Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnova...
Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları
Çalhan H.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.10, sa.4, ss.3713-3733, 2022 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
10
Sayı:
4
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.21325/jotags.2022.1164
Dergi Adı:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM), Index Copernicus, Asos İndeks
Sayfa Sayıları:
ss.3713-3733
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Erciyes Üniversitesi Adresli:
Evet