Dr. Öğr. Üyesi MUSTAFA ÜLKER


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-


WoS Araştırma Alanları: Yönetim


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, İşletme, Turizm ve Otel İşletmeciliği

E-posta: mustafaulker@erciyes.edu.tr
İş Telefonu: +90 352 207 6666 Dahili: 36563
Web: https://avesis.erciyes.edu.tr/mustafaulker
Ofis: TURİZM FAKÜLTESİ
Posta Adresi: Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2. kat 213 numaralı oda

Metrikler

Yayın

61

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

30

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

12

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

37

Proje

2

Açık Erişim

19
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2017 - 2022

2017 - 2022

Doktora

Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksek Lisans

Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği A.B.D, Türkiye

2010 - 2014

2010 - 2014

Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Yüksek Lisans

MUTFAKTA ÇALIŞAN ŞEFLERİN YİYECEK ÜRETİMİNDE YEREL ÜRÜN KULLANIMLARI

Erciyes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği A.B.D.

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2016

2016

Erasmus+ Entrepreneurs 7x21 Multiplier Event

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Banat University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine

2016

2016

Birth of Ideas

Diğer

Banat University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine

2016

2016

Erasmus+ Staff Mobility Program

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Banat University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine

2016

2016

1. Araştırma Yöntemleri Semineri - Yapısal Eşitlik Modellemesi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

METİOD Mersin Turizm Mezunları Derneği

2016

2016

12. Araştırma Yöntemleri Semineri - Academic Writing

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Anatolia: An International Journal of Tourism and Hospitality Research Dergisi ve Detay Yayıncılık

2015

2015

Moleküler Gastronomi Eğitimi

Turizm

Gazi Üniversitesi

2015

2015

Urla Bağ Bozumu Şenlikleri

Turizm

Urla Belediyesi

2015

2015

Ulusal Aşçılık Kampı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği (ASOMDER)

2015

2015

Zeytinyağı Tadımı Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Anadolu Grubu - Ana Gıda Komili Zeytinyağı

2012

2012

3. Turizmde İnsan Kaynakları Sempozyumu

Turizm

Akdeniz Üniversitesi

2011

2011

İletişim Becerileri Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Üniversitesi

2011

2011

Katılım Belgesi

Turizm

Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği

2009

2009

Certificate of Achievement

Diğer

Chaine Des Rotisseurs

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

İşletme

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği

Yönetimsel Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Kurum İçi Birim Dış Değerlendirici

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Mezuniyet Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Erciyes Üniversitesi

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Etkinlik Düzenleme Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Uygulama Oteli İnceleme Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Disiplin Soruşturma Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Staj Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2019 - 2020

2019 - 2020

Uygulama Oteli Satın Alma ve Muayene Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2015 - 2020

2015 - 2020

Turizm Fakültesi Satın Alma ve Muayene Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2015 - 2018

2015 - 2018

Muafiyet ve İntibak Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2015 - 2018

2015 - 2018

Kantin İhale Komisyonu Üyeliği

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

Akademi Dışı Deneyim

2014 - 2015

2014 - 2015

Ticari Kuruluş Özel, Royal Adam & Eve Hotels

2014 - 2015

2014 - 2015

Aşçı- Demi Chef de Partie

Royal Adam & Eve Hotels, Aşçı- Demi Chef de Partie

2012 - 2012

2012 - 2012

Ticari Kuruluş (özel), Sandestin Golf And Beach Resort

2012 - 2012

2012 - 2012

Aşçı- Demi Chef de Partie

Sandestin Golf and Beach Resort, Aşçı- Demi Chef de Partie

2010 - 2010

2010 - 2010

Ticari Kuruluş Özel, Sheraton Voyoger Hotel Antalya

2010 - 2010

2010 - 2010

Aşçı- Komi

Sheraton Voyoger Hotel Antalya, Aşçı- Komi

2009 - 2009

2009 - 2009

Ticari Kuruluş Özel, Sheraton Voyoger Hotel Antalya

2009 - 2009

2009 - 2009

Ticari Kuruluş Özel, Sheraton Voyoger Hotel Antalya

2009 - 2009

2009 - 2009

Ticari Kuruluş (özel), Novotel/ Kaiserslautern

2009 - 2009

2009 - 2009

Aşçı- Komi

Sheraton Voyoger Hotel Antalya, Aşçı- Komi

2009 - 2009

2009 - 2009

Line Cook

Novotel/ Kaiserslautern, Line Cook

2009 - 2009

2009 - 2009

Aşçı-Stajyer

Sheraton Voyoger Hotel Antalya, Aşçı-Stajyer

2008 - 2008

2008 - 2008

Ticari Kuruluş Özel, Calista Luxury Resort Hotel

2008 - 2008

2008 - 2008

Ticari Kuruluş Özel, Calista Luxury Resort Hotel

2008 - 2008

2008 - 2008

Aşçı- Komi

Calista Luxury Resort Hotel, Aşçı- Komi

2008 - 2008

2008 - 2008

Aşçı-Stajyer

Calista Luxury Resort Hotel, Aşçı-Stajyer

2007 - 2007

2007 - 2007

Ticari Kuruluş Özel, Lacivert Cafe Restaurant

2007 - 2007

2007 - 2007

Aşçı- Komi

Lacivert Cafe Restaurant, Aşçı- Komi

Makaleler

Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (5)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Yerel Gastronomik Ürünlerin Ticarileşmesinde Kadın Kooperatiflerinin Rolü Bir Model Önerisi

Ülker M., Ülker P., Karamustafa K.

24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.777-795, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

2. Turistlerin Restoranlardan Yöresel Yemeklerle İlgili Beklentileri ve Restoran Menülerinin Değerlendirilmesi

Özboyraz D. Ö., Ülker M.

23. Ulusal Turizm Kongresi, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2023, ss.1538-1557, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

3. Do customer complaints differ according to restaurant types? Evidence from online reviews

Ülker M., Sürücü Ç., Ülker P.

7th ınternational Gastronomy Tourism Studies Congress (IGTSC23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.243-244, (Özet Bildiri)

2022

2022

4. Turizm Alanındaki Öğrencilerin Yiyecek-İçecek Departmanlarına Yönelik Tutumları

Ülker M., Ülker P.

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 08 Haziran 2022 - 09 Haziran 2023, ss.58-59, (Özet Bildiri)

2023

2023

5. Machine Learning-Based Bitcoin Time Series Analysis and Price Prediction Makine grenmesine Dayali Bitcoin Zaman Serisi Analizi ve Fiyati Tahmini

KÖYLÜ F., ÜLKER M.

2023 Innovations in Intelligent Systems and Applications Conference, ASYU 2023, Sivas, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri) identifier

2020

2020

6. The Role of Culture on Service Failure Perceptions and Service Recovery Expectations in Restaurants

Ülker M., Karamustafa K., Şahbaz R. P.

International Travel and Tourism Dynamics (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 09 Ekim 2020, cilt.0, sa.0, ss.401, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

7. Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması

Karamustafa K., Ülker M.

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1080-1096, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

8. The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

Karamustafa K., Ülker M., Ülker P.

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

9. Mutfakta Çalışan Şeflerin Yiyecek Üretiminde Yerel Ürün Kullanımları

ÜLKER M.

9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongres, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 08 Nisan 2018, ss.47-48, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

10. The Impact Of Tablet Menu Usage On Revısıt Intentıon In Restaurants

SÜRÜCÜ Ç., ÜLKER M., HASSAN A.

Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.58, (Özet Bildiri)

2017

2017

11. Using Local Food and Beverages in Tourism: A Conceptual Study

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.27-29, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

12. An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa

ÜLKER M., OĞAN Y., DURLU ÖZKAYA F.

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.29-31, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

13. Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar

Karamustafa K., Ülker M.

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.775-785, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

14. Chefs' Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs' Local Food Familiarities

Karamustafa K., Ülker M.

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.752-768, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2016

2016

15. The Relationships Among Socio-Demographic Characteristics, Behaviours And Motivations Of Festival Attendees: A Study In Urla International Grape Harvest Festival

Özdemir B., Yılmaz G., Ülker M.

6th International Conference on Tourism (ICOT 2016), Naples, İtalya, 29 Haziran - 02 Temmuz 2016, cilt.1, sa.1, ss.323-337, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2016

2016

16. An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a Focus on Food Consumption

KARAMUSTAFA K., ÜLKER M.

2nd Eurasıa Internatıonal Tourısm Congress: Current Issues, Trends, And Indıcators, Konya, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

17. Kano Sporuna Katılım Motivasyonu: Manavgat Destinasyonunda Bir Uygulama

ÜLKER M., KILIÇARSLAN D., DERMAN E.

8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 Nisan - 01 Mayıs 2016, cilt.1, ss.161-171, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2015

2015

18. Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği

Kılıçhan R., Ülker M.

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, cilt.1, sa.1, ss.885-904, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Kitaplar

2024

2024

1. Mutfak Kavramı ve Geleneksel Mutfağın Tarihsel Gelişimi

Ülker M.

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Emrah ÖRGÜN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-16, 2024

2023

2023

3. Türkmenistan Mutfak Kültürü

Yılmaz G., Ülker M.

Türk Dünyası Mutfak Kültürü, Adem Ademoğlu, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.161-178, 2023

2023

2023

4. Ticaret Yolları ve Gastronomi

Ülker M., Karamustafa K.

Gastra-Coğrafya, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.94-111, 2023

2023

2023

5. Seyahat ve Turizm Araştırması

ÜLKER M.

Turizm: İlkeler, Uygulamalar, Felsefeler, Prof. Dr. Ahmet TAYFUN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.396-415, 2023

2021

2021

6. Gastronomide Modern Teknolojiler

Ülker M.

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Gökhan Yılmaz,Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.177-203, 2021

2021

2021

7. Kayseri

Ülker M., Kılıçhan R.

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canpolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.479-491, 2021

2021

2021

8. Mutfakta Maliyet Kontrol Süreci

Karamustafa K., Ülker M.

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi BUYRUK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-152, 2021

2020

2020

9. Yerelden Küresele Türk Mutfağı

Karamustafa K., Ülker M.

Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

2020

2020

10. Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi

Ülker M.

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.7-24, 2020

2020

2020

11. Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi

Ülker M., Akyol B.

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-82, 2020

2020

2020

12. Gastronomik Destinasyonlar ve Festivallerin Önemi

Ülker M.

Kayseri Gastronomi Turizmi Çalıştayı, Küp Erkan, Editör, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Ankara, ss.110-118, 2020 Creative Commons License

2020

2020

13. Gastronomi Turizmi ve Türk Mutfağının Dünya Gastronomisi Kapsamında Değerlendirilmesi

Sezgin E. K., Ülker M.

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-94, 2020

2020

2020

14. Türk Mutfağı

KILIÇHAN R., ÜLKER M.

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020

2018

2018

15. Yiyecek ve İçecek Sektörü

Karamustafa K., Ülker M.

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş Karamustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.9-46, 2018

Ansiklopedide Bölümler

2019

2019

1. Otele Giriş Öncesi Ödeme

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.369, 2019

2019

2019

2. Elektronik Pazarlama

Ülker M.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.131-132, 2019

2019

2019

3. Otele Geliş-Otele Gİriş

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.368-369, 2019

2019

2019

4. Mevsimsel Değişiklik

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.334, 2019

2019

2019

5. İçeride Konaklayan Konuk

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.223, 2019

2019

2019

6. İnceleme Grubu

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.231, 2019

2019

2019

7. Otelden Ayrılış

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.367-368, 2019

2019

2019

8. Günlük Kullanım

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.192, 2019

2019

2019

9. Hedef Pazar

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.207, 2019

2019

2019

10. Erken Rezervasyon

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.137, 2019

2019

2019

11. Otelden Erken Çıkış

Ülker M.

Detay Yayıncılık, ss.368, 2019

Desteklenen Projeler

2016 - 2017

2016 - 2017

MUTFAKTA ÇALIŞAN ŞEFLERİN YİYECEK ÜRETİMİNDE YEREL ÜRÜN KULLANIMLARI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

Creative Commons License
KARAMUSTAFA K. (Yürütücü), ÜLKER M.

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ekim 2021

Ekim 2021

Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)

ESCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

Journal of Hospitality and Tourism Insights

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

Journal of Multidisciplinary Academic Tourism

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2021

Ocak 2021

Journal of Gastronomy and Tourism

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

African Educational Research Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ödüller

Nisan 2014

Nisan 2014

En İyi Üniversite Yemek Yarışması / 3. (Bronz Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Şubat 2014

Şubat 2014

Yılın En İyi Üniversitesi/ 1. (Altın Madalya)

Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu

Kasım 2013

Kasım 2013

Üniversiteler Arası Yemek Yarışması/ Ana Yemek Etabı 3. (Bronz Madalya)

Adnan Menderes Üniversitesi

Mart 2013

Mart 2013

Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Şubat 2013

Şubat 2013

Şefler Balık Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Şubat 2013

Şubat 2013

Üniversiteler Arası Ana Yemek Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Ocak 2013

Ocak 2013

Üniversiteler Arası Yemek Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)

Şefler Birliği/ Antalya

Nisan 2012

Nisan 2012

Üniversiteler Arası Ana Yemek Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Nisan 2012

Nisan 2012

Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Mart 2012

Mart 2012

Junior Chef Etabı/ 1. (Altın Madalya)

Chef Club

Şubat 2012

Şubat 2012

Üniversiteler Arası Yemek Yarışması/ 2. (Gümüş Madalya)

Şefler Birliği/ Antalya

Nisan 2010

Nisan 2010

Uzak Doğu Yemekleri Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Nisan 2010

Nisan 2010

Ustalar Pratik Ekip Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Ocak 2010

Ocak 2010

Üniversiteler Arası Yemek Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)

Şefler Birliği/ Antalya

Nisan 2009

Nisan 2009

Liseler Arası Ana Yemek Yarışması/ 3. (Bronz Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Nisan 2009

Nisan 2009

Liseler Arası Modern Türk Mutfağı Yarışması/ 1. (Altın Madalya)

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu

Ocak 2009

Ocak 2009

Genç Aşçılar Etabı 3. (Bronz Madalya)

Şefler Birliği/ Antalya



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

18. Ulusal Turizm Kongresi

Katılımcı

Mardin-Türkiye

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

4th International Congress of Tourism and Management Researches

Katılımcı

Girne-Kıbrıs (Kktc)

01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016

01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016

II. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators

Katılımcı

Konya-Türkiye

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

16. Ulusal Turizm Kongresi

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators

Katılımcı

Konya-Türkiye

01 Aralık 2014 - 01 Aralık 2014

01 Aralık 2014 - 01 Aralık 2014

International Antalya Hospitality Tourism and Travel Research Conference

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

International Tourism Week (ITW) 2013

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012

01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012

4th International Tourism Week Conference (ITW)

Katılımcı

Antalya-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1

Jüri Üyelikleri

Mart-2015

Mart 2015

Yarışma

Kayseri Yöresel Yemek Yarışması - Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü