Yayınlar & Eserler

Makaleler 33
Tümü (33)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
ESCI (3)
Scopus (16)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (10)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 37

1. YETİŞKİNLERDE GIDA OKURYAZARLIĞI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME DAVRANIŞLARI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

II. ULUSLARARASI ORTA ANADOLU SEMPOZYUMU “Sürdürülebilirlikte Güncel Yaklaşımlar”, Yozgat, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2025, ss.10-11, (Özet Bildiri)

2. Diyetisyen Adaylarında Yaşam Kalitesi ve Belirleyicileri

7th International Current Issues Congress on Medicine, Nursing, Midwifery, and Health Science, Sakarya, Türkiye, 27 - 29 Haziran 2025, cilt.1, ss.1191-1197, (Özet Bildiri)

3. Ultra İşlenmiş Besinlerin Kanser Üzerine Etkisi

8. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi , Burdur, Türkiye, 16 - 19 Nisan 2025, ss.119, (Özet Bildiri)

4. Vejetaryen beslenme ve insülin direnci

2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.64-69, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Kadın İşçilere Verilen Beslenme Eğitiminin Beslenme Bilgi Düzeyine Etkisi

11. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, ss.244-248, (Özet Bildiri)

7. SÜRDÜRÜLEBİLİR VE SAĞLIKLI BESLENME DAVRANIŞLARI VE FİZİKSEL AKTİVİTE DÜZEYİ ARASINDAKİ İLİŞKİ

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.656-664, (Tam Metin Bildiri)

8. KAYSERI’DE YAŞAYAN 25-64 YAŞ GRUBU ERIŞKINLERIN FIZIKSEL AKTIVITE DÜZEYLERININ DEĞERLENDIRILMESI

7. INTERNATIONAL PUBLIC HEALTH CONGRESS, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Aralık 2023, ss.456-457, (Özet Bildiri)

9. Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Bee Bread (Perga) on Gastric Ulcer Model in Rats

48. Ulusal Fizyoloji Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2023, ss.76, (Özet Bildiri)

10. Aflatoksin B1'in bağırsak mikrobiyotasına etkileri

2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.57-63, (Tam Metin Bildiri)

11. Environmental effects of food production systems and dietary models.

VI. INTERNATİONAL ANATOLİAN AGRİCULTURE, FOOD, ENVİRONMENT AND BİOLOGY CONGRESS , Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, ss.392-395, (Tam Metin Bildiri)

12. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE POSA TÜKETİM DÜZEYLERİ İLE BEL ÇEVRESİ ÖLÇÜMLERİNE İLİŞKİN METABOLİK RİSK DURUMLARI

7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, ss.286-295, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

13. Propolisin immün sistem üzerine etkileri

6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2021, ss.249, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. BAZI POPÜLER DİYETLER ile TÜRKİYE BESLENME REHBERİ ÖNERİLERİNİN DİYET KALİTELERİ ve ÇEVRESEL ETKİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

II. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Mart 2021, ss.210-211, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. FISH CONSUMPTION STATUS OF ADULTS IN KAYSERI PROVINCE CENTER

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, 24 - 27 Nisan 2019, ss.56-59, (Tam Metin Bildiri)

16. Evaluation of breastfeeding attitudes of senior female university students

1. Uluslararası Emzirme Gerçeği Kongresi, Ankara, Türkiye, 30 Eylül - 03 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

17. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE ÖĞRENİM TÜRÜ VE CİNSİYETİN GECE YEME SENDROMUNA ETKİSİ

1st International Congress on Sports, Anthropology, Nutrition, Anatomy and Radiology (SANAR2018), Nevşehir, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.684-685, (Özet Bildiri)

18. Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 27 Mart 2017, ss.86, (Özet Bildiri)

19. Diyetisyen Bakış Açısıyla Moleküler Beslenme

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.101, (Özet Bildiri)

20. Vücut Yağ Dağılımı ve Cinsiyetlerdeki Farklılıklar

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.110, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

21. Cevizin Bilişsel Fonksiyonlara Etkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.104, (Özet Bildiri)

22. n-3 Yağ Asitlerinin Astıma Etkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.111, (Özet Bildiri)

23. Kuarsetin ve Kardiyovasküler Hastalıklarla İlişkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.102, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

25. Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler

18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, Konya, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2015, ss.312-313, (Tam Metin Bildiri)

26. Women’s Attitudes, Beliefs and Knowledge Levels Towards Spice Use

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.535, (Tam Metin Bildiri)

28. Determining School Transportation Preferences of Students From Nutrition and Dietetics Department in Erciyes University Faculty of Health Sciences

International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.137-138, (Tam Metin Bildiri)

29. Assessment of Physical Activity in Adults Living in Kayseri City Centre

International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.138-140, (Tam Metin Bildiri)

33. Tıp Fakültesi Öğrencilerinde Obezite Durumu ve İlişkin Faktörler

16. ULUSAL HALK SAĞLIĞI KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 27 - 31 Ekim 2013, ss.466, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

34. Cherry Laurel (Laurocerasus Officinalis Reomer) and Health

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.375, (Tam Metin Bildiri)

35. The Indigenious Vegetable for Kayseri: Yamula Eggplant and Its Nutritional Properties

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.377, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Beslenme ve Gıda Laboratuvarlarında İş Sağlığı ve Güvenliği

Laboratuvar ve Atölyelerde İş Sağlığı ve Güvenliği , Zübeyde Özlem Parlak Biçer, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.135-143, 2024

2. Gıda Kaynaklı Enfeksiyonların Önlenmesi için Gıda Hazırlama Teknikleri

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma Mutlu Sarıgüzel, Editör, Erciyes Üniversitesi Yayınları, Kayseri, ss.374-384, 2023

3. Sebze ve Meyveler

Beslenme İlkeleri - 2, Prof. Dr. Neriman İnanç, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.244-259, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

4. İş Sağlığı ve Beslenme

İş Sağlığı ve Güvenliği, Zübeyde Özlem Parlak Biçer, Editör, Nobel, Ankara, ss.95-105, 2019

5. Beslenme ve Solunum Sistemi Hastalıkları

Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İ,Akman M, Editör, İstanbul Tıp Kitabevleri, İstanbul, ss.270-277, 2018 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

82

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

31

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

25

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

17

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

6

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Toplam Atıf Sayısı

17

Proje

10

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları