Akademik Unvanlar
-
2015 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2010 - 2015 Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2000 - 2010 Yrd. Doç. Dr.
Ege Üniversitesi, Ödemiş Meslek Yüksekokulu, Besicilik
-
1994 - 2000 Araştırma Görevlisi
Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2010 - Devam Ediyor
Erciyes Üniversitesi
-
2018 - 2022 Etik Kurul Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Rektörlük
-
2010 - 2022 Fakülte Akademik Kurul Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2010 - 2022 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2011 - 2021
Erciyes Üniversitesi
-
2011 - 2017 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü
Erciyes Üniversitesi, Rektörlük
-
2011 - 2017
Erciyes Üniversitesi
-
2010 - 2013 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2001 - 2008 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Ege Üniversitesi, Ödemiş Meslek Yüksekokulu
-
2001 - 2008
Ege Üniversitesi
-
2000 - 2006 Bölüm Başkanı
Ege Üniversitesi, Ödemiş Myo, Besicilik
Verdiği Dersler
-
Lisans Rasyon Hazırlama
-
Yüksek Lisans Thesis Research
-
Yüksek Lisans Sceintific Research Principles and Publication Ethics
-
Yüksek Lisans Animal Nutrition
-
Yüksek Lisans Bilimsel Araştırma İlkeleri ve Yayın Etiği
-
Yüksek Lisans Application of Monogastric Animal Nutrition
-
Yüksek Lisans Yem Katkı Maddeleri
-
Lisans Kanatlı Hayvan Besleme
Yönetilen Tezler
-
Yumurta tavuklarında kenevir tohumu işleme tekniklerinin performans, yumurta kalitesi, bağışıklık, kemik özellikleri ve antioksidan aktivite üzerine etkileri
Konca Y. (Danışman)
A.Ali(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Yumurtacı Civciv Yemlerine Bütirat İlavesinin Büyüme Performansı ve Yumurta Kalitesi ve Bağışıklık Parametreleri Üzerine Etkileri
Konca Y. (Danışman)
Z.MALKOÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Effects of addition of fractionated crystallized fish and linseed oil on laying hen performance egg quality and fatty acid composition of egg yolk
Konca Y. (Danışman)
Q.MOHAMED(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Investigation of some properties of strawberry, rosehip, cranberry andhawthorn added fruit buffalo yogurts
Konca Y. (Danışman)
-
The Effects of Age, Gender and Body Condition Score on Meat Quality and Blood Components of Buffaloes
Konca Y. (Danışman)
-
Enkapsüle üre ve İnokulant kullanılmasının Mısır Silajı Kalite özellikleri üzerine etkileri
Konca Y. (Danışman)
-
Effects of Humic Acid and Herbal Essential Oil Addition to Milk on Growth Performance, Blood Parameters, and Fecal Microflora of Pre-Weaning Period in Dairy Calves
Konca Y. (Danışman)
I.ELMI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
The effect of L-ascorbic acid supplementation on performance, egg quality, tonic immobility, and blood hematological parameters in laying hens under different stocking density conditions
Yılmaz Adkınson A., Konca Y. (Eş Danışman)
M.ABDIKADIR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Effects of different starter cultures on buffalo yoghurt quality and sensory parameters
Konca Y. (Danışman)
M.KALIF(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yumurta tavuğu rasyonlarına esansiyel yağlar, orta zincirli trigliseritler ve hümik asit ilavesinin performans, yumurta kalitesi, antimikrobiyal ve antioksidan aktivite üzerine etkisi
Konca Y. (Danışman)
M.ABDILLAHI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Determination of gas production kinetics of brassica plants seeds and leaves in dairy cows
Konca Y. (Danışman)
Z.OMAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Determination of nutritional and environmental effects of feeding leaves of locally available trees and shrubs to sheep
Konca Y. (Danışman)
Z.SULTAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Effect of some mycotoxins binder in reducing the toxicity of aflatoxins and fuminosins on broiler chicks
Konca Y. (Danışman)
S.ALI(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Yumurta tavuğu rasyonlarına kekik yağı ile tarçın, karanfil ve biberiye yağ asidi kombinasyonlarının ilavesinin performans, yumurta kalite özellikleri üzerine etkileri
Konca Y. (Danışman)
B.ZEHRA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Sıcak yaz koşullarında etlik piliç rasyonlarına bütirat ilavesinin performans, karkas özellikleri, antioksidan aktivite ve barsak mikroflorası üzerine etkileri
Konca Y. (Danışman)
A.GÜLÜNÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Sodyum Bütiret İlavesinin Yaşlı Yumurta Tavuklarında Performans, Yumurta Kalitesi ve Bağışıklık Üzerine Etkileri
A.TOSUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
RASYONDA ÇÖREKOTU (NIGELLA SATIVA) TOHUMU KÜSPESİ KULLANIMININ KUZULARDA BESİ PERFORMANSI, KARKAS ÖZELLİKLERİ VE BAZI KAN PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
Hayvan yemi olarak yaygın kullanılmayan bazı bitkisel yan ürünlerin gaz üretim potansiyellerinin belirlenmesi
Konca Y. (Danışman)
N.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Besi döneminde kuzulara arpa, tritikale ve mısırın seçmeli olarak sunulmasının performans karkas özellikleri ve kan değerleri üzerine etkileri
Konca Y. (Danışman)
H.HÜSEYİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yumurta tavuğu rasyonlarında bütirat katılmasının performans, yumurta iç ve dış kalite özellikleri ile bağışıklık üzerine etkileri
Konca Y. (Danışman)
A.TOSUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Effect of some herbal essential oil supplementation to salmon trout fish diets on growth performance and meat traits
Konca Y. (Danışman)
Y.WISAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı Kaba ve Konsantre Yem İçeriğine Sahip Yemlere Katılan Bazı Yem Katkılarının Keçilerde in vitro Sindirim, Rumen Fermantasyonu ve Metan Gazı Üretimi Üzerine Etkileri
KONCA Y. (Eş Danışman)
N.Gürhan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
THE EFFECT OF SAGE (SALVIA OFFICINALIS), OREGANO (ORIGANUM VULGARE) AND PEPPERMINT (MENTHA PIPERITA) ESSENTIAL OILS ON GROWTH PERFORMANCE, CARCASS, ANTIOXIDANT ACTITY AND INTESTINAL MICROBIAL POPULATION OF QUAIL (Coturnix coturnix Japonica)
KONCA Y. (Eş Danışman)
G.Yousif(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
The effect of sage (Salvia officinalis), oregano (Origanum vulgare), and peppermint (Mentha piperita) essential oils on growth performance and intestinal microbial population of quail
-
YUMURTA TAVUĞU RASYONLARINDA HAM VE ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ KENEVİR TOHUMUNUNPERFORMANS,YUMURTA İÇ VE DIŞ KALİTE ÖZELLİKLERİİLE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
Konca Y. (Danışman)
T.YÜKSEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
KURUTULMUŞ ÇÖZÜNÜRLÜ DAMITIK TAHIL DANELERİ (DDGS) İÇEREN BROİLER RASYONLARINA ESANSİYEL YAĞ VE VİTAMİN E İLAVESİNİN PERFORMANS, KARKAS ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDANT AKTİVİTE, BAĞIRSAK MİKROFLORASI VE KISA ZİNCİRLİ YAĞ ASİTLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Konca Y. (Danışman)
M.ÖZYÜREK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
SÜT SIĞIRI RASYONLARINDA CANLI MAYA VE ESANSİYEL YAĞ KULLANILMASININ PERFORMANS VE SÜT BİLEŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Konca Y. (Danışman)
Ö.KÖKNUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
BILDIRCIN RASYONLARINA SİYAH HAVUÇ EKLENMESİNİN PERFORMANS, YUMURTA SARISI VE ANTİOKSİDANT AKTİVİTE ÜZERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
Konca Y. (Danışman)
U.Temiz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
YUMURTA TAVUĞU RASYONLARINA KUŞBURNU İLAVESİNİN PERFORMANS YUMURTA İÇ VE DIŞ KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Konca Y. (Danışman)
Ş.ARPAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Ayçiçeği hasılının farklı katkı maddeleriyle silolanmasının silaj kalite özellikleri üzerine etkisi
Konca Y. (Danışman)
M.LALOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Bıldırcın yemlerine çedene (cannabıs satıva) ilavesinin bıldırcın yumurtası ve etleri üzerine etkisi