making and Selection Process

The Routledge Handbook of Destination Marketing, Dogan Gursoy, Christina G. Chi, Editör, Routledge, ILLIUS, ss.263-275, 2018

Yiyecek ve İçecek Sektörü

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş Karamustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.9-46, 2018

Sağlık Turizminde Pazar Bölümlendirme ve Hedef Pazar

Sağlık Turizmi, Dilaver Tengilimoğlu, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.243-268, 2017

Sağlık Turizmi İşletmelerinde Tutundurma

Sağlık Turizmi, Dilaver Tengilimoğlu, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.171-198, 2013

Hizmet Kavramları ve Otel İşletmelerinde Hizmet Çeşitleri

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi Aöf, Eskişehir, ss.2-28, 2012

Hizmet Satın Alma Süreci

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi Aöf, Eskişehir, ss.20-54, 2012

Hizmet Satın Alma Süreci

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.20-54, 2012

Hizmet Kavramları ve Otel İşletmelerinde Hizmet Çeşitleri

Hizmet Tasarımı, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.2-28, 2012

Servis Yönetimi

Profesyonel Restoran Yönetimi: İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar, Sarıışık, M., Çavuş, Ş. ve Kareamustafa, K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.229-253, 2010

Organizational Culture and its Impacts on Employee Attitudes and Behaviors in Tourism and Hospitality Organizations

Managing Employee Attitudes and Behaviours in the Tourism Industry, Salih Kuşluvan, Editör, Nova Science Publishers, New York, ss.453-0, 2003 Sürdürülebilir Kalkınma

Ansiklopedide Bölümler

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

133

Atıf (WoS)

164

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

204

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

16

Tez Danışmanlığı

16

Açık Erişim

33
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları