Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Tabak Renginin Besin Algısına Etkisi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

3. BİYOELEKTRİK İMPEDANS ANALİZİ VE TAHMİN ETME DENKLEMLERİYLE HESAPLANAN BAZAL METABOLİZMA HIZLARININ KARŞILAŞTIRILMASI

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018, ss.453, (Tam Metin Bildiri)

4. Biyoelektrik İmpedans Analizi ve Tahmin Etme Denklemleriyle Hesaplanan Bazal Metabolizma Hızlarının Karşılaştırılması

1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

5. Chia Tohumu (Salvia Hispanica L)

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.57, (Özet Bildiri)

6. Teknoloji Kullanımının Ağırlık Kontrolü ve Beslenme Bilgisi Üzerine Etkisi

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.60, (Özet Bildiri)

7. Sporcularda Performansı Etkileyen Besinler

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.62, (Özet Bildiri)

8. Association between exercise and nutritional behavior in children and adolescents

4th International Conference and Exhibition on Obesity and Weight Management, Atlanta, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 09 Aralık 2015, cilt.5, sa.6, ss.74, (Tam Metin Bildiri)

9. Determination of the Relationship Between Dietary Intake of Antioxidants an Total Antioxidant Capacity in Patients with Type 2 Diabetes Mellitus

ESPEN15-THE EUROPEAN SOCIETY FOR CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM-37th ESPEN CONGRESS, Lizbon, Portekiz, 5 - 08 Eylül 2015, ss.126, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Keten Tohumunun Obez Bireylerde Ağırlık Kaybı ve Vücut Kompozisyonu Üzerine Etkisi

Uluslararası katılımlı; ‘Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi’ 2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, ss.535, (Tam Metin Bildiri)

12. Effects of Kefir Consumption on Body Fat in Obese Subjects

7th International Conference and Exhibition onNutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

13. Kayseri'de Yaşayan Yetişkinlerin Diyet ile Antioksidan Alımı

IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. Üretici Pazarları

Dünya Senin Ellerinde, Müberra Mızıkacı, Editör, Yeni İnsan Yayınevi, İstanbul, ss.155-165, 2022

2. Distile İçkiler ve Sağlık

TÜM YÖNLERİYLE DİSTİLE İÇKİLER VE TURİZMİ, Aysu Altaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.227-238, 2021

3. Şarap ve Sağlık

Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi, aysu altaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.123-135, 2020

4. FİZİKSEL AKTİVİTE VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Sürdürülebilir Yaşam Rehberi, Öykü Yaman,Emine Aksoydan, Editör, Yeni İnsan Yayınevi, İstanbul, ss.96-103, 2020

5. TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ PROSESLERİ / SÜREÇLERİ VE UYGULAMA ESASLARI

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Prof. Dr. Yasemin BEYHAN,Prof. Dr. Saniye Bilici,Doç. Dr. Mevlüde KIZIL, Editör, Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.26-73, 2020

6. ÖZEL GÜNLER VE ORGANİZASYONLARDA MENÜ PLANLAMA

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Prof. Dr. Yasemin BEYHAN,Prof. Dr. Saniye Bilici,Doç. Dr. Mevlüde KIZIL, Editör, Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.318-353, 2020

7. Bira ve Sağlık

Tüm Yönleriyle Bira ve Bira Turizmi, Aysu Altaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.173-184, 2019

8. Çay ve Sağlık

Tüm Yönleriyle Çay ve Çay Turizmi, Altaş A., Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.149-166, 2018 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları