Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24 Sürdürülebilir Kalkınma

DEVELOPMENT AND COMPARISON OF A NOVEL CAMPYLOBACTER SPP. ENRICHMENT MEDIUM IN SOME FOOD MATRICES

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.341

Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018

Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017

Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20

Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52

Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19

Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141

AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142

High Value Added Dairy Products

3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19

Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,

6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1

Yarışmacı Eğitime Karşı Bir Seçenek: Toplu Öğretim Sisteminin Ürünü Sosyal Bilgiler Dersi

VI. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu, Eskişehir, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.19

Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu

XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016

Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114

Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115

Evaluation of Indicator Microorganisms on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri, Turkey

One World-One Health-One Vision International Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 14 - 16 Ekim 2015, ss.74-75

Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 07-11 Ekim 2015., Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.240-241

Pastırmalarda Toxoplasma gondii Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.236

Evaluation of Meat Consumption Preferences with Analytical Hierarchy Process

The 8th Conferance of Eastern Mediterranean Region of the International Biometric Society, Nevşehir, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2015, ss.130

Economic perspective on Turkish pastrami production and marketing

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.327

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Şireli, Ufuk Tansel, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.50-58, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Süt Proteinleri

Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019

Metrikler

Yayın

126

Atıf (WoS)

137

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

132

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

28

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları