Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Do customer complaints differ according to restaurant types? Evidence from online reviews

7th ınternational Gastronomy Tourism Studies Congress (IGTSC23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.243-244

Turizm Alanındaki Öğrencilerin Yiyecek-İçecek Departmanlarına Yönelik Tutumları

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 08 Haziran 2022 - 09 Haziran 2023, ss.58-59

Machine Learning-Based Bitcoin Time Series Analysis and Price Prediction Makine grenmesine Dayali Bitcoin Zaman Serisi Analizi ve Fiyati Tahmini

2023 Innovations in Intelligent Systems and Applications Conference, ASYU 2023, Sivas, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023 identifier

The Role of Culture on Service Failure Perceptions and Service Recovery Expectations in Restaurants

International Travel and Tourism Dynamics (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 09 Ekim 2020, cilt.0, sa.0, ss.401 Creative Commons License

The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816 Creative Commons License

Mutfakta Çalışan Şeflerin Yiyecek Üretiminde Yerel Ürün Kullanımları

9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongres, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 08 Nisan 2018, ss.47-48 Creative Commons License

Using Local Food and Beverages in Tourism: A Conceptual Study

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.27-29 Creative Commons License

An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa

2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.29-31 Creative Commons License

Ticari Mutfaklarda Yerel Yiyecek Satın Alma ve Kullanma Davranışı: Algılanan Engeller ve Faydalar

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.775-785 Creative Commons License

Chefs' Intentions to Use Local Food:Its Relation with Local Food Qualities and Chefs' Local Food Familiarities

4th International Congress of Tourism and Management Researches, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.752-768 Creative Commons License

An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a Focus on Food Consumption

2nd Eurasıa Internatıonal Tourısm Congress: Current Issues, Trends, And Indıcators, Konya, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016

Kano Sporuna Katılım Motivasyonu: Manavgat Destinasyonunda Bir Uygulama

8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 Nisan - 01 Mayıs 2016, cilt.1, ss.161-171 Creative Commons License

Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, cilt.1, sa.1, ss.885-904 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Türkmenistan Mutfak Kültürü

Türk Dünyası Mutfak Kültürü, Adem Ademoğlu, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.161-178, 2023

Ticaret Yolları ve Gastronomi

Gastra-Coğrafya, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.94-111, 2023

Seyahat ve Turizm Araştırması

Turizm: İlkeler, Uygulamalar, Felsefeler, Prof. Dr. Ahmet TAYFUN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.396-415, 2023

Kayseri

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canpolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.479-491, 2021

Gastronomide Modern Teknolojiler

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Gökhan Yılmaz,Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.177-203, 2021

Mutfakta Maliyet Kontrol Süreci

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi BUYRUK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-152, 2021

Gastronomi Turizmi ve Türk Mutfağının Dünya Gastronomisi Kapsamında Değerlendirilmesi

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-94, 2020

Gastronomik Destinasyonlar ve Festivallerin Önemi

Kayseri Gastronomi Turizmi Çalıştayı, Küp Erkan, Editör, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Ankara, ss.110-118, 2020 Creative Commons License

Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.7-24, 2020

Türk Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020

Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Eğitim Kurumlarının Yeri ve Önemi

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-82, 2020

Yiyecek ve İçecek Sektörü

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş Karamustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.9-46, 2018

Ansiklopedide Bölümler

Otele Giriş Öncesi Ödeme

Detay Yayıncılık, ss.369, 2019

Elektronik Pazarlama

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.131-132, 2019

Otele Geliş-Otele Gİriş

Detay Yayıncılık, ss.368-369, 2019

Mevsimsel Değişiklik

Detay Yayıncılık, ss.334, 2019

İçeride Konaklayan Konuk

Detay Yayıncılık, ss.223, 2019

İnceleme Grubu

Detay Yayıncılık, ss.231, 2019

Otelden Ayrılış

Detay Yayıncılık, ss.367-368, 2019

Günlük Kullanım

Detay Yayıncılık, ss.192, 2019

Hedef Pazar

Detay Yayıncılık, ss.207, 2019

Erken Rezervasyon

Detay Yayıncılık, ss.137, 2019

Otelden Erken Çıkış

Detay Yayıncılık, ss.368, 2019

Metrikler

Yayın

54

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

30

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

12

H-İndeks (TrDizin)

3

Proje

2

Açık Erişim

19
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları