Articles Published in Other Journals
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanındaki Akademisyenlerin Örgütsel Bağlılıklarının İş Tatminleri Üzerindeki Etkisi
Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
, vol.1, no.4, pp.13-30, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
An Evaluation of Cultural Values and Food Spending With A Focus on Food Consumption
Çatalhöyük - International Journal of Tourism and Social Research
, vol.1, no.1, pp.221-233, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
An Evaluation of Cultural Values and Food Spending with a Focus on Food Consumption
2nd Eurasıa Internatıonal Tourısm Congress: Current Issues, Trends, And Indıcators, Konya, Turkey, 5 - 07 May 2016
Books & Book Chapters
Seyahat ve Turizm Araştırması
in: Turizm: İlkeler, Uygulamalar, Felsefeler, Prof. Dr. Ahmet TAYFUN, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.396-415, 2023
Türk Mutfağı
in: Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editor, Beta Yayıncılık, İstanbul, pp.371-390, 2020