Eğitim Bilgileri
2017 - 2022
2017 - 2022Doktora
Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye
2015 - 2017
2015 - 2017Yüksek Lisans
Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği A.B.D, Türkiye
2010 - 2014
2010 - 2014Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
2017
2017Yüksek Lisans
MUTFAKTA ÇALIŞAN ŞEFLERİN YİYECEK ÜRETİMİNDE YEREL ÜRÜN KULLANIMLARI
Erciyes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği A.B.D.
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2016
2016Erasmus+ Entrepreneurs 7x21 Multiplier Event
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Banat University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine
2016
2016Birth of Ideas
Diğer
Banat University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine
2016
2016Erasmus+ Staff Mobility Program
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Banat University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine
2016
20161. Araştırma Yöntemleri Semineri - Yapısal Eşitlik Modellemesi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
METİOD Mersin Turizm Mezunları Derneği
2016
201612. Araştırma Yöntemleri Semineri - Academic Writing
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Anatolia: An International Journal of Tourism and Hospitality Research Dergisi ve Detay Yayıncılık
2015
2015Moleküler Gastronomi Eğitimi
Turizm
Gazi Üniversitesi
2015
2015Urla Bağ Bozumu Şenlikleri
Turizm
Urla Belediyesi
2015
2015Ulusal Aşçılık Kampı
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği (ASOMDER)
2015
2015Zeytinyağı Tadımı Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Anadolu Grubu - Ana Gıda Komili Zeytinyağı
2012
20123. Turizmde İnsan Kaynakları Sempozyumu
Turizm
Akdeniz Üniversitesi
2011
2011İletişim Becerileri Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Akdeniz Üniversitesi
2011
2011Katılım Belgesi
Turizm
Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği
2009
2009Certificate of Achievement
Diğer
Chaine Des Rotisseurs
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
İşletme
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Akademik Ünvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği
Yönetimsel Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorKurum İçi Birim Dış Değerlendirici
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorMezuniyet Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorBirim Kalite Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorErciyes Üniversitesi
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorEtkinlik Düzenleme Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorUygulama Oteli İnceleme Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorMevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorDisiplin Soruşturma Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2019 - 2020
2019 - 2020Uygulama Oteli Satın Alma ve Muayene Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2015 - 2020
2015 - 2020Turizm Fakültesi Satın Alma ve Muayene Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2015 - 2018
2015 - 2018Muafiyet ve İntibak Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2015 - 2018
2015 - 2018Kantin İhale Komisyonu Üyeliği
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Akademi Dışı Deneyim
2014 - 2015
2014 - 2015Ticari Kuruluş Özel, Royal Adam & Eve Hotels
2014 - 2015
2014 - 2015Aşçı- Demi Chef de Partie
Royal Adam & Eve Hotels, Aşçı- Demi Chef de Partie
2012 - 2012
2012 - 2012Ticari Kuruluş (özel), Sandestin Golf And Beach Resort
2012 - 2012
2012 - 2012Aşçı- Demi Chef de Partie
Sandestin Golf and Beach Resort, Aşçı- Demi Chef de Partie
2010 - 2010
2010 - 2010Ticari Kuruluş Özel, Sheraton Voyoger Hotel Antalya
2010 - 2010
2010 - 2010Aşçı- Komi
Sheraton Voyoger Hotel Antalya, Aşçı- Komi
2009 - 2009
2009 - 2009Ticari Kuruluş Özel, Sheraton Voyoger Hotel Antalya
2009 - 2009
2009 - 2009Ticari Kuruluş Özel, Sheraton Voyoger Hotel Antalya
2009 - 2009
2009 - 2009Ticari Kuruluş (özel), Novotel/ Kaiserslautern
2009 - 2009
2009 - 2009Aşçı- Komi
Sheraton Voyoger Hotel Antalya, Aşçı- Komi
2009 - 2009
2009 - 2009Line Cook
Novotel/ Kaiserslautern, Line Cook
2009 - 2009
2009 - 2009Aşçı-Stajyer
Sheraton Voyoger Hotel Antalya, Aşçı-Stajyer
2008 - 2008
2008 - 2008Ticari Kuruluş Özel, Calista Luxury Resort Hotel
2008 - 2008
2008 - 2008Ticari Kuruluş Özel, Calista Luxury Resort Hotel
2008 - 2008
2008 - 2008Aşçı- Komi
Calista Luxury Resort Hotel, Aşçı- Komi
2008 - 2008
2008 - 2008Aşçı-Stajyer
Calista Luxury Resort Hotel, Aşçı-Stajyer
2007 - 2007
2007 - 2007Ticari Kuruluş Özel, Lacivert Cafe Restaurant
2007 - 2007
2007 - 2007Aşçı- Komi
Lacivert Cafe Restaurant, Aşçı- Komi
Makaleler
2024
20241. Restoranlarda Yöresel Yemek Sunmanın Algılanan Fayda ve Engelleri
ÜLKER M., SABUR D. G., ÜLKER P.
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.171-185, 2024 (TRDizin)
2024
20242. Restoranlarda Yöresel Yemek Sunmanın Algılanan Fayda ve Engelleri
Ülker M., Ülker P.
Turizm Akademik Dergisi , cilt.0, sa.0, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20243. Evaluation of top tourism destinations according to their AI development with the entropy-TOPSIS-integrated method
Yılmaz M., Ülker M., Ülker P.
WORLDWIDE HOSPITALITY AND TOURISM THEMES , cilt.16, sa.2, ss.216-231, 2024 (ESCI, Scopus)
2024
20244. Do Customer Complaints Differ by Restaurant Types? Evidence from Online Reviews
Ülker M., Sürücü Ç., Ülker P.
JOURNAL OF TOURISMOLOGY , cilt.1, ss.1-12, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20245. Employees’ perceptions of workplace gossip in the hospitality industry
Karamustafa K., Ülker P., Ülker M., Umur M.
JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM , cilt.9, sa.1, ss.37-50, 2024 (TRDizin)
2023
20236. Chefs' tendencies to use local food in hotel restaurants: A research carried out in the context of the extended theory of planned behaviour
Ülker M., Karamustafa K.
DETUROPE (THE CENTRAL EUROPEAN JOURNAL OF REGIONAL DEVELOPMENT AND TOURISM) , cilt.15, sa.1, ss.66-94, 2023 (ESCI, Scopus)
2022
20227. Bibliometric analysis of bibliometric studies in the field of tourism and hospitality
Ülker P., Ülker M., Karamustafa K.
Journal of Hospitality and Tourism Insights
, cilt.0, sa.0, ss.1-22, 2022 (ESCI)
2021
20218. The Role of Culture on Service Failure Perceptions and Service Recovery Expectations in Restaurants
Ülker M., Şahbaz R. P., Karamustafa K.
ADVANCES IN HOSPITALITY AND TOURISM RESEARCH (AHTR)
, cilt.9, sa.2, ss.390-417, 2021 (ESCI, Scopus, TRDizin)
2021
20219. Covid-19 Salgınına Bağlı Olarak Yiyecek ve İçecek Hizmet Süreçlerindeki Değişimler Üzerine Nitel Bir Araştırma
Karamustafa K., Ülker M.
Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.33-69, 2021 (TRDizin)
2018
201810. Turizm Alanında Yiyecek ve İçecek ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Tayfun A., Ülker M., Gökçe Y., Tengilimoğlu E., Sürücü Ç., Durmaz M.
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.6, sa.2, ss.523-547, 2018 (TRDizin)
2018
201811. Restoranlarda Tablet Mönü Kullanımının Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Etkisi
Sürücü Ç., Ülker M., Hassan A.
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.6, ss.178-196, 2018 (TRDizin)
2018
201812. Gastronomy Metaphors according to Restaurant Employees
Yılmaz G., Ülker M., Gültekin S.
Journal of Gastronomy and Tourism
, cilt.3, sa.1, ss.31-42, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
201713. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanındaki Akademisyenlerin Örgütsel Bağlılıklarının İş Tatminleri Üzerindeki Etkisi
Ülker M., Kılıçhan R.
Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
, cilt.1, sa.4, ss.13-30, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
201714. Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar
Karamustafa K., Ülker M.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.1, sa.4, ss.30-42, 2017 (TRDizin)
2016
201615. An Evaluation of Cultural Values and Food Spending With A Focus on Food Consumption
Karamustafa K., Ülker M., Kılıçhan R.
Çatalhöyük - International Journal of Tourism and Social Research
, cilt.1, sa.1, ss.221-233, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. Yerel Gastronomik Ürünlerin Ticarileşmesinde Kadın Kooperatiflerinin Rolü Bir Model Önerisi
Ülker M., Ülker P., Karamustafa K.
24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.777-795, (Tam Metin Bildiri)
2023
20232. Turistlerin Restoranlardan Yöresel Yemeklerle İlgili Beklentileri ve Restoran Menülerinin Değerlendirilmesi
Özboyraz D. Ö., Ülker M.
23. Ulusal Turizm Kongresi, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2023, ss.1538-1557, (Tam Metin Bildiri)
2023
20233. Do customer complaints differ according to restaurant types? Evidence from online reviews
Ülker M., Sürücü Ç., Ülker P.
7th ınternational Gastronomy Tourism Studies Congress (IGTSC23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.243-244, (Özet Bildiri)
2022
20224. Turizm Alanındaki Öğrencilerin Yiyecek-İçecek Departmanlarına Yönelik Tutumları
Ülker M., Ülker P.
IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 08 Haziran 2022 - 09 Haziran 2023, ss.58-59, (Özet Bildiri)
2023
20235. Machine Learning-Based Bitcoin Time Series Analysis and Price Prediction Makine grenmesine Dayali Bitcoin Zaman Serisi Analizi ve Fiyati Tahmini
KÖYLÜ F., ÜLKER M.
2023 Innovations in Intelligent Systems and Applications Conference, ASYU 2023, Sivas, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)
2020
20206. The Role of Culture on Service Failure Perceptions and Service Recovery Expectations in Restaurants
Ülker M., Karamustafa K., Şahbaz R. P.
International Travel and Tourism Dynamics (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 09 Ekim 2020, cilt.0, sa.0, ss.401, (Özet Bildiri)
2018
20187. Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması
Karamustafa K., Ülker M.
19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1080-1096, (Tam Metin Bildiri)
2018
20188. The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation
Karamustafa K., Ülker M., Ülker P.
The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816, (Tam Metin Bildiri)
2018
20189. Mutfakta Çalışan Şeflerin Yiyecek Üretiminde Yerel Ürün Kullanımları
ÜLKER M.
9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongres, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 08 Nisan 2018, ss.47-48, (Özet Bildiri)
2018
201810. The Impact Of Tablet Menu Usage On Revısıt Intentıon In Restaurants
SÜRÜCÜ Ç., ÜLKER M., HASSAN A.
Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.58, (Özet Bildiri)
2017
201711. Using Local Food and Beverages in Tourism: A Conceptual Study
KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.
2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.27-29, (Özet Bildiri)
2017
201712. An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa
ÜLKER M., OĞAN Y., DURLU ÖZKAYA F.
2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.29-31, (Özet Bildiri)
2017
201713. Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar
Karamustafa K., Ülker M.
18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.775-785, (Tam Metin Bildiri)
2017
201714. Chefs' Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs' Local Food Familiarities
Karamustafa K., Ülker M.
4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.752-768, (Tam Metin Bildiri)
2016
201615. The Relationships Among Socio-Demographic Characteristics, Behaviours And Motivations Of Festival Attendees: A Study In Urla International Grape Harvest Festival
Özdemir B., Yılmaz G., Ülker M.
6th International Conference on Tourism (ICOT 2016), Naples, İtalya, 29 Haziran - 02 Temmuz 2016, cilt.1, sa.1, ss.323-337, (Tam Metin Bildiri)
2016
201616. An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a Focus on Food Consumption
KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.
2nd Eurasıa Internatıonal Tourısm Congress: Current Issues, Trends, And Indıcators, Konya, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201617. Kano Sporuna Katılım Motivasyonu: Manavgat Destinasyonunda Bir Uygulama
ÜLKER M., KILIÇARSLAN D., DERMAN E.
8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 Nisan - 01 Mayıs 2016, cilt.1, ss.161-171, (Tam Metin Bildiri)
2015
201518. Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği
Kılıçhan R., Ülker M.
16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, cilt.1, sa.1, ss.885-904, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. Mutfak Kavramı ve Geleneksel Mutfağın Tarihsel Gelişimi
Ülker M.
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Emrah ÖRGÜN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-16, 2024
2023
20232. Ağırlama Yönetimi
Karamustafa K., Ülker M., Yılmaz M., Aysin Örnek N., Ülker P.
Detay Yayıncılık, Ankara, 2023
2023
20233. Türkmenistan Mutfak Kültürü
Yılmaz G., Ülker M.
Türk Dünyası Mutfak Kültürü, Adem Ademoğlu, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.161-178, 2023
2023
20234. Ticaret Yolları ve Gastronomi
Ülker M., Karamustafa K.
Gastra-Coğrafya, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.94-111, 2023
2023
20235. Seyahat ve Turizm Araştırması
ÜLKER M.
Turizm: İlkeler, Uygulamalar, Felsefeler, Prof. Dr. Ahmet TAYFUN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.396-415, 2023
2021
20216. Gastronomide Modern Teknolojiler
Ülker M.
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Gökhan Yılmaz,Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.177-203, 2021
2021
20217. Kayseri
Ülker M., Kılıçhan R.
Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canpolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.479-491, 2021
2021
20218. Mutfakta Maliyet Kontrol Süreci
Karamustafa K., Ülker M.
Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi BUYRUK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-152, 2021
2020
202010. Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
Ülker M.
Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.7-24, 2020
2020
202011. Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi
Ülker M., Akyol B.
Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-82, 2020
2020
202012. Gastronomik Destinasyonlar ve Festivallerin Önemi
Ülker M.
Kayseri Gastronomi Turizmi Çalıştayı, Küp Erkan, Editör, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Ankara, ss.110-118, 2020
2020
202013. Gastronomi Turizmi ve Türk Mutfağının Dünya Gastronomisi Kapsamında Değerlendirilmesi
Sezgin E. K., Ülker M.
Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-94, 2020
2020
202014. Türk Mutfağı
KILIÇHAN R., ÜLKER M.
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020
2018
201815. Yiyecek ve İçecek Sektörü
Karamustafa K., Ülker M.
Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş Karamustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.9-46, 2018
Ansiklopedide Bölümler
2019
20192. Elektronik Pazarlama
Ülker M.
Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.131-132, 2019
Desteklenen Projeler
2016 - 2017
2016 - 2017MUTFAKTA ÇALIŞAN ŞEFLERİN YİYECEK ÜRETİMİNDE YEREL ÜRÜN KULLANIMLARI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), ÜLKER M.
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Ekim 2021
Ekim 2021Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
ESCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021Journal of Hospitality and Tourism Insights
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ocak 2021
Ocak 2021Journal of Gastronomy and Tourism
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2020
Mayıs 2020African Educational Research Journal
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ödüller
Nisan 2014
Nisan 2014En İyi Üniversite Yemek Yarışması / 3. (Bronz Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Şubat 2014
Şubat 2014Yılın En İyi Üniversitesi/ 1. (Altın Madalya)
Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu
Kasım 2013
Kasım 2013Üniversiteler Arası Yemek Yarışması/ Ana Yemek Etabı 3. (Bronz Madalya)
Adnan Menderes Üniversitesi
Kasım 2013
Kasım 2013Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası- Kanatlı Kümes Hayvanları Etabı 3. (Bronz Madalya)
Adnan Menderes Üniversitesi
Mayıs 2013
Mayıs 2013Üniversiteler Arası Yemek Yarışması/ En İyi Başlangıç Yemeği 1. (Altın Madalya)
Chef Club
Mart 2013
Mart 2013Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Şubat 2013
Şubat 2013Şefler Balık Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Şubat 2013
Şubat 2013Üniversiteler Arası Ana Yemek Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Nisan 2012
Nisan 2012Üniversiteler Arası Ana Yemek Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Nisan 2012
Nisan 2012Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Şubat 2012
Şubat 2012Üniversiteler Arası Yemek Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)
Şefler Birliği/ Antalya
Nisan 2010
Nisan 2010Uzak Doğu Yemekleri Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Nisan 2010
Nisan 2010Ustalar Pratik Ekip Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Nisan 2009
Nisan 2009Liseler Arası Ana Yemek Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Nisan 2009
Nisan 2009Liseler Arası Modern Türk Mutfağı Yarışması/ 1. (Altın Madalya)
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 201718. Ulusal Turizm Kongresi
Katılımcı
Mardin-Türkiye
01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017
01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 20174th International Congress of Tourism and Management Researches
Katılımcı
Girne-Kıbrıs (Kktc)
01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016
01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016II. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators
Katılımcı
Konya-Türkiye
01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015
01 Kasım 2015 - 01 Kasım 201516. Ulusal Turizm Kongresi
Katılımcı
Çanakkale-Türkiye
01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015
01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators
Katılımcı
Konya-Türkiye
01 Aralık 2014 - 01 Aralık 2014
01 Aralık 2014 - 01 Aralık 2014International Antalya Hospitality Tourism and Travel Research Conference
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013
01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013International Tourism Week (ITW) 2013
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 20124th International Tourism Week Conference (ITW)
Katılımcı
Antalya-Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1
h-indeksi (WOS): 1
Jüri Üyelikleri
Mart-2015
Mart 2015