H. Çalhan, "Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3713-3733, 2022
Çalhan, H. 2022. Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4 , 3713-3733.
Çalhan, H., (2022). Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, 3713-3733.
Çalhan, HARUN. "Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, 3713-3733, 2022
Çalhan, HARUN. "Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3713-3733, 2022
Çalhan, H. (2022) . "Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3713-3733.
@article{article, author={HARUN ÇALHAN}, title={Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeşil İnovasyon Uygulamaları}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={3713-3733} }