Makaleler
48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (44)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (44)
Scopus (42)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (2)
12. Influence of the harvesting year and fertilizer on the fatty acid composition and some physicochemical properties of linseed (Linum usitatissimum L.)
JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY
, cilt.6, sa.2, ss.197-202, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
18. Effects of Grape Seed Extract and Origanum Onites Essential Oil on Cisplatin-Induced Hepatotoxicity in Rats
UHOD-ULUSLARARASI HEMATOLOJI-ONKOLOJI DERGISI
, cilt.21, sa.3, ss.133-140, 2011 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
22. Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği
AKADEMİK GIDA
, cilt.8, sa.2, ss.18-23, 2010 (TRDizin)
25. Antioxidative, antiradical, and antimicrobial activities of extracts from Antep Pistachio hulls
JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY
, cilt.5, sa.2, ss.163-167, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
32. Gıdalarda Dioksin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.9-15, 2009 (Hakemli Dergi)
33. A Concise Review: Antioxidant Effects and Bioactive Constituents of Grape
Erciyes Tıp Dergisi
, cilt.31, sa.4, ss.369-375, 2009 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
34. Bioactivities of essential oil and extract of Thymus argaeus, Turkish endemic wild thyme
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.89, sa.5, ss.791-795, 2009 (SCI-Expanded, Scopus)
36. Fatty acid compositions of cold press oils of seven edible plant seeds grown in Turkey
CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS
, cilt.44, sa.5, ss.634-636, 2008 (SCI-Expanded, Scopus)
39. Biological activities of the extracts of two endemic Sideritis species in Turkey
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
, cilt.9, sa.1, ss.80-84, 2008 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
2. Ekşi hamur mikrobiyotasında bulunan mayalar ve önemi
International Symposium "Microorganisms and the Biosphere", Bishkek, Kırgızistan, 6 - 08 Haziran 2013, ss.147, (Özet Bildiri)
3. Fermentasyonla gilaburunun biyoaktif özelliklerindeki değişimin belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.369, (Özet Bildiri)
5. Study on the Use of Propolis, Sodyum Benzoat and Potassium Sorbate as Surface Antifungals in Storage of Kasar Cheese
Turkish Congress, Expo and Workshop on Honey and Honeybee Products with International participation, Kayseri, Türkiye, 1 - 04 Şubat 2012, ss.55, (Tam Metin Bildiri)
10. Sıçanlarda sisplatine bağlı oluşan karaciğer hasarında üzüm çekirdeği özütü ve kekik yağının etkileri
35. Ulusal Hematoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2009, ss.46, (Özet Bildiri)
11. Bitki Çayı İlaveli Dondurma Mikslerinde Listeria monocytogenes’in Canlılığı
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.192, (Özet Bildiri)
13. Biodegradation of 5-(Hydroxymethyl)-2-furfural (HMF) in model foods using some lactic acid bacteria and yeast.
3 rd . International Symposium on Recent Advances in Food Analysis., Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2007, (Özet Bildiri)
14. Nutritive values of the pomaces of commercial Turkish grape (Vitis vinifera L.) varieties.
2nd.International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.255, (Özet Bildiri)
15. Antifungal activity of propolis against moulds unpastreurized fruit juices
1st International food and Nutrition Congress,, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.37, (Tam Metin Bildiri)