SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effects of dairy products consumption on weight loss and blood chemistry in premenopausal obese women
JOURNAL OF THE PAKISTAN MEDICAL ASSOCIATION
, sa.66, ss.76-82, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
RİSKLİ BİR GRUP OLAN KADINLARDA OSTEOPOROZ BİLGİ DÜZEYLERİ VE ETKİLEYEN ETMENLERİN BELİRLENMESİ
Anadolu Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.22, sa.1, ss.8-16, 2019 (Hakemli Dergi)
Üniversite Öğrencilerinde Düzenli Kahvaltı Tüketimi ile Antropometrik Ölçümler Arasındaki İlişki
Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.26, sa.2, ss.153-158, 2017 (Hakemli Dergi)
Gebelikte omega-3 yağ asitlerinin anne ve fetüs sağlığı üzerine etkileri
e-Sağlık Beslenme ve Diyetetik Dergisi
, cilt.1, sa.3, ss.58-66, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
18-65 Yaş Arası Yetişkinlerde Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi ve İlişkili Faktörler: Kayseri İl Örneği
XI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, ss.249-254
SÜRDÜRÜLEBİLİR VE SAĞLIKLI BESLENME DAVRANIŞLARI VE FİZİKSEL AKTİVİTE DÜZEYİ ARASINDAKİ İLİŞKİ
7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.656-664
KAYSERI’DE YAŞAYAN 25-64 YAŞ GRUBU ERIŞKINLERIN FIZIKSEL AKTIVITE DÜZEYLERININ DEĞERLENDIRILMESI
7. INTERNATIONAL PUBLIC HEALTH CONGRESS, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Aralık 2023, ss.456-457
Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Bee Bread (Perga) on Gastric Ulcer Model in Rats
48. Ulusal Fizyoloji Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2023, ss.76
Environmental effects of food production systems and dietary models.
VI. INTERNATİONAL ANATOLİAN AGRİCULTURE, FOOD, ENVİRONMENT AND BİOLOGY CONGRESS , Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, ss.392-395
Evaluation of breastfeeding attitudes of senior female university students
1. Uluslararası Emzirme Gerçeği Kongresi, Ankara, Türkiye, 30 Eylül - 03 Kasım 2019
Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar
II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 27 Mart 2017, ss.86
Vücut Yağ Dağılımı ve Cinsiyetlerdeki Farklılıklar
II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.110
Erciyes Üniversitesi’nin Sağlıkla İlgili Bölümlerinde Lisans Eğitimi Gören Kız Öğrencilerde Yeme Davranışı Bozukluğunun Değerlendirilmesi
IX Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 02 Nisan 2015
Determining School Transportation Preferences of Students From Nutrition and Dietetics Department in Erciyes University Faculty of Health Sciences
International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.137-138
Assessment of Tendecy to Eating Disorders Among Female Students Getting Health Related Undergraduate Study in Erciyes University
IX. International Nutrition and Dietetics Congress, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Nisan 2014, ss.216
Cherry Laurel (Laurocerasus Officinalis Reomer) and Health
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.375
The Indigenious Vegetable for Kayseri: Yamula Eggplant and Its Nutritional Properties
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.377
Kitap & Kitap Bölümleri
Gıda Kaynaklı Enfeksiyonların Önlenmesi için Gıda Hazırlama Teknikleri
Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma Mutlu Sarıgüzel, Editör, Erciyes Üniversitesi Yayınları, Kayseri, ss.374-384, 2023
İş Sağlığı ve Beslenme
İş Sağlığı ve Güvenliği, Zübeyde Özlem Parlak Biçer, Editör, Nobel, Ankara, ss.95-105, 2019