Eğitim Bilgileri
2015 - 2022
2015 - 2022Doktora
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2012 - 2015
2012 - 2015Yüksek Lisans
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2008 - 2012
2008 - 2012Lisans
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Doktora
Ultrason Destekli Alçak Ötektik Solvent Ekstraksiyon Yöntemi ile Siyah/Turuncu Havuçtan Doğal Renk Maddesi Üretimi
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
2015
2015Yüksek Lisans
Ultrason tekniği ile farklı fonksiyonel yağlar kullanılarak yeni süt bazlı emülsiyonların geliştirilmesi
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2022
2022Mühendislik Alanında TÜBİTAK 1001 Ar-Ge Projesi Hazırlama Eğitimi
Yeni Ürün Geliştirme
Afyon Kocatepe Üniversitesi
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası
Gıda Teknolojisi
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2014 - 2025
2014 - 2025Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorErasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Makaleler
2025
20251. Influence of charged polysaccharides and zein nanoparticles on the interfacial and emulsification properties of Pickering emulsions
Aslan Türker D.
FOOD HYDROCOLLOIDS
, cilt.161, sa.110887, ss.1-13, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20252. Insoluble dietary fiber and microparticle formation from olive pomace: effects on emulsification and interfacial behavior in Pickering emulsions
ASLAN TÜRKER D., İŞÇİMEN E. M.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.19, sa.4, ss.2684-2699, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20253. Effect of pH-Shifting on Sunflower Meal Protein Isolate: Improved Stability and Interfacial Properties of Chitosan-stabilized Pickering Emulsion
İŞÇİMEN E. M., ASLAN TÜRKER D.
Food and Bioprocess Technology
, cilt.18, sa.3, ss.2765-2780, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20244. Determination of the physical quality, structural characteristics, and sensory acceptability of biscuits prepared from einkorn-based lentil composite flours
Aslan Türker D.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.28, sa.3, ss.430-443, 2024 (TRDizin)
2024
20245. Investigating the interfacial and bulk rheological properties of emulsions containing dry bean powder
ASLAN TÜRKER D., Sarac M. G., DOĞAN M.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.250, sa.10, ss.2659-2668, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20246. The influence of anti-caking agents on powder flow properties of ready-to-drink coffee during storage
Aslan Türker D., Göksel Saraç M., Doğan M.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , cilt.28, sa.2, ss.258-266, 2024 (TRDizin)
2024
20247. Powder flow speed dependency, caking and cohesion behaviors of tomato powders as affected by drying methods
ASLAN TÜRKER D., GÖKSEL SARAÇ M., DOĞAN M.
International Journal of Food Engineering
, cilt.20, sa.6, ss.451-461, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20248. Influence of particle size on powder flow behaviour, textural and viscoelastic properties of milk-based whippable emulsions
ASLAN TÜRKER D., GÖKSEL SARAÇ M., DOĞAN M.
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
, cilt.148, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20239. Interfacial rheology and morphology of casein and non-starch polysaccharides mixed layers at oil/water interface
ASLAN TÜRKER D., Saraç M. G., DOĞAN M.
Journal of Food Process Engineering
, cilt.46, sa.9, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202310. Development of gluten-free cake formulations: the role of tapioca & potato starch and quinoa in the rheological, textural and powder flow properties
Aslan Türker D., Göksel Saraç M., Doğan M.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.249, sa.3, ss.675-684, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202311. Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
GÖKSEL SARAÇ M., ASLAN TÜRKER D., DOĞAN M.
Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , cilt.38, sa.2, ss.331-344, 2023 (TRDizin)
2022
202212. Determination of the best interaction of inulin with different proteins by using interfacial rheology: the relationship with the emulsion activity and stability in emulsion systems
Aslan Türker D., Göksel Saraç M., Doğan M.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING , cilt.19, ss.1-10, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202213. Glütensiz unların tekno-fonksiyonel özellikleri ile toz akış davranışlarının belirlenmesi
ASLAN TÜRKER D., GÖKSEL SARAÇ M., DOĞAN M.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , cilt.26, sa.4, ss.528-537, 2022 (TRDizin)
2022
202214. Ultrasound-assisted natural deep eutectic solvent extraction of anthocyanin from black carrots: Optimization, cytotoxicity, in-vitro bioavailability and stability
ASLAN TÜRKER D., DOĞAN M.
Food and Bioproducts Processing
, cilt.132, ss.99-113, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202215. POMEGRANATE SEED OIL: EXTRACTION, SHELF LIFE PREDICTION, AND MICROENCAPSULATION
Alasalvar H., BAŞYİĞİT B., ASLAN TÜRKER D., İÇYER N. C., ÇAM M.
CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.14, sa.4, ss.89-102, 2022 (ESCI, Scopus)
2021
202116. Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi
Aslan Türker D., Göksel Saraç M., Doğan M.
Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri , cilt.36, sa.2, ss.165-176, 2021 (TRDizin)
2021
202117. Effects of ultrasound homogenization on the structural and sensorial attributes of ice cream: optimization with Taguchi and data envelopment analysis
ASLAN TÜRKER D., DOĞAN M.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.15, sa.6, ss.4888-4898, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202118. Interfacial properties of poppy seed protein (Papaver somniferum L.) as an alternative protein source at oil/water interface: influence of pH on stability, morphology and rheology
Turker D., Sarac M. G., Yetiman A. E., Doğan M.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.247, sa.10, ss.2545-2556, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202119. Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri
Aslan Türker D., Göksel Saraç M., Doğan M.
Akademik Gıda , cilt.19, sa.2, ss.159-168, 2021 (TRDizin)
2021
202120. Application of deep eutectic solvents as a green and biodegradable media for extraction of anthocyanin from black carrots
ASLAN TÜRKER D., Dogan M.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.138, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202121. Influence of sucrose reduction and starch type on bulk and powder properties of ready-to-use powdered dessert
ASLAN TÜRKER D., Sarac M. G., DOĞAN M.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.247, sa.2, ss.453-464, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202122. Ticari öneme sahip toz süt ürünlerinin morfolojik yapısı ve toz akış özelliklerinin belirlenmesi
Göksel Saraç M., Aslan Türker D., Doğan M.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , cilt.46, sa.1, ss.119-133, 2021 (TRDizin)
2020
202023. Rheology and microstructure of galactomannan–xanthan gum systems at different pH values
HAYTA M., DOĞAN M., ASLAN TÜRKER D.
Journal of Food Process Engineering
, cilt.43, sa.12, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
202024. Effect of salt on the inter-relationship between the morphological, emulsifying and interfacial rheological properties of O/W emulsions at oil/water interface
Doğan M., Göksel Saraç M., Aslan Türker D.
Journal Of Food Engineering
, cilt.275, ss.1-13, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201925. Powder caking and cohesion behaviours of coffee powders as affected by roasting and particle sizes: Principal component analyses (PCA) for flow and bioactive properties
DOĞAN M., Asian D., GÜRMERİÇ V., ÖZGÜR A., Sarac M. G.
POWDER TECHNOLOGY
, cilt.344, ss.222-232, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201826. The rheological behaviors and morphological characteristics of different food hydrocooloids ground to sub-micro particles: in terms of temperature and partical size
Doğan M., Aslan Türker D., Gürmeriç V.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION , cilt.12, sa.2, ss.770-780, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201827. The influence of ultrasound on the stability of dairy-based, emulsifier-free emulsions: rheological and morphological aspect
Aslan D., Doğan M.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.244, sa.3, ss.409-421, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201828. Bioactive and sensorial characteristics of the milk based herbal (Rumex crispus L.) tea: multi-criteria decision making approach
Doğan M., Aslan D., Özgür A.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.12, ss.535-544, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201629. A methodology to evaluate the sensory properties of instant hot chocolate beverage with different fat contents: multi-criteria decision-making techniques approach
DOĞAN M., Aslan D., Aktar T., Sarac M. G.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.242, sa.6, ss.953-966, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201330. Enrichment of Functional Properties of Ice Cream with Pomegranate By-products
ÇAM M., Erdoğan F., Aslan D., Dinç M.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.78, sa.10, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2012
201231. Gilaburu Suyunun Mikroenkapsülasyonu
Dinç M., Aslan Türker D., İçyer N. C., Çam M.
Electronic Journal of Food Technology , cilt.7, sa.2, ss.1-11, 2012 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
20231. Stability, rheology and morphology of O/W emulsion stabilized with PGPR-lecithin
Aslan Türker D., Doğan M.
International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS), Utrecht, Hollanda, 11 - 15 Haziran 2023, ss.9, (Özet Bildiri)
2019
20192. Determination of the cohesion, powder flow speed dependency and caking tendency of cocoa powders
DOĞAN M., ASLAN D.
7th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, 22 - 24 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
20193. Aggregation and Caking Processes of Dehydrated Food Powders: Evaluation of the PowderFluidization
ASLAN D., DOĞAN M.
5th International Congress on Natural and Engineering Sciences, 27 - 30 Ağustos 2019, (Tam Metin Bildiri)
2018
20184. INTERFACIAL RHEOLOGY OF GELATIN WITH WHEY AND SKIM MILK POWDER
DOĞAN M., Göksel Saraç M., ASLAN D.
XIIIth International Conference of Food Pyhsicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2018
20185. Interfacial behavior of casein-inulin interactions at the oil and water interfaces
ASLAN D., DOĞAN M., Göksel Saraç M.
XIIIth International Conference of Food Pyhsicist, 23 - 25 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
20186. Protein ve diyet lifi interaksiyonlarının su/yağ ara yüzeyindeki interfacial reolojik özelliklerinin belirlenmesi
ASLAN D., Göksel Saraç M., DOĞAN M.
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
20187. Kalsiyum Karbonat-Emülgatör Etkileşiminin Ayçiçek Yağı-Su Ara Yüzeyinde Reolojik Değerlendirilmesi
Göksel Saraç M., ASLAN D., DOĞAN M.
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
2017
20178. The Steady and oscillatory frequency sweep tests of ultrasound-assisted emulsified O/W emulsion: Taguchi Optimization
ASLAN D., DOĞAN M.
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON RHEOLOGY AND MODELING OF MATERIALS, Miskolc-Lillafüred, Macaristan, 2 - 06 Ekim 2017, ss.53, (Tam Metin Bildiri)
2016
20169. Investigation of the Interaction between Flow and Physicochemical properties of Different Food Fibers
DOĞAN M., Özgür A., ASLAN D., Göksel Saraç M.
18th World Congress of Food Science and Technology, Dublin, İrlanda, 21 - 25 Ağustos 2016, ss.1123, (Tam Metin Bildiri)
2016
201610. Ultrasound assisted preparation of hazelnut oil in water emulsions
ASLAN D., DOĞAN M.
18th World Congress of Food Science and Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
2016
201611. The Steady and Dynamic Rheological Properties of Ultrasonically Generated Oil in Water Emulsions
ASLAN D., DOĞAN M.
The XVIIth International Congress on Rheology (ICR2016), 8 - 13 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201612. The Effect of the Different Particle Size and Roasting Degrees on Physicochemical and Flow Properties of Coffee Coffee Arabica Principal Component Analyses Aspect
DOĞAN M., ASLAN D., Özgür A., GÖKSEL SARAÇ M.
18th World Congress of Food Science and Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
2015
201513. Rheological Interactions between Food Starch and Biyopolymer
ASLAN D., VİLDAN G., DOĞAN M.
The 2nd International Conference on Rheology and Modeling of Materials, 5 Ekim - 09 Haziran 2015, (Tam Metin Bildiri)
2015
201514. Determination of the Flow Properties of Starch with Different Origins
VİLDAN G., ASLAN D., DOĞAN M.
The 2nd International Conference on Rheology and Modeling of Materials, Miskolc-Lillafüred, 5 - 09 Eylül 2015, (Tam Metin Bildiri)
2015
201515. The effect of ultrasound on the rheological properties of emulsions
ASLAN D., DOĞAN M.
The 7th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2015, Zürih, İsviçre, 7 - 11 Haziran 2015, ss.208, (Tam Metin Bildiri)
2015
201516. Determination of flow stability of dietary food fibers by using powder rheometer
Altuntaş F., DOĞAN M., Gürmeriç V., ASLAN D.
The 7th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2015, Zürih, İsviçre, 7 - 11 Haziran 2015, ss.192, (Tam Metin Bildiri)
2015
201517. Rheological And Sensory Properties Of Instant Hot Chocolate:Application Of Different Multi-Criteria Decision Techniques To Determine Optimum Fat Composition
DOĞAN M., ASLAN D., AKTAR T., SARAÇ M. G.
The 7th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2015, Zürih, İsviçre, 7 - 11 Haziran 2015, ss.212, (Tam Metin Bildiri)
2015
201518. Viscosity and powder rheology of a tradational powdered dessert:Incir Uyutması
KALITEKIN S., DOĞAN M., ASLAN D., GURMERİÇ V.
The 7th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2015, Zürih, İsviçre, 7 - 11 Haziran 2015, ss.193, (Tam Metin Bildiri)
2015
201519. Rheological Interaction Of Natural Micro Particle Food Polymers In Different Temperatures
DOĞAN M., ASLAN D., VİLDAN G.
The 7th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2015, 7 - 11 Haziran 2015, (Tam Metin Bildiri)
2014
201420. Bioactive Properties Of Elderberry Flowers Sambucus Niger L And Black Locust Acacia Flowers Robinia Pseudoacacia From Region Of Sivas In Turkey
GÖKSEL SARAÇ M., ASLAN D., DOĞAN M.
ISNFF- 2014 Annual Conference Exhibitionn Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, 13 - 17 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
201421. Effects of Incorporation of Pomegranate Peel Phenolics into Ice-cream
Erdoğan F., Dinç M., ASLAN D., Toker Ö. S., KARAMAN S., ÇAM M.
Novel Approaches in Food Industry 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.109, (Tam Metin Bildiri)
2014
201422. Pomegranate Seed Oil:Shelf Life Prediction, Microencapsulation and Utilization in Ice-cream Production
ÇAM M., Erdoğan F., ASLAN D., Dinç M., KARAMAN S., Toker Ö. S., et al.
Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.76, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2025
20251. Mechanical and rheological behavior of bionanocomposites
Aslan Türker D.
Characterization Techniques in Bionanocomposites, Chaudhery Mustansar Hussain,Shakeel Ahmed, Editör, Woodhead Publishing Limited , Cambridge, ss.59-84, 2025
2024
20242. Food Analogues: Emerging Methods and Challenges
Can Ö. P. (Editör), Göksel Saraç M. (Editör), Aslan Türker D. (Editör)
Springer Nature, Chur, 2024
2024
20243. Bionanomaterials In Food Packaging
Aslan Türker D.
Bionanomaterials for Industrial Applications, Shakeel Ahmed, Editör, Routledge, London/New York , London, ss.102-125, 2024
2023
20234. Natural Food Gums, Their Interactions and Synergism Effects
Aslan Türker D., Doğan M.
Natural Gums, Dr Shakeel Ahmed,Dr. Akbar Ali, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Oxford, ss.1-20, 2023
2019
20195. Textural Characteristics of Traditional Turkish Foods
Doğan M., Aslan Türker D., Miano F. T.
Textural Characteristics of World Foods, Katsuyoshi Nishinari, Editör, Wiley-VCH Weinheim, Berlin , Berlin, ss.223-235, 2019
Desteklenen Projeler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorKatıYağSu SOW Emülsiyonlarında Pektin ve Sodyum Kazeinat Komplekslerinin Etkileşimi Yığın ve Arayüzey Reolojik Özellikleri ile Morfolojik Yapılarının İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DOĞAN M. (Yürütücü), ASLAN TÜRKER D.
2019 - 2022
2019 - 2022ULTRASON DESTEKLİ ALÇAK ÖTEKTİK SOLVENT EKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE SİYAH/TURUNCU HAVUÇTAN DOĞAL RENK MADDESİ ÜRETİMİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
DOĞAN M. (Yürütücü), ASLAN D.
2015 - 2016
2015 - 2016Ultrason Tekniği ile Farklı Fonksiyonel Yağlar Kullanılarak Yeni Süt Bazlı Emülsiyonların Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
DOĞAN M. (Yürütücü), ASLAN D.
2012 - 2014
2012 - 2014NANO PARTİKÜL DOĞAL GIDA POLİMERLERİNİN FARKLI SICAKLIKLARDAKİ ETKİLEŞİMLERİNİN REOLOJİK YÖNDEN İNCELENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DOĞAN M. (Yürütücü), ASLAN D., GÜRMERİÇ V.
2009 - 2014
2009 - 2014GİLABORU (VİBURNUM OPULUS) TOHUM YAĞININ DİĞER BAZI BİTKİSEL YAĞLAR İLE YENİLEBİLİR SÜTLÜ BUZ BİLEŞİMİNDE FONKSİYONEL OLARAK KULLANIM
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
DOĞAN M. (Yürütücü), ASLAN D.
2009 - 2014
2009 - 2014SÜT BAZLI ÇERKEZ ÇAYININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE REOLOJİK DAVRANIŞLARININ İNCELENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
DOĞAN M. (Yürütücü), Özgür A., ASLAN D., Yıldırım Ş.
Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler
2014 - Devam Ediyor
2014 - Devam EdiyorReoloji Derneği
Genel Sekreter
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Kasım 2025
Kasım 2025FOOD CHEMISTRY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2025
Temmuz 2025SCIENTIFIC REPORTS
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Haziran 2025
Haziran 2025JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Nisan 2025
Nisan 2025FOOD CHEMISTRY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Şubat 2025
Şubat 2025INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ocak 2025
Ocak 2025FOOD BIOPHYSICS
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ocak 2025
Ocak 2025FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ekim 2024
Ekim 2024INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2023
Mayıs 2023JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2021
Mart 2021Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Ekim 2023
Ekim 2023International Congress on Food Researches 2023
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Aslan Türker D.
Türkiye
Ekim 2023
Ekim 2023International Congress on Food Researches 2022
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Aslan Türker D.
Sivas, Türkiye
Ödüller
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
11 Haziran 2023 - 15 Haziran 2023
11 Haziran 2023 - 15 Haziran 2023International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS)
Katılımcı
Utrecht-Hollanda
01 Ağustos 2019 - 01 Ağustos 2019
01 Ağustos 2019 - 01 Ağustos 20195th International Congress on Natural and Engineering Sciences
Çalışma Grubu
İstanbul-Türkiye
01 Ekim 2018 - 01 Ekim 2018
01 Ekim 2018 - 01 Ekim 2018XIIIth International Conference of Food Pyhsicists
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 20173rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON RHEOLOGY AND MODELING OF MATERIALS
Katılımcı
Miskolc-Macaristan
01 Ağustos 2016 - 01 Ağustos 2016
01 Ağustos 2016 - 01 Ağustos 201618th World Congress of Food Science and Technology
Katılımcı
Dublin-İrlanda
01 Haziran 2015 - 01 Haziran 2015
01 Haziran 2015 - 01 Haziran 2015The 7th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2015
Katılımcı
Zürih-İsviçre
01 Ekim 2014 - 01 Ekim 2014
01 Ekim 2014 - 01 Ekim 2014ISNFF- 2014 Annual Conference & Exhibitionn Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
01 Mayıs 2013 - 01 Mayıs 2013
01 Mayıs 2013 - 01 Mayıs 2013The First Turkish - International Circle’s Workshop on Food Science and Technology
Katılımcı
Kayseri-Türkiye
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012I. Gıda AR-GE Proje Pazarı
Katılımcı
İzmir-Türkiye
Burslar
2023 - 2023
2023 - 20232224-A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı
TÜBİTAK
2018 - 2019
2018 - 20192211-A Genel Yurtiçi Doktora Bursu
TÜBİTAK
2015 - 2017
2015 - 2017