Biyoteknoloji Uygulamaları için Ayarlanabilir Elektroporasyon Cihaz Prototopinin Geliştirilmesi ve Test Edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2023 - Devam Ediyor
Karbapenem Dirençli Bakterinin Hızlı Tespitine Yönelik Yüzeyde Zenginleştirilmiş Raman Spektroskopisi ile Yeni Yaklaşımlar Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - Devam Ediyor
Probiyotik Hücre Ari Süpernatantların Salmonella Invazyonunda Hücresel Dogal Yanıt ve Inflamazom Yolakları Üzerine Etkinliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 2023 - 2026
Latilactobacillus sakei’den elde edilen postbiyotiğin intestinal mikrobiyota ve Salmonella enfeksiyonunda intestinal epitel bağlantı proteinleri ve hücresel doğal yanıt üzerine in vivo etkisinin değerlendirilmesi
TÜSEB B Grubu AR-GE Projesi, 2024 - 2026
Enterik patojenlerin invazyonu esnasında hücresel yanıt, apopitoz ve kaspaz 4 ve 5 regülasyonu üzerine hücre ari süpernantların etkinliğinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2023 - 2025
Lantibiyotiklerin Listeria monocytogenes invazyonu ve konak hücre yanıtı üzerine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2022 - 2025
Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Balık Sakatatlarında Mikrobiyolojik Durum: Escherichia coli Serotiplerinin Varlığı, Antibiyotik Direnç Profilleri, Virülans ve Biyofilm Özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - 2025
Kayseri İlinde Et ve Süt Ürünleri Üretim Zincirinde İzole Edilen Metisilin Dirençli S aureus MRSAların İnsan Kaynaklı Hastane İzolatlarıyla Karşılaştırılması
ERTAŞ ONMAZ N. (Yürütücü), HIZLISOY H., SAĞIROĞLU P., GÖNÜLALAN Z., YILDIRIM Y., ATALAY M. A., et al.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2023
Sığır ırklarına ait lipojenik genlerin ekspresyon düzeyi kas yağ asidi bileşimi ilişkisinin tespit edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2021 - 2023
Çiğ Tavuk Etlerinden Elde Edilen Salmonella İzolatlarının Moleküler Karakterizasyonu ve Antibiyotik Dirençlilik Profillerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2019 - 2022
Kanatlı etlerinden izole edilmiş fosfomisin dirençli Enterobactericeaeların klonal yakınlıklarının belirlenmesi
AL S. (Yürütücü), KÜREKÇİ C.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2020 - 2020
Tavuk karkaslarından izole edilen Campylobacter jejuni izolatlarının virülens faktörleri antibiyotik direnç profilleri ve izolatların moleküler tiplendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2019 - 2020
Geleneksel Türk Küflü Peynirlerindeki Küf Florası Mikotoksin Varlığı ve İzolatların Moleküler Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2016 - 2019
Mezbaha Atık Sularından Elde Edilen Listaria monocytogenes İzolatlarının Antimikrobiyel Dirençlilik Profilleri ve Klonal Yakınlıklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2018 - 2019
Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinde Karbapenem Dirençli Enterobacteriaceae ve blaKPC blaNDM ve blaOXA48 Gen Varlığının Moleküler Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2017 - 2019
Sütlerden izole edilen Candida albicans'ın moleküler tiplendirilmesi virülans özellikleri ve antifungallere duyarlılıklarının belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2015 - 2018
Sığır, Koyun ve Manda Çiğ Sütlerinde Zoonotik Karakterli Encephalitozoon ve Enterocytozoon Türlerinin Moleküler İdentifikasyonu ve Genotiplendirilmesi
TÜBİTAK Projesi, 1002 - Hızlı Destek Programı, 2017 - 2018
Mezbaha Atık Sularında Karbapenem Dirençli Enterobacteriaceae Varlıgının Arastırılması ve blaKPC, blaNDM ve blaOXA-48 Dirençlilik Genlerinin Moleküler Karakterizasyonu
TÜBİTAK Projesi, 1002 - Hızlı Destek Programı, 2018 - 2018
Et Tüketim Tercihlerinin Analitik Hiyerarşi Prosesi ile Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2014 - 2017
Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi ve satış yerlerindeki muhtemel kontaminasyon kaynakları üzerine etkili risk faktörlerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2013 - 2016
Kayseri’de Satışa Sunulan Kanatlı Eti Ürünlerinde Listeria Spp. Varlığının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2012 - 2015
Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp. Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2012 - 2014
Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus Enterotoksin Varlığının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2012 - 2014
Kayseri'de Satışa Sunulan Balıklarda Listeria spp. Varlığının Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2012 - 2014