Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Effects of dairy products consumption on weight loss and blood chemistry in premenopausal obese women

JOURNAL OF THE PAKISTAN MEDICAL ASSOCIATION, ss.76-82, 2016 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

RİSKLİ BİR GRUP OLAN KADINLARDA OSTEOPOROZ BİLGİ DÜZEYLERİ VE ETKİLEYEN ETMENLERİN BELİRLENMESİ

Anadolu Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.22, ss.8-16, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

DİABETES MELLİTUSUN DİYET TEDAVİSİNDE POSA KAYNAKLARI, TÜRLERİ VE ETKİLERİ

ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi, cilt.5, ss.54-64, 2018 (Hakemli Üniversite Dergisi) Creative Commons License

Gebelikte omega-3 yağ asitlerinin anne ve fetüs sağlığı üzerine etkileri

e-Sağlık Beslenme ve Diyetetik Dergisi, cilt.1, ss.58-66, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

BESİN-İLAÇ ETKİLEŞİMLERİNE GÜNCEL BAKIŞ: İÇECEKLER

ERÜ Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.2, ss.94-101, 2014 (Hakemli Üniversite Dergisi) Creative Commons License

DİABETES MELLİTUS'UN TIBBİ BESLENME TEDAVİSİNDE YAĞLI TOHUMLARIN KULLANIMI

ERÜ Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.1, ss.73-82, 2013 (Hakemli Üniversite Dergisi) Creative Commons License

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Fish consumption status of adults in Kayseri province center

1st INTERNATIONAL ERCİYES AGRICULTURE, ANIMAL AND FOOD SCIENCES CONFERENCE, 24 - 27 Nisan 2019

FISH CONSUMPTION STATUS OF ADULTS IN KAYSERI PROVINCE CENTER

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, 24 - 27 Nisan 2019, ss.56-59

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE ÖĞRENİM TÜRÜ VE CİNSİYETİN GECE YEME SENDROMUNA ETKİSİ

1st International Congress on Sports, Anthropology, Nutrition, Anatomy and Radiology (SANAR2018), Nevşehir, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.684-685

Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 27 Mart 2017, ss.86

Vücut Yağ Dağılımı ve Cinsiyetlerdeki Farklılıklar

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.110

n-3 Yağ Asitlerinin Astıma Etkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.111

Diyetisyen Bakış Açısıyla Moleküler Beslenme

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.101

Cevizin Bilişsel Fonksiyonlara Etkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.104

Kuarsetin ve Kardiyovasküler Hastalıklarla İlişkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.102

Women’s Attitudes, Beliefs and Knowledge Levels Towards Spice Use

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.535

Determining School Transportation Preferences of Students From Nutrition and Dietetics Department in Erciyes University Faculty of Health Sciences

International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.137-138

Assessment of Physical Activity in Adults Living in Kayseri City Centre

International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.138-140

Tıp Fakültesi Öğrencilerinde Obezite Durumu ve İlişkin Faktörler

16. ULUSAL HALK SAĞLIĞI KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 27 - 31 Ekim 2013, ss.466

Cherry Laurel (Laurocerasus Officinalis Reomer) and Health

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.375

The Indigenious Vegetable for Kayseri: Yamula Eggplant and Its Nutritional Properties

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.377

EFFECT OF CONSUMPTION OF DAIRY PRODUCTS ON WEIGHT LOSS IN OBESE WOMEN

34TH ESPEN CONGRESS, Barcelona, İspanya, 8 - 11 Eylül 2012, cilt.7, ss.215

Kitap & Kitap Bölümleri

İş Sağlığı ve Beslenme

İş Sağlığı ve Güvenliği, Zübeyde Özlem Parlak Biçer, Editör, Nobel, Ankara, ss.95-105, 2019

Beslenme ve Solunum Sistemi Hastalıkları

Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İ, Akman M, Editör, İstanbul Tıp Kitabevleri, İstanbul, ss.270-277, 2018

Romatolojik Hastalıklarda Diyet Tedavisi

Klinik Uygulamalarda Beslenme, İndrani Kalkan, Mehmet Akman, Editör, İstanbul Tıp Kitabevleri, 2017

Klinik Uygulamalarda Besinsel Yönetim: Hastalıkta ve Sağlıkta Diyet

Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İndirani, Akman Mehmet, Editör, İstanbul Tıp Kitabevleri, İstanbul, ss.270-276, 2017

Diyetin Endokrin Etkileri: Fitoöstrojenler

Klinik Uygulamalarda Beslenme, İndrani Kalkan, Mehmet Akman, Editör, İstanbul Tıp Kitabevleri, İstanbul, ss.441-448, 2017