Yayınlar & Eserler

Makaleler 13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 10

1. Effect of Different Flour Formulations on Texture Profile and Stress Relaxation Parameters of Turkish Bagel (Simit) Dough

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.236, (Tam Metin Bildiri)

2. Rheological and Some Physicochemical Characteristics of Traditional Salep Beverage Sweetened with Grape Molasses (Pekmez)

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.649, (Tam Metin Bildiri)

3. Enrichment of traditional home made noodle with apple fiber: Physicochemical and textural properties

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, ss.247, (Tam Metin Bildiri)

6. Bayat Ekmek Kullanımı İle Düşük Kalorili Ve Fonksiyonel Özellikli Mısır Ve Buğday Cipsi Üretimi

Türkiye İhracatcılar Meclisi , Gıda Araştırma Ve Geliştirme Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.114, (Tam Metin Bildiri)

7. Creep And Recovery Properties Of İce Cream Mixes As İnfluenced By Different Tempearature Levels

6. International Symposıum Food Rheology And Structure, İsviçre, 1 - 04 Nisan 2012, ss.267, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

210

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

209

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

7

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

3

Açık Erişim

3