SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Phenolic composition of European cranberrybush (Viburnum opulus L.) berries and astringency removal of its commercial juice
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.9, ss.1011-1015, 2006 (SCI-Expanded)
Phenolic composition and astringency removal of European cranberrybush (Viburnum opulus L.) juice.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, ss.1011-1015, 2006 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Anthocyanin and bioactivity properties of<i> berberis</i><i> crategina</i> DC. In buffer system and apple juice: impact of temperature, time, and pH; Prediction using artificial neural network
SIGMA JOURNAL OF ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES-SIGMA MUHENDISLIK VE FEN BILIMLERI DERGISI
, cilt.42, sa.2, ss.438-449, 2024 (ESCI)
Polifenollerin Bağırsak Mikrobiyota Kompozisyonunu Düzenleyici ve Nöroprotektif Etkileri
Akademik Gıda
, cilt.18, sa.2, ss.190-208, 2020 (Hakemli Dergi)
Karabuğdayın Fitokimyası, Farmakolojisi ve Biyofonksiyonel Özellikleri
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, sa.16, ss.713-722, 2019 (Hakemli Dergi)
Akkermansia muciniphila: Obezite ve Diyabetten Korunmada Yeni Bir Alternatif Olabilir mi?
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.16, ss.533-543, 2019 (Hakemli Dergi)
Et tüketimi ve kanser
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.136-145, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıda Kaynaklı Enfeksiyon ve İntoksikasyon Bakterileri-II
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.3, ss.31-39, 2008 (Hakemli Dergi)
Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu
Gıda Dergisi
, cilt.33, ss.251-260, 2008 (Hakemli Dergi)
Et Ürünlerinde Diyet Lif Kullanımı
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, ss.83-90, 2007 (Hakemli Dergi)
Gıda Endüstrisinde Alternatif Bir Dezenfektan: Ozon.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.47-57, 2006 (Hakemli Dergi)
Üzüm Vitis vinifera Çekirdeğinin Fenolik Bileşikleri ve Biyoaktif Özellikleri
Hasad Gıda
, cilt.21, ss.30-34, 2005 (Hakemli Dergi)
Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.5, ss.213-222, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Electronic Tongue Applications in Food Industry
International Conference on Agriculture, Forest, FoodSciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.277
APPLICATIONS OF RENEWABLE ENERGY SOURCES INFOOD SECTOR
1TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENERGY AND THERMAL ENGINEERING, İstanbul, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2017, ss.337
A Traditional Functional Product Bitter Melon
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.443