Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 19

2. Health aspects of nanoclays used in nanocomposite food packaging materials

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2013, ss.171, (Özet Bildiri)

4. Ketçap Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kullanılabilirliği Üzerine Bir Araştırma

TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.562, (Tam Metin Bildiri)

6. Nanokil Kompozitlerinin Gıda Ambalajlamada Kullanımı

TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.46, (Özet Bildiri)

7. The Effect ofThyme Essential Oil on Some Quality Characteristics of Chicken Meats

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology, Airdrie, Kanada, 1 - 04 Ağustos 2012, ss.87, (Özet Bildiri)

8. Some Physicochemical and Microbiological Quality Characteristics of Turkish Honeys

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products, Kayseri, Türkiye, 1 - 04 Şubat 2012, ss.54, (Özet Bildiri)

10. Utilization of some plant hydrosols as wheat sprout disinfectant

TUBITAK 4th International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.44, (Özet Bildiri)

11. Fruit juice spoilage by Alicyclobacillus and Zygosaccharomyces rouxii

IV. International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology, Malaga, İspanya, 14 - 16 Eylül 2011, ss.231, (Tam Metin Bildiri)

12. Effect of kefir grains on the survival of Enterobacter sakazaki in baby foods

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.55, (Tam Metin Bildiri)

14. Geleneksel Et Ürünlerimizden Türk Sucuğunun Serüveni

I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010, ss.85-95, (Tam Metin Bildiri)

15. Geleneksel Bir Koyulaştırılmış Yoğurt: Peskütan

1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.225-227, (Tam Metin Bildiri)

16. Sivas Köftesi (Tombul Köfte) ve Geleneksel Gıda Kültürümüzdeki Yeri

1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.380-381, (Tam Metin Bildiri)

17. Et ve Et Ürünlerinde Patojen Bakterilerin Tespitinde Real-Time PCR Tekniğinin Kullanılması.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.519-522, (Tam Metin Bildiri)

18. Fonksiyonel Gıda Olarak Tohum Filizleri ve Patojen Mikroorganizmaların Dezenfeksiyonu

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2005, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

19. Wheat sprout production and mitigation of microbial load

3. International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 0009, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Antimicrobial Properties of Organosulfur Compounds

Dietary Phytochemicals and Microbes, Patra A.K., Editör, Springer Books, London, ss.127-156, 2012
Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

146

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

128

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları