Yayınlar & Eserler

Makaleler 66
Tümü (66)
SCI-E, SSCI, AHCI (41)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (41)
Scopus (45)
TRDizin (32)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 63

2. Türkiye’de hayvansal gıdalarda Escherichia coli O157 prevalansının meta analizi

8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

3. Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380, (Özet Bildiri)

5. DEVELOPMENT AND COMPARISON OF A NOVEL CAMPYLOBACTER SPP. ENRICHMENT MEDIUM IN SOME FOOD MATRICES

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.341, (Özet Bildiri)

6. O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

9. PERAKENDE OLARAK SATIŞA SUNULAN KAYMAK VE TEREYAĞLARDA AFLATOKSİN M1 VARLIĞI

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

10. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

12. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of The Isolates

II INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES & TECHNICS, Skopje, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)

13. Fungal Flora of Traditional Turkish Moldy Cheese: Occurence of Mycotoxins and Molecular Characterization of the Isolates

II International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Üsküp, Makedonya, 4 - 08 Ekim 2017, ss.38, (Özet Bildiri)

14. Perakende Olarak Satışa Sunulan Kaymak ve Tereyağlarında Aflatoksin M1 Varlığı

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.73, (Özet Bildiri)

15. Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20, (Özet Bildiri)

16. Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52, (Özet Bildiri)

17. Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

19. Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141, (Özet Bildiri)

20. AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142, (Özet Bildiri)

21. High Value Added Dairy Products

3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

22. Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,

6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

23. Yarışmacı Eğitime Karşı Bir Seçenek: Toplu Öğretim Sisteminin Ürünü Sosyal Bilgiler Dersi

VI. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu, Eskişehir, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

25. Et Tüketim Tercihlerinin Analitik Hiyerarşi Prosesi ile Değerlendirilmesi

uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

26. Antimicrobial Activity of Thymbra spicata L. Volatile Oils Against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium in Turkish Fermented Sausage (Sucuk)

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.163-166, (Özet Bildiri)

30. A Preliminary Study of Antibacterial and Antioxidant Activities of Different Turkish Propolis Pollen and Honey Samples

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.234-237, (Özet Bildiri)

34. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp.'lerin İzolasyonu ve MALDİ-TOF MS ile İdentifikasyonu

XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.73-74, (Özet Bildiri)

35. Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu

XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016

38. Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114, (Özet Bildiri)

39. Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115, (Özet Bildiri)

41. Evaluation of Indicator Microorganisms on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri, Turkey

One World-One Health-One Vision International Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 14 - 16 Ekim 2015, ss.74-75, (Özet Bildiri)

44. Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp.'nin Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.122-123, (Özet Bildiri)

45. Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 07-11 Ekim 2015., Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.240-241, (Tam Metin Bildiri)

48. Pastırmalarda Toxoplasma gondii Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.236

53. Evaluation of Meat Consumption Preferences with Analytical Hierarchy Process

The 8th Conferance of Eastern Mediterranean Region of the International Biometric Society, Nevşehir, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2015, ss.130, (Özet Bildiri)

54. Prevalence and virulence factors of Escherichia coli O157:H7 from poultry giblets in Kayseri, Turkey.

International VET Istanbul Group Congress., Saint Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.634, (Tam Metin Bildiri)

56. Presence and antimicrobial resistance profiles of salmonella spp. in retailed sausages in Kayseri, Turkey

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.302, (Özet Bildiri)

57. Economic perspective on Turkish pastrami production and marketing

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.327, (Özet Bildiri)

59. Propolis, Arı sütü, Polen ve Çeşitli Bal Örneklerinin Antioksidan Aktivitelerinin Karşılaştırılması

İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2013, ss.230, (Özet Bildiri)

60. The Presence Of S. aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Some Meat Products Sold In Kayseri

31st World Veterinary Congress, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 17 - 20 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

62. İşlenmiş Kanatlı Ürünlerinde E.coli O157: H7 Verotoksinleri ve Salmonella spp. Varlığı

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.43-44, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 2

1. Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Şireli, Ufuk Tansel, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.50-58, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Süt Proteinleri

Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019
Metrikler

Yayın

134

Yayın (WoS)

41

Yayın (Scopus)

45

Atıf (WoS)

170

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

237

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

274

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

50

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

16

Proje

34

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları