Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Electronic Tongue Applications in Food Industry

International Conference on Agriculture, Forest, FoodSciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.277

APPLICATIONS OF RENEWABLE ENERGY SOURCES INFOOD SECTOR

1TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENERGY AND THERMAL ENGINEERING, İstanbul, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2017, ss.337 Sürdürülebilir Kalkınma

A Traditional Functional Product Bitter Melon

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.443

Bioactive Characteristics of Various Tulip Flowers Waste of Tulip Onion Production

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.175

The Effect of Anthocyanin Based Extracts on the Color of Cemen Paste Used on Pastirma a Dry Cured Meat Product

56th International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST 2010), Jeju, Güney Kore, 15 - 20 Ağustos 2010, ss.217

The Fatty Acid Composition of Chicken Muscles Fed with Thyme

54rd International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST 2008), Cape-Town, Güney Afrika, 10 - 15 Ağustos 2008, ss.79

Kekik uçucu yağı ilavesinin kuşbaşı etler ve bonfilenin bazı özelliklerine etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.557-560

Gıdaların muhafazasında yeni mikrobiyal inaktivasyon metotları

Türkiye 10. Gıda Kongresi konferansı, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.949-952

Metrikler

Yayın

84

Atıf (WoS)

631

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

362

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

122

H-İndeks (Scholar)

4

Proje

22

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları