Yayınlar & Eserler

Makaleler 48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (44)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (44)
Scopus (42)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. Microbiological, physicochemical and color characteristics of fermented red pepper and garlic for use as lactic acid bacteria supplier ingredients in Sucuk

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.171, (Özet Bildiri)

2. Ekşi hamur mikrobiyotasında bulunan mayalar ve önemi

International Symposium "Microorganisms and the Biosphere", Bishkek, Kırgızistan, 6 - 08 Haziran 2013, ss.147, (Özet Bildiri)

3. Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişimin belirlenmesi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.369, (Özet Bildiri)

5. Study on the Use of Propolis, Sodyum Benzoat and Potassium Sorbate as Surface Antifungals in Storage of Kasar Cheese

Turkish Congress, Expo and Workshop on Honey and Honeybee Products with International participation, Kayseri, Türkiye, 1 - 04 Şubat 2012, ss.55, (Tam Metin Bildiri)

6. Utilization of some plant hydrosols as wheat sprout disinfectant

TUBITAK 4th International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.44, (Özet Bildiri)

7. Effects of dried wheat sprout flour on lipid oxidation and some quality characteristics of beef patties

57th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Ghent, Belçika, 7 - 12 Ağustos 2011, ss.213, (Özet Bildiri)

8. Sucuk Ve Sucuk Benzeri Fermente Et Ürünlerinde Enterokokların Rolü

1. Et ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.137-143, (Tam Metin Bildiri)

9. The Identification and Isolation of yeasts from spoilage butter in Turkey

Food Science, Engineering and Technologies 2009, Plovdiv, Bulgaristan, 23 - 24 Ekim 2009, ss.638-642, (Tam Metin Bildiri)

11. Bitki Çayı İlaveli Dondurma Mikslerinde Listeria monocytogenes’in Canlılığı

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.192, (Özet Bildiri)

13. Biodegradation of 5-(Hydroxymethyl)-2-furfural (HMF) in model foods using some lactic acid bacteria and yeast.

3 rd . International Symposium on Recent Advances in Food Analysis., Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2007, (Özet Bildiri)

14. Nutritive values of the pomaces of commercial Turkish grape (Vitis vinifera L.) varieties.

2nd.International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.255, (Özet Bildiri)

15. Antifungal activity of propolis against moulds unpastreurized fruit juices

1st International food and Nutrition Congress,, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.37, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

63

Yayın (WoS)

44

Yayın (Scopus)

42

Atıf (WoS)

1315

H-İndeks (WoS)

20

Atıf (Scopus)

933

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

1216

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

5

Proje

30

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları