Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Restoranlarda Yöresel Yemek Sunmanın Algılanan Fayda ve Engelleri
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.0, sa.0, 2024 (Hakemli Dergi)
An Evaluation of Cultural Values and Food Spending With A Focus on Food Consumption
Çatalhöyük - International Journal of Tourism and Social Research
, cilt.1, sa.1, ss.221-233, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a Focus on Food Consumption
2nd Eurasıa Internatıonal Tourısm Congress: Current Issues, Trends, And Indıcators, Konya, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016
Kitap & Kitap Bölümleri
Seyahat ve Turizm Araştırması
Turizm: İlkeler, Uygulamalar, Felsefeler, Prof. Dr. Ahmet TAYFUN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.396-415, 2023
Türk Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020