SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ
Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.857-862, 2019 (Hakemli Dergi)
Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi
Zeytin Bilimi
, sa.1, ss.13-19, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
ALGINATE-BASED EDIBLE FILMS ENRICHED WITH KERNEL OIL IMPROVED FILM PROPERTIES
6. International Antalya Scientific Research and Innovative Studies Congress, Antalya, Türkiye, 04 Aralık 2023
BİTKİSEL BAZLI PROTEİNLERİN GIDA AMBALAJINDA KULLANIMI
2. BİLSEL INTERNATIONAL SUMELA SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Trabzon, Türkiye, 11 Kasım 2023
EFFECTS OF PROTEIN TYPE ON THE NANOENCAPSULATION OF CITRAL BY PROTEIN-POLYSACCHARIDE COMPLEXES
4TH INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Rize, Türkiye, 6 - 08 Haziran 2023, ss.632-633
Hyperspectral Imaging For Food Quality and Control
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.352
Nanokompozit Bazlı Aktif Gıda Ambalaj Filmleri
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.353
PROTEİN VE POLİSAKKARİT KONJUGASYONUNUN ENKAPSÜLASYON MATERYALİ OLARAK KULLANILMASI
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1
PULSED ELECTRIC FIELD (PEF) USAGE IN EXTRA VIRGIN OLIVE OIL PRODUCTION
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1
Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi
International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1
Susam tohumu yağı ile karıştırılan sızma zeytinyağının depolama sırasındaki stabilitesi
International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1
Steady and dynamic rheological analysis as a novel approach to detection of extra virgin olive oil adulteration with vegetable oils
International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1
Improving a Novel Functional Butter: Blended with Extra Virgin Olive Oil and Riviera Olive Oil
II. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1
Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi
III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, ss.87
Effects of Pistachio Supplementation on Total Fat Content and Fatty Acid Composition of Simit Kebab
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
EFFECTS OF PRE-DRYING ON THE QUALITY OF FRYING OIL AND FRIED PATATOES
YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1
Total phenolic contents, antioxidant activities and antioxidant capacities of some selected pepper seeds
YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1
Biber Çekirdeklerinin Biyoaktif Özelliklerinin İncelenmesi
YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015
The Effect Of Pistachio Vera Supplementation On The Simit Kebab’S Phenolic Content And Antioxidant Activity
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1
Pre-drying effects on the quality of frying oil
International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Barcelona, İspanya, 27 - 28 Şubat 2014, ss.1
Kitap & Kitap Bölümleri
Vegetable Oils for Analogue Food Production
Food Analogues: Emerging Methods and Challenges, Prof. Dr. Özlem Pelin CAN,Doç. Dr. Meryem GÖKSEL SARAÇ,Dr. Duygu ASLAN TÜRKER, Editör, Springer Nature, Auckland, ss.1-20, 2024
Gıda Kaynaklı Enfeksiyonları Önleyici Modifiye Atmosfer Paketleme ve Ambalajlamada Doğal Antimikrobiyal Maddelerin Kullanımı
Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma MUTLU SARIGÜZEL, Editör, Erciyes Ünversitesi Yayınları, Kayseri, ss.363-373, 2022
Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ, ALTIN Mustafa - TAŞDEMİR Şakir, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.779-801, 2016