Biyoteknoloji Uygulamaları için Ayarlanabilir Elektroporasyon Cihaz Prototopinin Geliştirilmesi ve Test Edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - Devam Ediyor
Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Balık Sakatatlarında Mikrobiyolojik Durum: Escherichia coli Serotiplerinin Varlığı, Antibiyotik Direnç Profilleri, Virülans ve Biyofilm Özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - Devam Ediyor
Antibiyotik Dirençli Bakterinin Hızlı Tespitinde Yeşil Sentez Yöntemiyle Sentezlenen Nanoparçacıkların Etkinliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - Devam Ediyor
Enterik patojenlerin invazyonu esnasında hücresel yanıt, apopitoz ve kaspaz 4 ve 5 regülasyonu üzerine hücre ari süpernantların etkinliğinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - Devam Ediyor
Lantibiyotiklerin Listeria monocytogenes invazyonu ve konak hücre yanıtı üzerine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - Devam Ediyor
Probiyotik Hücre Ari Süpernatantların Salmonella Invazyonunda Hücresel Dogal Yanıt ve Inflamazom Yolakları Üzerine Etkinliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi, 2023 - 2026
Latilactobacillus sakei’den elde edilen postbiyotiğin intestinal mikrobiyota ve Salmonella enfeksiyonunda intestinal epitel bağlantı proteinleri ve hücresel doğal yanıt üzerine in vivo etkisinin değerlendirilmesi
TÜSEB B Grubu AR-GE Projesi, 2024 - 2026
Kayseri İlinde Et ve Süt Ürünleri Üretim Zincirinde İzole Edilen Metisilin Dirençli S aureus MRSAların İnsan Kaynaklı Hastane İzolatlarıyla Karşılaştırılması
ERTAŞ ONMAZ N. (Yürütücü), HIZLISOY H., SAĞIROĞLU P., GÖNÜLALAN Z., YILDIRIM Y., ATALAY M. A., et al.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2020 - 2023
Sığır ırklarına ait lipojenik genlerin ekspresyon düzeyi kas yağ asidi bileşimi ilişkisinin tespit edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2023
Çiğ Tavuk Etlerinden Elde Edilen Salmonella İzolatlarının Moleküler Karakterizasyonu ve Antibiyotik Dirençlilik Profillerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2019 - 2022
Kanatlı etlerinden izole edilmiş fosfomisin dirençli Enterobactericeaeların klonal yakınlıklarının belirlenmesi
AL S. (Yürütücü), KÜREKÇİ C.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2020 - 2020
Tavuk karkaslarından izole edilen Campylobacter jejuni izolatlarının virülens faktörleri antibiyotik direnç profilleri ve izolatların moleküler tiplendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2019 - 2020
Geleneksel Türk Küflü Peynirlerindeki Küf Florası Mikotoksin Varlığı ve İzolatların Moleküler Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2019
Mezbaha Atık Sularından Elde Edilen Listaria monocytogenes İzolatlarının Antimikrobiyel Dirençlilik Profilleri ve Klonal Yakınlıklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2018 - 2019
Sağlıklı ve Mastitisli İnek Sütlerinde Karbapenem Dirençli Enterobacteriaceae ve blaKPC blaNDM ve blaOXA48 Gen Varlığının Moleküler Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2019
Sütlerden izole edilen Candida albicans'ın moleküler tiplendirilmesi virülans özellikleri ve antifungallere duyarlılıklarının belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2015 - 2018
Sığır, Koyun ve Manda Çiğ Sütlerinde Zoonotik Karakterli Encephalitozoon ve Enterocytozoon Türlerinin Moleküler İdentifikasyonu ve Genotiplendirilmesi
TÜBİTAK Projesi, 2017 - 2018
Mezbaha Atık Sularında Karbapenem Dirençli Enterobacteriaceae Varlıgının Arastırılması ve blaKPC, blaNDM ve blaOXA-48 Dirençlilik Genlerinin Moleküler Karakterizasyonu
TÜBİTAK Projesi, 2018 - 2018
Et Tüketim Tercihlerinin Analitik Hiyerarşi Prosesi ile Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2014 - 2017
Kayseri’de satışa sunulan pastırmaların mikrobiyolojik kalitesi ve satış yerlerindeki muhtemel kontaminasyon kaynakları üzerine etkili risk faktörlerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2013 - 2016
Kayseri’de Satışa Sunulan Kanatlı Eti Ürünlerinde Listeria Spp. Varlığının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2012 - 2015
Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Listeria spp. Varlığının Klasik Kültür Yöntemi İle Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2012 - 2014
Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus Enterotoksin Varlığının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2012 - 2014
Kayseri'de Satışa Sunulan Balıklarda Listeria spp. Varlığının Klasik Kültür Yöntemi ile Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2012 - 2014