Makaleler
66
Tümü (66)
SCI-E, SSCI, AHCI (41)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (41)
Scopus (45)
TRDizin (32)
Diğer Yayınlar (7)
2. Assessment of carbapenem resistance and carbapenemase genes in wastewater from cattle slaughterhouses: Implications for environmental antibiotic resistance surveillance
Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.72, sa.1, ss.91-97, 2025 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
5. Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.8, ss.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
8. Comprehensive analysis of Salmonella in poultry meat and products in Türkiye: Prevalence, antibiotic susceptibility and genomic characterisation
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.5, ss.3412-3422, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
12. Fosfomycin Resistant Enterobacterales IsolatedFrom Chicken Meat in Turkey
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
, cilt.74, sa.1, ss.5185-5192, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
21. A Molecular Investigation of Carbapenem Resistant Enterobacteriaceae and bla(KPC,) bla(NDM) and bla(OXA-48) Genes in Raw Milk
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.26, sa.3, ss.391-396, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
22. Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.1, ss.68-75, 2020 (TRDizin)
23. Meta-analysis of Prevalence of Cronobacter sakazakii in Foods Consumed in Turkey
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.13, sa.1, ss.69-76, 2020 (TRDizin)
24. Knowledge and attitudes in food safety and the occurrence of indicator bacteria on hands of food handlers at the point of pastrami sale
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.67, sa.2, ss.153-160, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
25. Antimicrobial activity of Thymbra spicata L. essential oil in Turkish dry fermented sausages
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.67, sa.3, ss.227-233, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
28. Tüketime Hazır Gıdalarda Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.149-155, 2020 (TRDizin)
29. The determination of meat species by PCR-RFLP method using mitochondrial ND4 gene in pastirma, a traditional dry cured meat product
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.44, sa.1, ss.35-41, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
30. Isolation, genotyping and antimicrobial susceptibility of pathogenic Escherichia coli serotypes in ready to eat foods
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.70, ss.1661-1668, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
33. Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması
Kocatepe Veteriner Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.363-373, 2018 (TRDizin)
34. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.51-57, 2018 (TRDizin)
35. Antibiotic Resistance Gene Profiles of Staphylococcus aureus Isolated From Foods of Animal Origin
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.24, ss.243-249, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
36. Gıda Kaynaklı Viral Enfeksiyonlarda Stratejiler ve Yeni Teknikler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.45-53, 2018 (Hakemsiz Dergi)
37. Niğde İlindeki Çiğ Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyleri
KOCATEPE VETERİNARY JOURNAL
, cilt.11, sa.2, ss.119-125, 2018 (TRDizin)
38. Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.11, sa.2, ss.119-125, 2018 (TRDizin)
39. Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi
Acta Oto-Laryngologica
, cilt.89, sa.1, ss.11-24, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
41. Sütte Antibiyotik Kalıntı Durumunun İncelenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.2, ss.169-178, 2018 (TRDizin)
43. Veteriner Halk Sağlığı ve Gıda Güvenliği
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.7-10, 2017 (Hakemsiz Dergi)
44. Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.17-26, 2017 (Hakemsiz Dergi)
45. Antimicrobial resistance profiles and virulence factors of Escherichia coli O157 collected from a poultry processing plant
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.41, sa.1, ss.65-71, 2017 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
46. Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.209-214, 2016 (Scopus, TRDizin)
48. Kayseri de satışa sunulan tavuk eti ve iç organlarında arsenik düzeylerinin belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.209-214, 2016 (TRDizin)
49. Occurrence and antimicrobial resistance of Salmonella enterica subsp enterica serovars Typhimurium, Enteritidis, and Typhi isolated from chicken eggs and poultry products
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.40, sa.6, ss.737-743, 2016 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
50. Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.93-98, 2015 (Scopus, TRDizin)
51. KAYSERİ DE SATIŞA SUNULAN SUCUKLARDA LİSTERİA SPP VARLIĞININ KLASİK KÜLTÜR YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.24, ss.89-92, 2015 (TRDizin)
52. Kayseri Yöresinde Tüketime Sunulan Manda Yoğurtlarında Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.1, ss.19-23, 2015 (Scopus, TRDizin)
53. Economic analysis of production and marketing of Turkish pastrami according to carcass cuts
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.62, sa.2, ss.133-137, 2015 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
54. Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.24, ss.89-92, 2015 (Hakemli Dergi)
57. Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.25-28, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
60. Kayseri İlinde Satışa Sunulan Manda Yoğurtlarının Mikrobiyolojik Kalitesi.
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
, cilt.40, sa.1, ss.83-89, 2014 (Hakemli Dergi)
63. Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.45-52, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
64. Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.15-19, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
63
3. Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri)
4. DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380, (Özet Bildiri)
5. DEVELOPMENT AND COMPARISON OF A NOVEL CAMPYLOBACTER SPP. ENRICHMENT MEDIUM IN SOME FOOD MATRICES
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.341, (Özet Bildiri)
6. O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
7. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi
International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
8. FUNGAL FLORA OF TRADITIONAL TURKISH MOLDY CHEESE:OCCURENCE OF MYCOTOXINS AND MOLECULAR CHARACTERIZATION OF THE ISOLATES
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES TECHNICS, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
9. PERAKENDE OLARAK SATIŞA SUNULAN KAYMAK VE TEREYAĞLARDA AFLATOKSİN M1 VARLIĞI
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
10. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
11. Fungal Flora of Tradıtıonal Turkısh Moldy Cheese:Occurence of Mycotoxıns And Molecular Characterızatıon of The Isolates.
2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST), Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of The Isolates
II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES & TECHNICS, Skopje, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
13. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates
II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
14. Perakende Olarak Satışa Sunulan Kaymak ve Tereyağlarında Aflatoksin M1 Varlığı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.73, (Özet Bildiri)
15. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20, (Özet Bildiri)
16. Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52, (Özet Bildiri)
17. Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19, (Özet Bildiri)
18. Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.127-128, (Tam Metin Bildiri)
19. Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141, (Özet Bildiri)
20. AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE
ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142, (Özet Bildiri)
21. High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19, (Tam Metin Bildiri)
22. Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,
6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
23. Yarışmacı Eğitime Karşı Bir Seçenek: Toplu Öğretim Sisteminin Ürünü Sosyal Bilgiler Dersi
VI. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu, Eskişehir, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.19, (Özet Bildiri)
24. Investigation of Brucella Melitensis and Its Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Nigde
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-84, (Tam Metin Bildiri)
25. Et Tüketim Tercihlerinin Analitik Hiyerarşi Prosesi ile Değerlendirilmesi
uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
26. Antimicrobial Activity of Thymbra spicata L. Volatile Oils Against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium in Turkish Fermented Sausage (Sucuk)
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.163-166, (Özet Bildiri)
27. Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi Girne, KUZEY KIBRIS TÜRK CUM, 10 - 13 Kasım 2016
28. Knowladge and Practices in Food Safety and the Occurance of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of Pastrami Sale in Kayseri Turkey
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
29. Investigation of Brucella melitensis and It s Biovars in Raw Sheep and Goat Milk and Cheese Samples Sold at Retail in Ngde
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
30. A Preliminary Study of Antibacterial and Antioxidant Activities of Different Turkish Propolis Pollen and Honey Samples
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.234-237, (Özet Bildiri)
31. Knowledge and Practices in Food Safety and the Occurrence of Indicator Bacteria on Hands of Food Handlers at the Point of PAstrami Sale in Kayseri/Turkey
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.83-86, (Özet Bildiri)
34. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp.'lerin İzolasyonu ve MALDİ-TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.73-74, (Özet Bildiri)
35. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu
XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
36. KAYSERİ YÖRESİNDE SAĞLIKLI VE MASTİTİSLİ İNEK SÜTLERİNDEN CANDIDA SPP LERİN İZOLASYONU VE MALDI TOF MS İLE İDENTİFİKASYONUS NO 73 74
XII. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
37. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDİ TOF MS ile İdentifikasyonu
XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, NEVŞEHİR, TÜRKİYE, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
38. Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114, (Özet Bildiri)
39. Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin
3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115, (Özet Bildiri)
40. Microbiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey
3rd International Vetistanbul Group Congress SARAY BOSNA, BOSNA HERSEK, 17 - 20 Mayıs 2016
41. Evaluation of Indicator Microorganisms on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri, Turkey
One World-One Health-One Vision International Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 14 - 16 Ekim 2015, ss.74-75, (Özet Bildiri)
42. Kayseri de Pastırma Satış Yerlerinde Çalışanların Ellerinde İndikatör Mikroroganizmaların Değerlendirilmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.238-239
43. Evalution of Indicator Microroganisims on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri Turkey
International Congress'' One World- One Health-One Vision'', 14 - 16 Ekim 2015
44. Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp.'nin Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123, (Özet Bildiri)
45. Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 07-11 Ekim 2015., Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.240-241, (Tam Metin Bildiri)
46. Kayseri de pastırma satış yerlerinde çalışanların ellerinde indikatör mikroorganizmaların değerlendirilmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.238-239
47. Kayseri de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp Varlığının Klasik Kültür Yöntermi ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123
48. Pastırmalarda Toxoplasma gondii Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.236
49. Occurence and antimicrobial resistance of host non specific Salmonella Species in the eggs and poultry products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.355, (Tam Metin Bildiri)
50. Occurence and Antimicrobial Resistance of Host Nonspesific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015
51. Occurance and Antimicrobisl Resistance of Host Nonspecific Salmonella Species in the Eggs and Poultry Products
32nd World Veterinary Congress, 13 - 17 Eylül 2015
52. Evaluation of meat consumption preferences with analytic hierarchy process
EMR-IBS, 11 - 15 Mayıs 2015
53. Evaluation of Meat Consumption Preferences with Analytical Hierarchy Process
The 8th Conferance of Eastern Mediterranean Region of the International Biometric Society, Nevşehir, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2015, ss.130, (Özet Bildiri)
54. Prevalence and virulence factors of Escherichia coli O157:H7 from poultry giblets in Kayseri, Turkey.
International VET Istanbul Group Congress., Saint Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.634, (Tam Metin Bildiri)
55. Prevalence and virulance factors of Escherichia Coli O157H7 from poultry giblets in Kayseri TURKEY
DIGEST International Vet Istanbul Group Congress 2015, 7 - 09 Nisan 2015
56. Presence and antimicrobial resistance profiles of salmonella spp. in retailed sausages in Kayseri, Turkey
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.302, (Özet Bildiri)
57. Economic perspective on Turkish pastrami production and marketing
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.327, (Özet Bildiri)
58. Incidence of Staphylococcus aureus and Salmonella spp. in fish marketed in Kayseri, Turkey
Food Micro 2014, Nantes, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, ss.477, (Tam Metin Bildiri)
59. Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2013, ss.230, (Özet Bildiri)
60. The Presence Of S. aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold In Kayseri
31st World Veterinary Congress, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 17 - 20 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
61. The Presence Of S. Aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold in Kayseri City
31st World Veterinary Congress, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
62. İşlenmiş Kanatlı Ürünlerinde E.coli O157: H7 Verotoksinleri ve Salmonella spp. Varlığı
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.43-44, (Tam Metin Bildiri)
63. Kayseri'de Üretilen Hayvansal Gıdalarda E Coli O157 H7 Varlığının İmmunomagnetik Separasyon Ve Multipleks Pcr Ile Belirlenmesi
5. Ulusal Veteriner Gıda Hiyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
2. Süt Proteinleri
Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019
Metrikler
Yayın (WoS)
41
Yayın (Scopus)
45
Atıf (WoS)
170
H-İndeks (WoS)
8
Atıf (Scopus)
237
H-İndeks (Scopus)
9
Atıf (Scholar)
274
H-İndeks (Scholar)
9
Atıf (TrDizin)
7
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
50
H-İndeks (Sobiad)
5
Atıf (Diğer Toplam)
16
Proje
34