Makaleler
26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (10)
3. Sağlık Turizmi Araştırmalarının (WoS) Bibliyometrik Haritalama Yöntemiyle İncelenmesi
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.622-640, 2024 (TRDizin)
7. Konaklama Sektöründe Uluslararası Yeşil Sertifikalar: Türkiye ve Yunanistan Karşılaştırması
International Journal of Tourism and Destination Studies
, cilt.3, sa.1, ss.46-66, 2024 (Hakemli Dergi)
19. Mutfak Şeflerinin İşten Kaynaklı Gerginlikleri İle İş-Aile Çatışmaları Arasındaki İlişki
Tarihin Peşinde Uluslararası Tarih ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.9, sa.20, ss.453-466, 2018 (TRDizin)
22. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü İlişkisi
Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.117-148, 2016 (Hakemli Dergi)
26. Müşteri Değeri Müşteri Sermayesi Ve Otel Performansı İlişkisi Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.33, sa.2, ss.87-120, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
11. Yahyalı Bölgesinin Destinasyon Seçme Faktörleri Kapsamında Performansının Değerlendirilmesi
I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, ss.473-502, (Tam Metin Bildiri)
12. Tüketici Odaklı Yaklaşımla Destinasyon Performansının Değerlendirilmesi: Kapadokya Örneği
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 27 Mayıs 2010, ss.619, (Özet Bildiri)
Kitaplar
13
13. İnovasyon
YİYECEK VE İÇECEK YÖNETİMİ, KARAMUSTAFA, KURTULUŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.547-580, 2018
Ansiklopedide Bölümler
11