Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
7. Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği
AKADEMİK GIDA
, cilt.8, sa.2, ss.18-23, 2010 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
19
4. Ketçap Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kullanılabilirliği Üzerine Bir Araştırma
TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.562, (Tam Metin Bildiri)
5. Kayseri'de Tüketilen Etsiz Çiğ Köftelerdeki Uçucu Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi
TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.410, (Özet Bildiri)
8. Some Physicochemical and Microbiological Quality Characteristics of Turkish Honeys
The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products, Kayseri, Türkiye, 1 - 04 Şubat 2012, ss.54, (Özet Bildiri)
11. Fruit juice spoilage by Alicyclobacillus and Zygosaccharomyces rouxii
IV. International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology, Malaga, İspanya, 14 - 16 Eylül 2011, ss.231, (Tam Metin Bildiri)
12. Effect of kefir grains on the survival of Enterobacter sakazaki in baby foods
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.55, (Tam Metin Bildiri)
13. Probiotic boza production with lactic acid bacteria and its sensorial, physicochemical and rheological properties
6th International CIGR Technical Symposium, Fransa, 1 - 04 Nisan 2011, sa.2, ss.8, (Özet Bildiri)
14. Geleneksel Et Ürünlerimizden Türk Sucuğunun Serüveni
I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010, ss.85-95, (Tam Metin Bildiri)
