Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sürdürülebilirlik ve Nordik Diyeti

2nd International Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.64-69

Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Bee Bread (Perga) on Gastric Ulcer Model in Rats

48. Ulusal Fizyoloji Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2023, ss.76

Vejetaryen Beslenme ve insülin direnci

2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.57-64

Environmental effects of food production systems and dietary models.

VI. INTERNATİONAL ANATOLİAN AGRİCULTURE, FOOD, ENVİRONMENT AND BİOLOGY CONGRESS , Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, ss.392-395

Propolisin immün sistem üzerine etkileri

6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2021, ss.249 Sürdürülebilir Kalkınma

BAZI POPÜLER DİYETLER ile TÜRKİYE BESLENME REHBERİ ÖNERİLERİNİN DİYET KALİTELERİ ve ÇEVRESEL ETKİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

II. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Mart 2021, ss.210-211 Sürdürülebilir Kalkınma

FISH CONSUMPTION STATUS OF ADULTS IN KAYSERI PROVINCE CENTER

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, 24 - 27 Nisan 2019, ss.56-59

Fish consumption status of adults in Kayseri province center

1ST INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE, ANIMAL AND FOOD SCIENCES CONFERENCE (AGANFOS-2019), Kayseri, Türkiye, 22 - 24 Nisan 2019, ss.38

Evaluation of breastfeeding attitudes of senior female university students

1. Uluslararası Emzirme Gerçeği Kongresi, Ankara, Türkiye, 30 Eylül - 03 Kasım 2019

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE ÖĞRENİM TÜRÜ VE CİNSİYETİN GECE YEME SENDROMUNA ETKİSİ

1st International Congress on Sports, Anthropology, Nutrition, Anatomy and Radiology (SANAR2018), Nevşehir, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.684-685

Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 27 Mart 2017, ss.86

Cevizin Bilişsel Fonksiyonlara Etkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.104

n-3 Yağ Asitlerinin Astıma Etkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.111

Vücut Yağ Dağılımı ve Cinsiyetlerdeki Farklılıklar

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.110 Sürdürülebilir Kalkınma

Diyetisyen Bakış Açısıyla Moleküler Beslenme

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.101

Kuarsetin ve Kardiyovasküler Hastalıklarla İlişkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.102 Sürdürülebilir Kalkınma

Women’s Attitudes, Beliefs and Knowledge Levels Towards Spice Use

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.535

Assessment of Physical Activity in Adults Living in Kayseri City Centre

International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.138-140

Determining School Transportation Preferences of Students From Nutrition and Dietetics Department in Erciyes University Faculty of Health Sciences

International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.137-138

Tıp Fakültesi Öğrencilerinde Obezite Durumu ve İlişkin Faktörler

16. ULUSAL HALK SAĞLIĞI KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 27 - 31 Ekim 2013, ss.466 Sürdürülebilir Kalkınma

The Indigenious Vegetable for Kayseri: Yamula Eggplant and Its Nutritional Properties

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.377

Cherry Laurel (Laurocerasus Officinalis Reomer) and Health

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic and Caucasus”, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.375

EFFECT OF CONSUMPTION OF DAIRY PRODUCTS ON WEIGHT LOSS IN OBESE WOMEN

34TH ESPEN CONGRESS, Barcelona, İspanya, 8 - 11 Eylül 2012, cilt.7, ss.215 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonların Önlenmesi için Gıda Hazırlama Teknikleri

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma Mutlu Sarıgüzel, Editör, Erciyes Üniversitesi Yayınları, Kayseri, ss.374-384, 2023

Sebze ve Meyveler

Beslenme İlkeleri - 2, Prof. Dr. Neriman İnanç, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.244-259, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

İş Sağlığı ve Beslenme

İş Sağlığı ve Güvenliği, Zübeyde Özlem Parlak Biçer, Editör, Nobel, Ankara, ss.95-105, 2019

Beslenme ve Solunum Sistemi Hastalıkları

Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İ,Akman M, Editör, İstanbul Tıp Kitabevleri, İstanbul, ss.270-277, 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

57

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

7

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları