Yayınlar & Eserler

Makaleler 53
Tümü (53)
SCI-E, SSCI, AHCI (38)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (40)
ESCI (2)
Scopus (38)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 31

1. Defne Yaprağı Ekstraktının ve Defne Yağının Nanof൴ber Üret൴m൴nde Kullanım Olanağı

2nd International Graduate Studies Congress, İstanbul, Türkiye, 8 - 11 Haziran 2022, ss.666-667, (Özet Bildiri)

2. Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Avantajları

IV. YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.29, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Amaranth Bitkisi ve Tohum Yağının Karakterizasyonu ve Sağlık Üzerine Etkileri

IV. YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.27, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Electronic Tongue Applications in Food Industry

International Conference on Agriculture, Forest, FoodSciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.277, (Özet Bildiri)

5. APPLICATIONS OF RENEWABLE ENERGY SOURCES INFOOD SECTOR

1TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENERGY AND THERMAL ENGINEERING, İstanbul, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2017, ss.337, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Effects of Pistachio Supplementation on Total Fat Content and Fatty Acid Composition of Simit Kebab

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

8. The Effect Of Pistachio Vera Supplementation On The Simit Kebab’S Phenolic Content And Antioxidant Activity

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

9. A Traditional Functional Product Bitter Melon

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.443, (Tam Metin Bildiri)

10. Effects of Dietary Incorporation of Izmir Oregano on Microbiological Properties of Broiler Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.83, (Özet Bildiri)

11. Bioactive Characteristics of Various Tulip Flowers Waste of Tulip Onion Production

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.175, (Tam Metin Bildiri)

12. The Effect ofThyme Essential Oil on Some Quality Characteristics of Chicken Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Airdrie, Kanada, 1 - 04 Ağustos 2012, ss.87, (Özet Bildiri)

13. Bioactivity of White Willow and Quince Leaves

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Tam Metin Bildiri)

14. BIOACTIVE PROPERTIES OF DANDELION

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 05 Ekim 2017 - 07 Ekim 2010, ss.456-457, (Özet Bildiri)

15. The Effect of Anthocyanin Based Extracts on the Color of Cemen Paste Used on Pastirma a Dry Cured Meat Product

56th International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST 2010), Jeju, Güney Kore, 15 - 20 Ağustos 2010, ss.217, (Özet Bildiri)

16. The fatty acid composition and volatile aroma compounds of the chicken muscles fed with thyme

Food Science, Engineering and Technologies 2009, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 2009, ss.643-648, (Tam Metin Bildiri)

18. Bitkisel doğal ajanların gıdaların muhafazasında kullanımı

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.143-148, (Tam Metin Bildiri)

19. The Fatty Acid Composition of Chicken Muscles Fed with Thyme

54rd International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST 2008), Cape-Town, Güney Afrika, 10 - 15 Ağustos 2008, ss.79, (Özet Bildiri)

22. Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları

Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.949-952, (Tam Metin Bildiri)

23. Kekik uçucu yağı ilavesinin kuşbaşı etler ve bonfilenin bazı özelliklerine etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.557-560, (Tam Metin Bildiri)

24. Antioxidative, antiradikale und antimikrobielle aktivitaten des auBeren rindeextrakts von frischen Antep-pistazien

10. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stuttgart, Almanya, 9 - 11 Nisan 2008, ss.24, (Tam Metin Bildiri)

25. Antioxidative, antiradikale und antimikrobielle Eigenschaften von Granatapfel-Kernextract und Granatapfel-Schalenextract

10. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stuttgart, Almanya, 9 - 11 Nisan 2008, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

26. Biological activities of Rhododendron honeys

2 nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.24, (Özet Bildiri)

27. Türk ballarının fenolik içeriği antiradikal antioksidan ve antimikrobiyel özellikleri

III. Marmara Arıcılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2007, ss.40, (Özet Bildiri)

28. Compositions of the essential oils of Origanum onites, Satureja hortensis and Thymbra spicata grown in Turkey

30th International Symposium on Essential Oils, Graz, Avusturya, 9 - 12 Eylül 2007, ss.221, (Özet Bildiri)

29. Biological activity of the extract of Sideritis ozturkii, Turkish endemic mountain tea

International Congress on Bioprocesses in Food Industries (ICBF), Patras, Yunanistan, 18 - 21 Haziran 2006, ss.206, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

30. HMF Formation in grape juice concentrate packaged in various polymer films

International workshop on Agro-processing techniques of fruits and vegetables for income generation, Dhaka, Bangladeş, 28 - 30 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

31. Bioactivities and human health effects of flavonoids and some other phenolic compounds

ITAFE 2005 Information Technology in Agriculture, Food & Environment, Adana, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2005, ss.869-874, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

85

Yayın (WoS)

41

Yayın (Scopus)

38

Atıf (WoS)

624

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

500

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

1960

H-İndeks (Scholar)

22

Atıf (Sobiad)

11

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

23

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları