ÖZEL GÜNLER VE ORGANİZASYONLARDA MENÜ PLANLAMA


Çapaş M.

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Prof. Dr. Yasemin BEYHAN,Prof. Dr. Saniye Bilici,Doç. Dr. Mevlüde KIZIL, Editör, Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.318-353, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Sağlık Bakanlığı
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.318-353
  • Editörler: Prof. Dr. Yasemin BEYHAN,Prof. Dr. Saniye Bilici,Doç. Dr. Mevlüde KIZIL, Editör
  • Erciyes Üniversitesi Adresli: Evet