Yayınlar

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Fosfomycin Resistant Enterobacterales IsolatedFrom Chicken Meat in Turkey

Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, cilt.74, sa.1, ss.5185-5192, 2023 (SCI-Expanded) identifier identifier

Antimicrobial activity of Thymbra spicata L. essential oil in Turkish dry fermented sausages

ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.67, sa.3, ss.227-233, 2020 (SCI-Expanded) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

Economic analysis of production and marketing of Turkish pastrami according to carcass cuts

ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.62, sa.2, ss.133-137, 2015 (SCI-Expanded) identifier

Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, cilt.28, sa.1, ss.25-28, 2014 (SCI-Expanded)

Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.10, sa.1, ss.15-19, 2013 (SCI-Expanded)

Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.10, sa.1, ss.45-52, 2013 (SCI-Expanded)

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.17, sa.1, ss.68-75, 2020 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Tüketime Hazır Gıdalarda Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.17, sa.2, ss.149-155, 2020 (Hakemli Dergi)

Gıda Kaynaklı Viral Enfeksiyonlarda Stratejiler ve Yeni Teknikler

Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi, cilt.4, sa.1, ss.45-53, 2018 (Hakemsiz Dergi)

Sütte Antibiyotik Kalıntı Durumunun İncelenmesi

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.15, sa.2, ss.169-178, 2018 (Hakemli Dergi)

Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği

Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi, cilt.2, sa.3, ss.17-26, 2017 (Hakemsiz Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Veteriner Halk Sağlığı ve Gıda Güvenliği

Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi, cilt.2, sa.3, ss.7-10, 2017 (Hakemsiz Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Kayseri Yöresinde Tüketime Sunulan Manda Yoğurtlarında Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.12, sa.1, ss.19-23, 2015 (Scopus)

Hakemli Kongre/Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

High Value Added Dairy Products

3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19

Meta-Analysis of Escherichia coli O157 Prevalence in Foods of Animal Origin in Turkey

VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.95-96

Antibiotic Resistance of Staphylococcus aureus Isolated from Foods Animal Origin

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.115

DEVELOPMENT AND COMPARISON OF A NOVEL CAMPYLOBACTER SPP. ENRICHMENT MEDIUM IN SOME FOOD MATRICES

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.341

AFLATOXIN M1 LEVELS IN RAW SHEEP, GOAT AND COW MILKS IN NIGDE PROVINCE

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.142

Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 07-11 Ekim 2015., Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.240-241

Sütte Antibiyotik kalıntı Durumunun İncelenmesi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.51-52

Pastırmalarda Toxoplasma gondii Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi - Van, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.236

Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24 Sürdürülebilir Kalkınma

Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 Ocak - 08 Ekim 2017

Evaluation of Meat Consumption Preferences with Analytical Hierarchy Process

The 8th Conferance of Eastern Mediterranean Region of the International Biometric Society, Nevşehir, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2015, ss.130

Evaluation of Indicator Microorganisms on Cutting Boards and Knives in Pastrami Markets in Kayseri, Turkey

One World-One Health-One Vision International Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 14 - 16 Ekim 2015, ss.74-75

Yarışmacı Eğitime Karşı Bir Seçenek: Toplu Öğretim Sisteminin Ürünü Sosyal Bilgiler Dersi

VI. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu, Eskişehir, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.19

Identification of toxigenic S. aureus in some foods of animal origin in Kayseri, Turkey,

6th International Conference onFood Safety &Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Haziran 2017, ss.1

Economic perspective on Turkish pastrami production and marketing

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.327

Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri

ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” September 5-8, 2017, Tbilisi-Georgia, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, ss.141

Mıcrobiological Quality of Pastrami Sampled at the Point of Sale in Kayseri Turkey

3rd International VetIStanbul Group Congress 2016, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 17 - 20 Mayıs 2016, ss.114

Güvenli Gıda İçin Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19-20

Güvenli Gıda için Uyarı Sistemleri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.19

Niğde ve Kayseri’de Satışa Sunulan Köy ve Market Yumurtalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018

Kayseri Yöresinde Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinden Candida spp lerin İzolasyonu ve MALDI TOF MS ile İdentifikasyonu

XII Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Şireli, Ufuk Tansel, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.50-58, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Süt Proteinleri

Süt ve süt ürünleri, Atasever, Mustafa, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-71, 2019