Doç. Dr. ERŞAN YILDIZ


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc), Sosyal Bilimler Genel, Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, İşletme, Turizm ve Otel İşletmeciliği

Metrikler

Yayın

65

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scholar)

301

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

89

Proje

1

Açık Erişim

51
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2015 - 2019

2015 - 2019

Doktora

Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi/Sosyal Bilimler, Turizm İşletmeciliği, Türkiye

2010 - 2012

2010 - 2012

Yüksek Lisans

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Doktora

Yiyecekle İlgili Kişilik Özellikleri, Sağlıklı Yiyecek Seçimi, Sağlık Değeri ve Lezzet Davranışı İlişkisi: Kayseri’deki Restoranların Müşterileri Üzerinde Bir Araştırma

Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği

2012

2012

Yüksek Lisans

KONAKLAMA HİZMETLERİNİN PAZARLANMASINDA ARACILARIN ROLÜ: ANTALYA VE NEVŞEHİR’DEKİ KONAKLAMA İŞLETMELERİNE YÖNELİK BİR UYGULAMA

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2019

2019

İş sağlığı ve Güvenliği Yenileme Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

Erciyes Üniversitesi

2019

2019

Web of Science training

Bilişim

clarivate Analytics

2017

2017

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

KOSGEB

1998

1998

iso 9000 kalite güvence sistemi

Kalite Yönetimi

Bureau Veritas

1990

1990

Accueil et vente eu restauration

Mesleki Eğitim

Novotel Turquoise

1990

1990

Praktikant im Servicebereich

Turizm

Novotel München/Germany

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

İşletme

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Akademik Ünvanlar / Görevler

2002 - Devam Ediyor

2002 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi Dr.

Erciyes Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük

Yönetimsel Görevler

2016 - 2017

2016 - 2017

Bölüm Başkan Yardımcısı

Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler M.Y.O., --

2016 - 2017

2016 - 2017

Erciyes Üniversitesi

2002 - 2004

2002 - 2004

Sosyal Tesisler Müdürü

Erciyes Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük

2002 - 2004

2002 - 2004

Erciyes Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

2001 - 2002

2001 - 2002

Yiyecek-İçecek md

Sandy Beach Hotel(Side), Yiyecek-İçecek md

2000 - 2001

2000 - 2001

Restoran md

Venüs Otel(Titreyengöl), Restoran md

1999 - 2000

1999 - 2000

Restoran md

Eha club(Titreyengöl), Restoran md

1991 - 1999

1991 - 1999

Restoran md-Restoran Şefi-Restoran Kaptan

Eha club(Titreyengöl), Restoran md-Restoran Şefi-Restoran Kaptan

1989 - 1999

1989 - 1999

garson/kaptan/restoran şefi/restoran müdürü

Hotel Turquoise(Side), garson/kaptan/restoran şefi/restoran müdürü

1991 - 1991

1991 - 1991

garson

Novotel Münih/Almanya, garson

1985 - 1985

1985 - 1985

garson

Gölcük Otel/İzmir, garson

1984 - 1984

1984 - 1984

Stajyer

Çatı Restoran Şarköy/Tekirdağ, Stajyer

1983 - 1983

1983 - 1983

Stajyer

İşçimen Otel/ Edirne, Stajyer

1983 - 1983

1983 - 1983

Stajyer

Miltur Tatil köyü Kumbağ/Tekirdağ, Stajyer

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Market Pazarlamacılığı

Hizmet Pazarlaması

Uluslararası Pazarlama

Turizm ve Çevre

Yiyecek İçecek İşletmeciliği II

Yeni Pazarlama Teknikleri

Pazarlamada İletişim

Turizm İşletmelerinde Etik

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Endüstriyel Yiyecek Üretimi II

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

Rekreasyon ve Animasyon

Kongre ve Fuar Yönetimi

Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri

Turizm Mevzuatı

Almanca

Hizmet Pazarlaması

Pazarlama Yönetimi

Önbüro İşlemleri

Turizm Ekonomisi

Uluslararası Pazarlama

Yeni Pazarlama Teknikleri

Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği

Turizm Pazarlaması

Market Pazarlamacılığı

Kat Hizmetleri Yönetimi

Mesleki Yabancı Dil-I

Seyahat Acenteciliği

Pazarlamada İletişim

Yönlendirilmiş Çalışma-II

Gıda ve Personel Hijyeni

Pazarlama Yönetimi

Eğlence ve Tatil Yönetimi

Bilgisayar Kullanımı-II

Otel İşletmeciliği

Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama

Bilgisayarlı Büro Programları

İletişim

Animasyon

Gıda Teknolojisi

Bilgisayar Kullanımı-II

Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi

Pazarlama İlkeleri

Yönlendirilmiş Çalışma-I

Bilgisayar Kullanımı-I

Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu

Protokol Bilgisi

Etkili ve Güzel Konuşma

Okul Öncesi Eğitimde Bilgisayar Öğretimi Sürdürülebilir Kalkınma

Çocukluk Döneminde Müzik

Bilgisayar

Protokol Bilgisi

Bilgisayarlı Büro Programları

Bilgisayar Kullanımı-III

Bilgisayar Kullanımı-I

Bilgisayar Kullanımı

Bilgisayar Kullanımı

Satış Yönetimi

Satış Yönetimi

Satış Teknikleri

Verdiği Kurs ve Eğitimler

2019 - 2019

2019 - 2019

Sofra Adabı

Akademik Birimler - Eğitim

Yıldız E.

2019 - 2019

2019 - 2019

MOTİVASYON

Akademik Birimler - Eğitim

Yıldız E.

2007 - 2007

2007 - 2007

Servis Hizmetleri

Akademik Birimler - Eğitim

Yıldız E.

Makaleler

Tümü (25)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (21)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. OBSCURA-AI // DARK ROOM PROTOCOL (DRP): YAPAY ZEKÂ ÜRETİMİNDE ANTİFRAGİL, KANIT-BAĞLI ÇEKİRDEK (OAS 3.1.0, HTTP/3, JCS+ED25519)

Kündem S., Yıldız E.

7th International Palestra Scientific Research DOI: https://doi.org/10.30546/19023.978-9952-8605-4-2.2025.056. Congress, Skopje, Makedonya, 29 - 31 Ekim 2025, ss.556-580, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2025

2025

2. HL7 FHIR VE SNOMED CT ILE HASTANE MUTFAĞINDA GÜVENLI MENÜ OPTIMIZASYONU: ΦΨΣΩ AUDIT KAPISI VE Ψ-REZONANSI TABANLI YAPAY ZEKÂ YAKLAŞIMI

Kündem S., Yıldız E.

7TH INTERNATIONAL PALESTRA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Skopje, Makedonya, 29 - 31 Ekim 2025, ss.526-555, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2025

2025

3. ENDEMİK ERKEN UYARI İÇİN LLM-TEMELLİ KANIT ZİNCİRİ

Kündem S., Yıldız E.

INTERNATIONAL BALIKESIR ACADEMIC RESEARCH CONGRESS ON HEALTH SCIENCES, Balıkesir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2025, ss.1212-1245, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2025

2025

4. MEDEVAL-TR: ACCURACY, CALIBRATION, AND SAFETY ASSESSMENT OF LARGE LANGUAGE MODELS ON TURKISH CLINICAL VIGNETTES — PROTOCOL, METRIC LEXICON, AND PILOT FINDINGS

Kündem S., Yıldız E.

INTERNATIONAL BALIKESIR ACADEMIC RESEARCH CONGRESS ON HEALTH SCIENCES, Balıkesir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2025, ss.1032-1077, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2025

2025

5. CHEF ÆON İLE SEMANTİK KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ BESLENME: HL7 FHIR–SNOMED CT–FOODON UYUMLU, CGM DESTEKLİ N-OF-1 PROTOKOLÜNÜN TASARIMI VE ELEŞTİREL DEĞERLENDİRMESİ

Kündem S., Yıldız E.

INTERNATIONAL BALIKESIR ACADEMIC RESEARCH CONGRESS ON HEALTH SCIENCES, Balıkesir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2025, ss.1004-1031, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2025

2025

6. CHEF ÆON V1.4-LOCK: KLİNİK BESLENMEDE KUANTUM HİBRİT YAPAY ZEKÂ İLE ÇOK-AMAÇLI, KANITLANABİLİR VE TEKRARLANABİLİR OPTİMİZASYON

Kündem S., Yıldız E.

12TH INTERNATIONAL ACHARAKA CONGRESS ON MEDICINE, NURSING, MIDWIFERY, AND HEALTH SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 15 - 17 Eylül 2025, ss.163-187, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

7. KATOPU QUANTUM AGI: KUANTUM TEKNOLOJİLERİ VE YAPAY GENEL ZEKA ENTEGRASYONUNUN GELECEĞİ

Kündem S., Yıldız E.

8TH INTERNATIONAL AZERBAIJAN CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, MATHEMATICAL, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 24 - 25 Eylül 2024, ss.310-322, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

8. KATOPU QUANTUM AGI PLATFORMU ÜZERİNDEN: YAPAY ZEKA İLE TEKNOLOJİK VE BİYOLOJİK EVRİMİN AYRIŞMASINA DAİR BİR DEĞERLENDİRME

Kündem S., Yıldız E.

8TH INTERNATIONAL AZERBAIJAN CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, MATHEMATICAL, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 24 - 25 Eylül 2024, ss.232-239, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

9. ENDÜSTRİYEL METAVERSE VE SANAYİ 5.0: GELECEĞİN SANAYİ VE ÜRETİM PARADİGMASI

Kündem S., Yıldız E.

18th INTERNATIONAL ISTANBUL CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, ARCHITECTURE, AND MATHEMATICAL SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ağustos 2024, ss.228-232, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

10. YAPAY ZEKA: İNSAN VE MAKİNE ZEKASININ İNCELENMESİ VE GELECEK PERSPEKTİFLERİ

Kündem S., Yıldız E.

18TH INTERNATIONAL ISTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, ARCHITECTURE AND MATHEMATICAL SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ağustos 2024, ss.3-58, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2022

2022

11. Anadolu’dan ve Türk Mutfağından İlginç Yemekler: Hikâyeleri ve Gelenekleri

Yıldız E.

15. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi -Sosyal ve Eğitim Bilimleri-, Ankara, Türkiye, 17 Aralık 2022, ss.145, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2022

2022

12. Gastronomide Yöresel Lezzetler: BirMeta-Sentez Çalışması

Yıldız E.

14th International Scientific Research Congress (UBAK)-14. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Elazığ, Türkiye, 20 Ağustos 2022, ss.82, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2019

2019

13. LEZZET Mİ SAĞLIK MI? KAYSERİ’DE BİR ARAŞTIRMA

Çakıcı A., Yıldız E.

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.641-648, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

14. İzmir Destinasyonun Gastronomik Kimliğinin Oluşmasında EtnikMutfakların Rolü: Musevi (Sefarad) Mutfağı

Yıldız E.

6. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.111, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

15. Konaklama İşletmelerinde Personel ve İnsan Kaynakları Yönetiminden,Sanayi 4.0’lı Yönetime…

Yıldız E., Davutoğlu N. A.

International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies”, Samsun, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2018, ss.1563-1569, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

16. SANAYİ 4.0 ÇERÇEVESİNDE İŞLETMELERİN YÖNETİMYAKLAŞIMLARI

Davutoğlu N. A., Yıldız E.

International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies”, Samsun, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2018, ss.1574-1578, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

17. Turizm İşletmelerinde Personel Yönetimi ve İnsan Kaynakları Yönetiminden Robot Kaynakları Yönetimine

Yıldız E., Davutoğlu N. A.

Innovation and Global Issues in Social Sciences III, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.96-98, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

18. Sanayi 4.0 Çerçevesinde Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimine Perspektifiyel Bakış

Davutoğlu N. A., Yıldız E.

INNOVATION AND GLOBAL ISSUES IN SOCIAL SCIENCES,, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.1287-1294, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

19. Konaklama İşletmelerinin Pazarlanmasında Aracıların Rolü: Antalya ve Nevşehir’deki Konaklama İşletmelerinin Karşılaştırmalı Analizi

Yıldız E.

Innovation and Global Issues in Social Sciences III, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.1303-1313, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

20. Kırsal Kalkınma, Kırsal Turizm, IPARD Programı ve Desteklenen Kırsal Turizm Projeleri

Yıldız E.

Innovation and Global Issues in Social Sciences III, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.99, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

21. MÜŞTERİLERİN RESTORAN TERCİHİNE GÖRE KÜMELENDİRİLMESİ ÜZERİNE KAYSERİ’DE BİR ARAŞTIRMA

Çakıcı A. C., Yıldız E.

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, ss.478-487, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

22. Ulusal Düzeyde Sanayi 4.0’a Göre Yeniden Yapılanmanın İşletme ve Sektörlere Ekonomik Etkileri

Davutoğlu N. A., Akgül B., Yıldız E.

2. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.1041, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

24. İŞLETMELERDE YENİ BİR YÖNETİM FELSEFESİ OLUŞTURMADA Z TEORİSİ VE 7’S KURAMININ BÜTÜNCÜL BİR YAKLAŞIMLA SENTEZLENMESİ

Davutoğlu N. A., Akgül B., Yıldız E.

3. Uluslararası Çin'den Adriyatik'e Sosyal Bilimler Kongresi, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2016, ss.1003-1016, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2016

2016

25. Kapadokya’yı Ziyaret Eden Turistlerin Ziyaret Motivasyonları ve Tatmin Düzeyleri

Çakıcı A. C., Yıldız E.

5. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu I. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Kitaplar

2022

2022

3. Gastronomide Yöresel Lezzetler: Bir Meta-Sentez Çalışması

YILDIZ E.

Sosyal Bilimlerde Yeni Araştırmalar-VII, BENLİ Abdurrahman, ÇETİNKAYA Emel, Editör, BERİKAN YAYINEVİ, Ankara, ss.119-136, 2022

2022

2022

4. Anadolu’dan ve Türk Mutfağından İlginç Yemekler: Hikâyeleri ve Gelenekleri

YILDIZ E.

Sosyal ve Eğitim Bilimlerinde Yeni Yaklaşımlar, ÇAKIR Özlem, EMEN Huriye, Editör, BERİKAN YAYINEVİ, Ankara, ss.171-188, 2022

2022

2022

5. YİYECEKTE ÇEŞİTLİLİK ARAMAYA YÖNELİK KAVRAMSAL BİR İNCELEME (A Conceptual Study of Searching for Variety in Food)

YILDIZ E.

Ekonomi, İdari ve Sosyal Bilimler Araştırmaları, Akay Unvan Yüksel, İnan Ruhi, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.251-268, 2022

2019

2019

6. Restoran İşletmelerine Giriş

Yıldız E.

Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar, Sarıışık M.,Çavuş Ş.,Karamustafa K., Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.19-37, 2019

2019

2019

7. The Transition From Industry 4.0 to Tourism 4.0: Smart Hotels, Artificial Intelligence and Improvements in Robotics

Yıldız E., Davutoğlu N. A.

Recent Advances in Social Sciences, Recep Efe,Irina Koleva,Münir Öztürk and Ramiz Arabacı, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle Upon Tyne, ss.230-242, 2019

2017

2017

8. The effects of the Involvement of the Proprietors of Manufacturing Industrie in Political and Relatonship Networks on Penetrating into International Markets: A Case Study in Kayseri

YILDIZ E., DAVUTOĞLU N. A.

Global Issues in Social Sciences Different Perspectives – Multidisciplinary Approaches, Bilici N., Akgül B., Pehlivanlı R., Editör, Peter Lang Gmbh, Frankfurt, ss.35-56, 2017

2016

2016

9. Festivals as Cultural Heritage: The Mesir Festival of Manisa

Yenipınar U., Yıldız E.

Global Issues and Trends in Tourism, Avcıkurt C.,Dınu M. S.,Hacıoğlu N.,Efe R.,Soykan A.,Tetik N., Editör, St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press, Sofija, ss.323-334, 2016

2015

2015

10. Historical Cultural Heritage of the Silk Route: Cappadocia and Isfahan

Yenipınar U., Yıldız E.

Tourism, Environment and Sustainability, Avcıkurt C.,Dınu,M.,Hacıoğlu,N.,Efe,R.,Soykan,A., Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, ss.435-468, 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

11. DEVELİ'DE MÜZE BİLGİLENDİRME SİSTEMLERİ

Mayda M., Yıldız E., Güney M. E., Turan Y. E.

Develi'de Örnek Bir Yerel Kalkınma Planlaması DETOK Teknik Planlamaya Geçiş, Akgül B.,Çelik T.,Dağlı A.,Çöteli M.G., Editör, Nobel Kitapevi, Adana, ss.183-190, 2015

2015

2015

12. Develi'de Kent Kimliği Oluşturmada Festival ve Organizasyonlar

Yıldız E., Beyhan A., Aksoy S., Ayvaz İ.

Develi'de Örnek Bir Yerel Kalkınma Planlaması DETOK Teknik Planlamaya Geçiş, Akgül B.,Çelik T.,Dağlı A.,Çöteli M.G., Editör, Nobel Kitapevi, Adana, ss.163-182, 2015

2015

2015

13. DEVELİ'DE KONAKLAMA VE KAMP ALANLARININ SÜRDÜRÜLEBİLİR KAMP AÇISINDAN PROJELENDİRİLMESİ

Ayten A. M., Yıldız E., Bayır K.

Develi'de Örnek Bir Yerel Kalkınma Planlaması DETOK Teknik Planlamaya Geçiş, Akgül B.,Çelik T.,Dağlı A.,Çöteli M.G., Editör, Nobel Kitapevi, Adana, ss.101-119, 2015

2010

2010

14. Restoran İşletmelerine Giriş

YILDIZ E.

Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar, Sarıışık M., Çavuş Ş., Karamustafa K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-37, 2010


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Haziran 2019 - 01 Haziran 2019

01 Haziran 2019 - 01 Haziran 2019

III. Uluslararası Eğitim Bilimleri Ve Sosyal Bilimler SempozyumuSürdürülebilir Kalkınma

Çalışma Grubu

Nevşehir-Türkiye

01 Mayıs 2019 - 01 Mayıs 2019

01 Mayıs 2019 - 01 Mayıs 2019

Innovation and Global Issues V in Multidisciplinary Sciences

Çalışma Grubu

Ankara-Türkiye

01 Nisan 2019 - 01 Nisan 2019

01 Nisan 2019 - 01 Nisan 2019

VI. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU

Çalışma Grubu

Antalya-Türkiye

01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018

01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018

International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies

Katılımcı

Samsun-Türkiye

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

Innovation and Global Issues in Social Sciences III

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

18. Ulusal Turizm Kongresi

Katılımcı

Mardin-Türkiye

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Nisan 2017 - 01 Nisan 2017

01 Nisan 2017 - 01 Nisan 2017

Innovation and Global Issues in Social Sciences 2017

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

V. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU

Katılımcı

Gazimagusa-Kıbrıs (Kktc)

01 Ekim 2009 - 01 Ekim 2009

01 Ekim 2009 - 01 Ekim 2009

İnsan Kaynaklarının Mesleki Eğitim Yoluyla Geliştirilmesi Programı (İKMEP)

Katılımcı

Şanlıurfa-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1