Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Do customer complaints differ according to restaurant types? Evidence from online reviews

7th ınternational Gastronomy Tourism Studies Congress (IGTSC23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.243-244

Turizm Alanındaki Öğrencilerin Yiyecek-İçecek Departmanlarına Yönelik Tutumları

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 08 Haziran 2022 - 09 Haziran 2023, ss.58-59

The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816 Creative Commons License

TÜKETİCİLERİN RESTORAN TERCİHİNDE DİKKATE ALDIĞI FAKTÖRLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 08 Nisan 2018, ss.80-81 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Uluslararası Pişirme Yöntemleri

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Doç. Dr. Emrah ÖRGÜN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.201-218, 2024

İçeceklere Giriş

Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler, Dr. Gökhan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-8, 2023

Yerel Mutfağın Uluslararasılaşmasında Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Rolü

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA,Arş. Gör. Mustafa ÜLKER, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.53-74, 2020

Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018

Ansiklopedide Bölümler

Kontenjan Ayırma

Detay Yayıncılık, ss.288-289, 2019

Tamamen Kredili Konuk

Detay Yayıncılık, ss.481, 2019

Kredili Konuk

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

Dağıtım Kanalı

Detay Yayıncılık, ss.82-83, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Pazar Bölümleme

Detay Yayıncılık, ss.383-384, 2019

Kredili Acenta

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

Kredisiz Konuk

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

Kişi Sayısı

Detay Yayıncılık, ss.281, 2019

Konumlandırma

Detay Yayıncılık, ss.292, 2019

Kontenjan Son Kullanma Tarihi

Detay Yayıncılık, ss.289, 2019

Kredisiz Acenta

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

Pazar Payı

Detay Yayıncılık, ss.384-385, 2019

Pazar Potansiyeli

Detay Yayıncılık, ss.385, 2019

Metrikler

Yayın

30

Atıf (WoS)

13

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

16

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları