Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
THE IMPACT OF HEALTH VALUE ON FOOD CHOIC...
THE IMPACT OF HEALTH VALUE ON FOOD CHOICE IN RESTAURANT CUSTOMERS: A COMPARISON IN TERMS OF BODY-MASS INDEX (BMI)
Çakıcı A. C.
,
Yıldız E.
Journal of Awareness, cilt.5, sa.3, ss.269-284, 2020 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
5
Sayı:
3
Basım Tarihi:
2020
Doi Numarası:
10.26809/joa.5.020
Dergi Adı:
Journal of Awareness
Sayfa Sayıları:
ss.269-284
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Erciyes Üniversitesi Adresli:
Evet